- 28 Ekim 2016
- 285
- 176
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #14.321
Merhaba hanımlar dün kan verdim 1665 çıktı hemşire çok iyi sonuç dedi 6 kasıma randevu aldım inşallah kalp atışını ve kesesini görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canım tebrik ederimMerhaba hanımlar dün kan verdim 1665 çıktı hemşire çok iyi sonuç dedi 6 kasıma randevu aldım inşallah kalp atışını ve kesesini görürüz
Masallah canım tebrik ederim
Rabbim sağlık lı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin
Maşallah canım gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsin insallahMerhaba hanımlar dün kan verdim 1665 çıktı hemşire çok iyi sonuç dedi 6 kasıma randevu aldım inşallah kalp atışını ve kesesini görürüz
Canım sen nzmn kan vercenMasallah canım tebrik ederim
Rabbim sağlık lı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin
Benim negatif çıktı sonuç bugün yaptırdım senin sonuç ne oldu inşallah sen pozitif görürsün canım rabbim hayırlı sonuclar almanı nasip etsin insaAllahYarin bi idrar testi yaptiriyim mi diyorum
7.gün coğu kisinin cikiyormuş
Hayirlisi olur insallah. HakkinizdaSelam bende varımm,ilk denemem 4 adet dondurulmuşum var, ilaçlara başladım tahminen 2 hafta sonra transfer olacak yaşım 33
Amin hepimizin inşallahHayirlisi olur insallah. Hakkinizda
12 kasım da Allah nasip ederse transferim vaarr
Yaa inşallah ağlıyorum ben süreklii sizleri de görünce ümitleniyorum, rabbim senin de kucakucağına almayı nasip etsinHadi hayırlısı güzel haberlerini de alırız inşallah
Yaa inşallah ağlıyorum ben süreklii sizleri de görünce ümitleniyorum, rabbim senin de kucakucağına almayı nasip etsin
Canım bunları düşünüp canını sıkma hiçArkadaşlar merhaba,
Benim 10 Kasımda transferim oldu, yalnız aklıma takılan bir şey var. Transfer gerçekleşirken ekrandan izledim embriyonun bırakılışını ve doktorun ilk bıraktığı yerden azcık alta kaydı doktor tekrar yukarı itti tekrar kaydı azcık sonra o ince boruyu yavaşça çıkardılar ve bitti transfer ama acaba bırakılması gereken yere bırakılamadı mı diye düşünmeden edemiyorm, çünkü ilk tüp bebek denememde de aynı şey oldu ve sonuç başarısızdı. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba aranızda? Yardımcı olursanız çok sevinirim.