- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #14.301
Gözün aydın canım yaa sağlıkla büyüt çok sevindim darısı bizim başımızaHamileeyyiiimmmmmm
Allahım şükürler olsun duyduğum zamandan beri ağlıyorummmm
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım yaa sağlıkla büyüt çok sevindim darısı bizim başımızaHamileeyyiiimmmmmm
Allahım şükürler olsun duyduğum zamandan beri ağlıyorummmm
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu
Geçikir çünkü ilaçlardan hormanların düzensizleşti. Eninde sonunda olursun korkma canım çok normalSelam herkese gecen ay tup bebek tedavisinde negatif sonucu aldim. Fakat bu ay regl olamadim. Normalde 25 gunde bir regl olurken bugun 33.gun.devamli regl olacakmis gibi Karin agrisi cekiyorum. Negatif sonuctan sonra böyle gecikir mi regl. Kac gune kadar gecikmesi normal. Hem calisiyorum hem DE sabahin korunde seminere gidiyorum. Cumaya Kadar doktora gitme sansim hic yok. Ne yapmam lazim Bana bir akil verin
Insallah bu defa hayirli haberler duyarsin Rabbim emeklerini bosa cevirmesinPembe ve kahverengiyi gorunce korktum canım adet olucam sandım yine
Tarlusal kullan 1 kutu ialc bitince olursun cnm.Selam herkese gecen ay tup bebek tedavisinde negatif sonucu aldim. Fakat bu ay regl olamadim. Normalde 25 gunde bir regl olurken bugun 33.gun.devamli regl olacakmis gibi Karin agrisi cekiyorum. Negatif sonuctan sonra böyle gecikir mi regl. Kac gune kadar gecikmesi normal. Hem calisiyorum hem DE sabahin korunde seminere gidiyorum. Cumaya Kadar doktora gitme sansim hic yok. Ne yapmam lazim Bana bir akil verin
İnşallah canım aminInsallah bu defa hayirli haberler duyarsin Rabbim emeklerini bosa cevirmesin
İnşallah canım amin[/QUOTE
Kac tane koymuslardi tekmi ikimi
2tane kondu canımTarlusal kullan 1 kutu ialc bitince olursun cnm.
Hadi hayirlisi olsun sonucuna az kaldi yarisi gttiİki tane kondu canım
Yarin bi idrar testi yaptiriyim mi diyorumHadi hayirlisi olsun sonucuna az kaldi yarisi gtti
Bilemedim canim ki. Simdi negatif ciksa uzulceksin belkide hemen cikmaz yani sabredip beklemeye calisYarin bi idrar testi yaptiriyim mi diyorum
7.gün coğu kisinin cikiyormuş
Doğru söylüyosun canımBilemedim canim ki. Simdi negatif ciksa uzulceksin belkide hemen cikmaz yani sabredip beklemeye calis
Test gunun 12 de mi yoksa 10 gundemi ? Embriyo kaliten neydiDoğru söylüyosun canım
saglık ocagina sabah gitsem 7.gunde net sonuç cikarmi acaba
Naptin cnm verdinmi kan ?Doğru söylüyosun canım
saglık ocagina sabah gitsem 7.gunde net sonuç cikarmi acaba
Cuma gününü beklicem canım belki erken olur diye vermek istemedimNaptin cnm verdinmi kan ?
Iyi yapmissin cnm bencede bekle.Cuma gününü beklicem canım belki erken olur diye vermek istemedim
Gözün aydın canım yaa sağlıkla büyüt çok sevindim darısı bizim başımıza
Buhün de verdim kan 562 çıktı 11 ekim de transfer oldum Cuma günü tekrar vericemAyy hayırlı olsun kaçıncı günün tatlımm
Amin canım Allah razı olsunRabbim değerini kat kat arttırsın insallah canım