- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #14.261
Hayırlı olsun tedaviniz. Bizimde sebepsiz infertilite denildi. Olumsuz 2 aşılama 1 sol tup laporoskopi bi olumsuz tup bebeğim oldu. İkinci de çok şükür mucizem benimle.bu süreçte boş konuşan insanları es geçin. Rabbim verdikten sonra hiçbişey engel değil. Moralini yüksek tutun ve olumlu düşünün bol bol dua edin. Hatta sizi üzecek kişilerden uzak durun. Bnm kendi deneyimlediklerim bunlar oldu. Yumurta toplama da az bir narkoz la uyutuluyorsunuz 10 15 dk lik bi işlem hissetmiyorsunuz Korkmaniza gerek yok. Sonrasında hafif agriniz olabilir. Ağrı kesici yaparlar isterseniz. Güzel haberlerinizi paylaşmanız dileğiyle...Merhaba kızlar bende 7 yıllık evliyim negatif 3 asilamam oldu bu ay tüp bebek denemesi yapılacak esimde de bende de hiç bir sorun yok açıklanamayan infertilite deniliyor ignelere başladık bugün 3.gunum aranızda sebepsiz infertilite olup hamile kalan varmı tutma oranı kimileri yüksek kimileri düşük diyor bilemedim bende birde yumurta toplama işlemi ağrılı mi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim Rabbim isteyen herkes icin hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin
Teşekkür ederim Allah razı olsun tedaviye başladığımda 9 yumurtanın vardı şimdi 2 tane büyümüş diğerleri gelişmemiş doktor aşılamaya çevirmeyi önerdi tüp bebek şansı çok düşük dedi ama biz tedaviye devam etmek istediğimizi söyledik ici boş olabilirmiş kalitesi düşük olabilirmiş yada bölübemeyebilirmis sayısı az olduğu için riske atmayın dedi ama Allah nasip ederse tek yumurta ile de olur diye düşündük devam etmek istedik bakalım hayırlısı olur inşallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun tedaviniz. Bizimde sebepsiz infertilite denildi. Olumsuz 2 aşılama 1 sol tup laporoskopi bi olumsuz tup bebeğim oldu. İkinci de çok şükür mucizem benimle.bu süreçte boş konuşan insanları es geçin. Rabbim verdikten sonra hiçbişey engel değil. Moralini yüksek tutun ve olumlu düşünün bol bol dua edin. Hatta sizi üzecek kişilerden uzak durun. Bnm kendi deneyimlediklerim bunlar oldu. Yumurta toplama da az bir narkoz la uyutuluyorsunuz 10 15 dk lik bi işlem hissetmiyorsunuz Korkmaniza gerek yok. Sonrasında hafif agriniz olabilir. Ağrı kesici yaparlar isterseniz. Güzel haberlerinizi paylaşmanız dileğiyle...
Canım ben dondurulmuşlarla 2.denemede hamıle kaldım. Öncesinde vitamin falan kullanıyosun vede doktorun bazı verdiği ilaçları kullanıyosun rahim kalınlığı için 1 2 kere gdiyosun doktora. Bi yumurta toplama işlemin olmuyoKızlar merhaba bende cuma günü ilk denememin negatif olduğunu öğrendim ikinci denememi kasım da yapıcaz dondurulmuşlarla inşallah sizin başınıza geldimi dondurulmuşla nasıl oluyor öncesinde neler yaptınız
Canım ben dondurulmuşlarla 2.denemede hamıle kaldım. Öncesinde vitamin falan kullanıyosun vede doktorun bazı verdiği ilaçları kullanıyosun rahim kalınlığı için 1 2 kere gdiyosun doktora. Bi yumurta toplama işlemin olmuyo
Amin canım. Ben 2.de aldım elime ip şiş yelek falan ördüm hiç transver olduğuma odaklanmadım. Güldüm eğlendim. İlkinde cok stresliydim tutmıcak dıyodum tutmadıda. Bunda düşünmemeye çalıştım. Muhakkak oyalanacak bsyler bul kendıne. Transver gununden başla havuç suyu tüket günlük 1 bardak etkisinin olduğuna inanıyorum gercekten.Sağol canım darısı başıma inşallah ben ilki tutacak diye çok ümitliydim ama adet oldum maalesef şimdi kasıma kadar beklicez ikinci adeti çok merak ediyorum dondurulmuşlarla hamile kalanlar öncesinde ne yaptı bu bekleme sürecinde
Amin canım. Ben 2.de aldım elime ip şiş yelek falan ördüm hiç transver olduğuma odaklanmadım. Güldüm eğlendim. İlkinde cok stresliydim tutmıcak dıyodum tutmadıda. Bunda düşünmemeye çalıştım. Muhakkak oyalanacak bsyler bul kendıne. Transver gununden başla havuç suyu tüket günlük 1 bardak etkisinin olduğuna inanıyorum gercekten.
