- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
-
Test yapmayi denedinmi
Yaptım canım ama negatif testi yaptığım akşamına adet oldumTest yapmayi denedinmi
Ne zaman adet olmustunYaptım canım ama negatif testi yaptığım akşamına adet oldum
Aynen ua hamile olan herkes dua etsin bizlerebizede dua edin canlar ben hep anne adaylarının duacısıyım
26 aralıkta oldum canımNe zaman adet olmustun
26 aralıkta oldum canım[/QUOTyani 26 aralikta oldun 3 gun surdu sonra akintin oldu test yaptin negatif dimi dogru anlattim
Hadiii naptin canim haber bekliyorm :)erken gebelik testi aldım kızlar akşam evde yapmak içinn bakalım sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum..
günüm de gecti ama inşallah erken gebelik testi işe yarar
birde özel hastanelerde akşamları kan testi yaptırabilirmiyim kızlar bilginiz varmı ?? akşam 7 den sonra
Mrb cok gecmis olsun canim rahim duvari inceligini alttan muayene ile mi anladimerhaba bende hamile kalmak istiyorum 3 aydir denedik olmadi ovulasyon testi yapmadom adet duzensizliginden gittim kist cikti bende ama zararsiz sogan kürü yap dedi doktor bakalim belki faydasi olur rahim duvari inceymis kalinlasmasi grekiyormus
Belki hamile olabilirsin canim gec dollenme olmus olabilir bence ya bir kan testi yaptir yada bi kadin hastaliklarina görünYok canım bat 21 aralıkta olmam lazımdı 5 gün bekledim 26 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı testten sonra adet oldum 3 gün sürdü sonra baya akıntım oldu şuada kasık ağrım var öksürünce bile ağrıyo
İnşallh hamileyimdir Bi kaç gün sonra idrar testi yapcamBelki hamile olabilirsin canim gec dollenme olmus olabilir bence ya bir kan testi yaptir yada bi kadin hastaliklarina görün
Hadiii naptin canim haber bekliyorm :)
Yaaa çok sevidim allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsinnKızlarrrr hamileyimmmmmmmm darısı başınıza inşallah çift çizgiyi gördüm allahım sana şükürler olsun... çok şükür bin şükür
Yaaa çok sevidim allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsinn
Aminnn inşallahhh. Canım Adet gecikmesinden başka hamilelik belirtin oldu muAmin canım benim çok saol darısı başınıza inşallah tez vakitte
Aminnn inşallahhh. Canım Adet gecikmesinden başka hamilelik belirtin oldu mu
Ayyy o kadar sevindim ki anlatamam valla kaç gündür sırf sana bakınıp duruyordum. Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah:))Kızlarrrr hamileyimmmmmmmm darısı başınıza inşallah çift çizgiyi gördüm allahım sana şükürler olsun... çok şükür bin şükür
Ayyy o kadar sevindim ki anlatamam valla kaç gündür sırf sana bakınıp duruyordum. Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?