• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar bsey sorcam crinone jel kullaniyrm bugun kasik agrim var normalmi cumartesi transfer onceki tedavimde agri transferdn snra vardi once yokdu ilaclardanmi ki ya

isimsiz871 isimsiz871 hergün her dakika ya varis zikrediyorum. şuan bile hatta. 707 den fazla oluyor ama olsun, en azından niyetim hep ağzımda. sayende öğrendim. içim ferahlıyor zikrettikçe. allah razı olsun.
Sendende allah razı olsun canım
İnşallah seninde pozitif olur allahın izniyle
Test günün ne zaman?
Bana haber vermeyi unutma :)

24ünde test günüm. bugün 4üncü gün oluyor. hayırlısı allahtan. bugün yarın önemli diye düşünüyorum. allah korusun inşallah.
Ben 6 .gün evde test yapmıştım canım
3.gün emriyosu olmasına rağmen çıkmıştı
İstersen sende pazar,pazartesi felan yap bi :)

Ben 6 .gün evde test yapmıştım canım
3.gün emriyosu olmasına rağmen çıkmıştı
İstersen sende pazar,pazartesi felan yap bi :)

yoooook asla ! ikinci denememde bu hatayı yaptım, herkesten gizli gizli testler yaptım. ama onda olumlu yönde hiç hissim yoktu zaten, bu kez sabırla beklicem inşallah. etkileniyorum, cesaret edemem.

isimsiz871 isimsiz871 hergün her dakika ya varis zikrediyorum. şuan bile hatta. 707 den fazla oluyor ama olsun, en azından niyetim hep ağzımda. sayende öğrendim. içim ferahlıyor zikrettikçe. allah razı olsun.
Canim ya varis deilde el varis olarak desen daha iyi olur sanirim her yerde el varis yaziyor. Bende yapiyorum aynisini.

Back