• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba hanımlar dün kan verdim 1665 çıktı hemşire çok iyi sonuç dedi 6 kasıma randevu aldım inşallah kalp atışını ve kesesini görürüz :dua:
Masallah canım tebrik ederim
Rabbim sağlık lı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin

• Merhaba. Benide ekleyebilirmisiniz listeye 24 yaşındayım.ilk denemem. Rahim dinlendirme sürecinde Antalya İvf de tedavi görüyorum.9 adet yumurta donduruldu.6 tanesi 4 gün. 3 tanesi 5.gun dorulduruldu. Hayırlısıyla transfer günümü bekliyorum 26 kasimda..

Selam bende varımm,ilk denemem 4 adet dondurulmuşum var, ilaçlara başladım tahminen 2 hafta sonra transfer olacak yaşım 33

Arkadaşlar merhaba,
Benim 10 Kasımda transferim oldu, yalnız aklıma takılan bir şey var. Transfer gerçekleşirken ekrandan izledim embriyonun bırakılışını ve doktorun ilk bıraktığı yerden azcık alta kaydı doktor tekrar yukarı itti tekrar kaydı azcık sonra o ince boruyu yavaşça çıkardılar ve bitti transfer ama acaba bırakılması gereken yere bırakılamadı mı diye düşünmeden edemiyorm, çünkü ilk tüp bebek denememde de aynı şey oldu ve sonuç başarısızdı. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba aranızda? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,
Benim 10 Kasımda transferim oldu, yalnız aklıma takılan bir şey var. Transfer gerçekleşirken ekrandan izledim embriyonun bırakılışını ve doktorun ilk bıraktığı yerden azcık alta kaydı doktor tekrar yukarı itti tekrar kaydı azcık sonra o ince boruyu yavaşça çıkardılar ve bitti transfer ama acaba bırakılması gereken yere bırakılamadı mı diye düşünmeden edemiyorm, çünkü ilk tüp bebek denememde de aynı şey oldu ve sonuç başarısızdı. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba aranızda? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım bunları düşünüp canını sıkma hiç
İlk denemen olumsuz olmuş olabilir ama

Simdide öylede olucak diye bi şart yok zaten kuzun sana tutunacaksa allah nasip ederse o bi yolunu bulur içerde sana tutunur hiç birakmaz
Sen bol bol dua et sadece pozitif duşün

Benimde 2 demem olumsuzdu 3.tüp bebek tedavimde hamile kaldım çok şukur

Senin şuan yapabilceğin tek şey bol bol dua etmek

Güzel haberlerini bekliyorum canım

Back