Nar suyu aldım ama içmedim hoşuma gtmedi. Bişey yapmadım. Biz ne yaparsak yapalım yeterki Allah ol desin. Ben ikincininde tutcağını sanmıyodum ama tuttu.Bunda da yaptım aslında ama ilk olduğu için daha çok dikkat ettim sanırım hep tuttu diye düşündüm ama olmadı nasip değilmiş hep havuç suyu içtim her gün bi dilim ananas yedim kavrulmamış kabak çekirdeği yedim ama olmayınca olmuyor bakalım ikinci olur inşallah ikinci adete kadar ne yaptın peki canım nar suyu falan içtin mi
Hayırlısı canım aslında dediğin gibi naparsak yapalım Allah ol demedikten sonra olmaz hayırlısı demekten dua etmekten başka yapılacak bişey yokNar suyu aldım ama içmedim hoşuma gtmedi. Bişey yapmadım. Biz ne yaparsak yapalım yeterki Allah ol desin. Ben ikincininde tutcağını sanmıyodum ama tuttu.
Hadi hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberi alırsın 23 ünde bende 16 Ekim'de transfer oldum 29 unda tahlil yaptiricam rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeMerhaba hanımlar 8 ekim pazartesi günü yumurta toplama işlemi oldu 11 ekim de transfer oldu 23 ekime gün verdi ama ben 21 inde falan yapmayı düşünüyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın lütfen dua edin
İnşallah canım 3-4 gündür kasık ağrılarım çok fazla acaba sebebi nedir kızlarHadi hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberi alırsın 23 ünde bende 16 Ekim'de transfer oldum 29 unda tahlil yaptiricam rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
İnşallah hepimiz yüzü güler canım allah emeklrjmizi boşa çıkarmasın inşallah bende 18 ekimde transfer oldumHadi hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberi alırsın 23 ünde bende 16 Ekim'de transfer oldum 29 unda tahlil yaptiricam rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Bende çok fazla tuvalete çıkıyorum canım ayrıca sürekli birşeyler yemek istiyorum iştahın baya arttıİnşallah hepimiz yüzü güler canım allah emeklrjmizi boşa çıkarmasın inşallah bende 18 ekimde transfer oldum
3 gundur sürekli wcye çıkma hissim var
Sizde böyle bişi varmı?
Aynen canim ya bende ayniyim hayirlsii olur inşllahBende çok fazla tuvalete çıkıyorum canım ayrıca sürekli birşeyler yemek istiyorum iştahın baya arttı
Tutunma olabilir canim bazı forumlarda okumuştum bazen tutunmada kasik ağrısı olabiliyormus inşallah seninki tutunma ağrısıdır rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize dileyen isteyen herkeseİnşallah canım 3-4 gündür kasık ağrılarım çok fazla acaba sebebi nedir kızlar
Canımmm inşallah bikaç saat sonra guzel haberleri vericeksin bizeHanımlar bugün kan verdim ne olur dua edin bana Rabbim herkese yanı sıra da bana hayırlı bi evlat nasip etsin
Ca
Canımmm inşallah bikaç saat sonra guzel haberleri vericeksin bize
Allah senin yüzünu güldürsün inşallah
Sen allahtan hayirlisini iste canin senin icin hayirlisi neyse o olsunİnşallah canım çok korkuyorum ama ya negatifse herşey Allahtan tabi ama insan umutlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?