• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Burda ayni donemde transfer olup gebelik habrri alan cogu arkadasi merak ettm nasillar hatirlamiyrmda isimlerini bnm kimyasal olmusdu 6 ay gevcdi tabi ustune

Kız değil canım erkek. Cem bey kız demişti ama sonraki haftalarda erkek olduğunu öğrendik :) darısı sana insallah canım sağlıklı sorunsuz bi şekilde
Aaaaaa :KK48::olamaz: olsun saglikli olsunda insallah. Amin canim bende adet olmayi bekliyrm ikinci tedavim icin. Hsitwreskopi oldim

Kizlar hayirli akşamlar
10 gundur crinone jel kullaniyorum bugu. Transferimin 6.güňü
Bugün wcde bi baktın jel parça parça geri gelmiş acik pembe ve kahverengi tortu seklinde neden boyle oldu normal mi acaba
Cevap verirseniz sevinirim

Kizlar hayirli akşamlar
10 gundur crinone jel kullaniyorum bugu. Transferimin 6.güňü
Bugün wcde bi baktın jel parça parça geri gelmiş acik pembe ve kahverengi tortu seklinde neden boyle oldu normal mi acaba
Cevap verirseniz sevinirim
Evet cnm normal bendende geliyordu ilk tedavimde pempe topak seklinde. Icinde birikenleri atiyor alcani alip

Selam herkese gecen ay tup bebek tedavisinde negatif sonucu aldim. Fakat bu ay regl olamadim. Normalde 25 gunde bir regl olurken bugun 33.gun.devamli regl olacakmis gibi Karin agrisi cekiyorum. Negatif sonuctan sonra böyle gecikir mi regl. Kac gune kadar gecikmesi normal. Hem calisiyorum hem DE sabahin korunde seminere gidiyorum. Cumaya Kadar doktora gitme sansim hic yok. Ne yapmam lazim Bana bir akil verin

Back