• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım bunları düşünüp canını sıkma hiç
İlk denemen olumsuz olmuş olabilir ama

Simdide öylede olucak diye bi şart yok zaten kuzun sana tutunacaksa allah nasip ederse o bi yolunu bulur içerde sana tutunur hiç birakmaz
Sen bol bol dua et sadece pozitif duşün

Benimde 2 demem olumsuzdu 3.tüp bebek tedavimde hamile kaldım çok şukur

Senin şuan yapabilceğin tek şey bol bol dua etmek

Güzel haberlerini bekliyorum canım

Doğru söylüyorsun canım, boşuna endişe edip duruyorum, çok teşekkür ederim umarım güzel haberler verebilirm test sonucunda.
Buarada tebrik ederim seni, çok mutlu oldum senin adına. Darısı tüm isteyenlerin başına

Doğru söylüyorsun canım, boşuna endişe edip duruyorum, çok teşekkür ederim umarım güzel haberler verebilirm test sonucunda.
Buarada tebrik ederim seni, çok mutlu oldum senin adına. Darısı tüm isteyenlerin başına

Amin canım inşallah

Bu arada ben trasferden sonra hep
Elimi karnima koyup
Allahın ismi YA VARİSİ okuyodum

İnternetten okumuştum eger bu esmaül husna sürekli okunursa allahın izniyle
O kişinin çocuğu olur

Bende çok etkilendim bu yazıdan ve hergün YA VARİS ismini okudum dilimden hiç düşürmedim ve sonucunda rabbime binlerce şükür sonucum pozitif oldu.

Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın inşallah

Amin canım inşallah

Elimi karnima koyup

O kişinin çocuğu olur

Bende çok etkilendim bu yazıdan ve hergün YA VARİS ismini okudum dilimden hiç düşürmedim ve sonucunda rabbime binlerce şükür sonucum pozitif oldu.

Hemen başlayayım ben de zaman, az önce baktım

Iyi aksamlar kzlar benimde Allah nasip ederse cumartesi gunu transferim var. Sizce 2 embriyomu tek embriyomu transfer ettirmeliyim :işsiz: kafam cok karisik doktor bemce tek dedi ikiz gebelik cok riskli falan dedi

Mrb ben kesinlikle çift olmasını öneririm bu kolay bir süreç diil tek embriyo nun tutma ihtimali çifte gore daha az çift te biri tutmasa bile diğeri tutabilir ayrıca ikiz gebelik cook riskli bir durum diil evet riskleri var ama hiç olmamasından sa ikiz olması çok daha gerekli diye düşünüyorum o kadar yıpranıyorsun maddi manevi kesinlikle çift transfer yaptır derim.

Iyi aksamlar kzlar benimde Allah nasip ederse cumartesi gunu transferim var. Sizce 2 embriyomu tek embriyomu transfer ettirmeliyim :işsiz: kafam cok karisik doktor bemce tek dedi ikiz gebelik cok riskli falan dedi
İyi akşamlar canım ,benim sana tavsiyem iki tane transfer ettir ,çünkü bana da aynısı söylemişler ama ben iki tane koydurdum ve bir tane tuttu çok şükür ve çok şükür diyorumki iki tane koydurdum diye

İyi akşamlar canım ,benim sana tavsiyem iki tane transfer ettir ,çünkü bana da aynısı söylemişler ama ben iki tane koydurdum ve bir tane tuttu çok şükür ve çok şükür diyorumki iki tane koydurdum diye
Allah bagislasin canim ne kadar guzel. Kacinci demendi embriyolarin kalitesi neydi canim. Benim 2 denemem ilki kimyasal olmusdu

Allah bagislasin canim ne kadar guzel. Kacinci demendi embriyolarin kalitesi neydi canim. Benim 2 denemem ilki kimyasal olmusdu
Amin inşallahhh ,Allah İnşallah senin de bu sefer yüzünü güldürsün,benim bu 3 cü denememdi,ilk ikisi negatifti canim ,ama embriyoların kalitesini hiç bilmiyordum ve hiç doktara da sormadım çok güveniyordum doktoruma

Amin inşallahhh ,Allah İnşallah senin de bu sefer yüzünü güldürsün,benim bu 3 cü denememdi,ilk ikisi negatifti canim ,ama embriyoların kalitesini hiç bilmiyordum ve hiç doktara da sormadım çok güveniyordum doktoruma
Nerde tedavi oldunuz. Amiiinnnn insallah banada hayirli haberleri almayi nasip eder Rabbim isteyen herkeze etsin insallah..

Amin canım inşallah

Elimi karnima koyup

O kişinin çocuğu olur

merhaba, bu mesajınızı şimdi forumları gezerken gördüm. ben bugün işe başladım, pazartesi transfer oldum. işte olduğum için soruyorum, abdest almamız gerekli mi?

merhaba, bu mesajınızı şimdi forumları gezerken gördüm. ben bugün işe başladım, pazartesi transfer oldum. işte olduğum için soruyorum, abdest almamız gerekli mi?
Ben almadım daha doğurusu alamadım canım çok yüksek bizim lavabo ve küvet
Kendimi zorlamamak icin surekli abdest almadım
Gece gündüz dilimden hiç düşürmedim sürekli okudum canım
İnşllah sizinde pozitif olur guzel haberlerinizi bekliyorum

Ben almadım daha doğurusu alamadım canım çok yüksek bizim lavabo ve küvet
Kendimi zorlamamak icin surekli abdest almadım
Gece gündüz dilimden hiç düşürmedim sürekli okudum canım
İnşllah sizinde pozitif olur guzel haberlerinizi bekliyorum

sadece el varis olarak tekrar etmemiz gerekli herhalde değil mi?

Back