- 10 Kasım 2018
- 4
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #14.361
Benimde 8 inci günüm cuma günü belli olacak sadece bol dua kızlar ne olursa olsun her şey nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Gündemi belli olacak canımBenimde 8 inci günüm cuma günü belli olacak sadece bol dua kızlar ne olursa olsun her şey nasip
Hadi hayırlısı inş güzel haberler verirsin bizeBenimde 8 inci günüm cuma günü belli olacak sadece bol dua kızlar ne olursa olsun her şey nasip
İnşallah canm rabbim büyükHadi hayırlısı inş güzel haberler verirsin bize
Benimki 10 gün sonra ve yarın belli olacak dualarınızı eksik etmeyin lütfen5. Gün transferi olanlar test gününüz kaç gün sonra?
Benimki 10 gün sonra ve yarın belli olacak dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kızlar kocaelide umuttepe hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı
Sendende allah razı olsun canımisimsiz871 hergün her dakika ya varis zikrediyorum. şuan bile hatta. 707 den fazla oluyor ama olsun, en azından niyetim hep ağzımda. sayende öğrendim. içim ferahlıyor zikrettikçe. allah razı olsun.
Sendende allah razı olsun canım
İnşallah seninde pozitif olur allahın izniyle
Test günün ne zaman?
Bana haber vermeyi unutma :)
Ben 6 .gün evde test yapmıştım canım24ünde test günüm. bugün 4üncü gün oluyor. hayırlısı allahtan. bugün yarın önemli diye düşünüyorum. allah korusun inşallah.
Ben 6 .gün evde test yapmıştım canım
3.gün emriyosu olmasına rağmen çıkmıştı
İstersen sende pazar,pazartesi felan yap bi :)
Canim ya varis deilde el varis olarak desen daha iyi olur sanirim her yerde el varis yaziyor. Bende yapiyorum aynisini.isimsiz871 hergün her dakika ya varis zikrediyorum. şuan bile hatta. 707 den fazla oluyor ama olsun, en azından niyetim hep ağzımda. sayende öğrendim. içim ferahlıyor zikrettikçe. allah razı olsun.
Canim ya varis deilde el varis olarak desen daha iyi olur sanirim her yerde el varis yaziyor. Bende yapiyorum aynisini.
Canım el varis diye geciyor amatamam öyle de yaparım. ben de aslında öyle okudum ama isimsiz871 ben de böyle duydum deyince öyle devam ettim. tamamdır. teşekkür ederim.
Kızlar dua edin doğum yapıcam bugun suni sancı verdiler. Normal doğum yapcam ınsallah.