- 8 Mayıs 2018
- 245
- 237
- 23
- 31
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #14.221
merhaba canm senı yanlıs bılgılndrmek ıstemem ama yumurta basına 150 cıvarı dgere denk gelıyor dıye bılıyorum ben. ama sayısına odaklanma önemlı olan bıtane bıle olsa saglıklı döllenmesi.10 gündür iğne kullanıyorum bugün e 2 değerime bakıldı 310 sizce iyi mi 6 adet yumurtam varmış
Yani tabi sayısı değil kalitesi önemliymiş ama merak ediyorum bu değer iyi mi opuya kadar artar mımerhaba canm senı yanlıs bılgılndrmek ıstemem ama yumurta basına 150 cıvarı dgere denk gelıyor dıye bılıyorum ben. ama sayısına odaklanma önemlı olan bıtane bıle olsa saglıklı döllenmesi.
canm hıc moralını bozma orta kalıte olup tutan bır suru ınsan var kalıtesı ınan hıc onemlı degıl embryo cunku sureklı degısım ıcerısınde olan bı hucre suan o yuzdn ngs den bıle super kalıte cıkıp tutmayan embryolar olabılıyor kendıne stres yapmaMerhaba, bana orta kalite 2 adet 3. Gun embriyosu transfer edildi. Orta kalite oldugu icin moralim bozuk. Durumu bu sekilde olup da saglikli bir gebelik geciren,saglikli bebekleri olan var mi
Hadi insallah ya. Cok endiseliyim. Tutsa bile sonlanmasindan da korkuyorum. Su an daha transfer sonrasi 3. gun.canm hıc moralını bozma orta kalıte olup tutan bır suru ınsan var kalıtesı ınan hıc onemlı degıl embryo cunku sureklı degısım ıcerısınde olan bı hucre suan o yuzdn ngs den bıle super kalıte cıkıp tutmayan embryolar olabılıyor kendıne stres yapmahayırlı olsun ınsaallahh
canım neden olumsuz dusunuyorsun neden sonlansın Rabbım hayırlısını versın saglıklısını versın bn hergun Rabbı hebli mınes salihin birde ya mubdi öekıyorum eşimde elını karnıma koyuyo cekıo sende yap bn duanın gucune ınanıyorumHadi insallah ya. Cok endiseliyim. Tutsa bile sonlanmasindan da korkuyorum. Su an daha transfer sonrasi 3. gun.
Alirsin canim insallah genelde 7. Ve 8.gun oluyo zaten hayirli olsun kat kat artar insallah degerinMerhaba 21 eylülde 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 7. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı bunu yaşayan varmı arkadaşlar. Sonunda kan tahlilinde pozitif alırmıyım
Hayirli olsun canim alirsin ben 7. Gunu almistim pozitif sonucumu :)Merhaba 21 eylülde 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 7. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı bunu yaşayan varmı arkadaşlar. Sonunda kan tahlilinde pozitif alırmıyım
Teşekkür ederim ama daha tam sevinemiyorum. Transferden sonra çatlatma iğnesi yapıldı acaba onun verdiği pozitifmi diye düşünüyorumHayirli olsun canim alirsin ben 7. Gunu almistim pozitif sonucumu :)
Teşekkür ederim ama daha tam sevinemiyorum. Transferden sonra çatlatma iğnesi yapıldı acaba onun verdiği pozitifmi diye düşünüyorum
Yarın kan veriyorum daha fazla bekleyemeyeceğim :)Bende ayın 22sinde transfer oldum senden bi gün sonrası cesaret edip test yapamıyorum en garanti yarın kan vereyim diyorum . Bu arada hayırlı olsun InşAllah
Eve gebelik testi almamıştım ben yarın bakalım sonuç ne olucak eşimden habersiz gidicem sonuç olumsuz olursa naparım bilmiyorum. Olumlu olursa nasıl açıklarım eşime onu da bilmiyorum ay karman çorman duygularımYarın kan veriyorum daha fazla bekleyemeyeceğim :)
Az önce idrar yaptım tekrar negatif çıktı. Demekki çatlatma iğnesi etkisiymiş gördüğüm çizgiler. Bence bekle derim böyle daha kötü oluyor negatif görünce umudun bitiyor işteEve gebelik testi almamıştım ben yarın bakalım sonuç ne olucak eşimden habersiz gidicem sonuç olumsuz olursa naparım bilmiyorum. Olumlu olursa nasıl açıklarım eşime onu da bilmiyorum ay karman çorman duygularım
Canım ovitrelle vurulmalı 16 gün oldu benim transfer sonrası tekrar vurulmadım o yüzden etkisi gitmiştir. 12 gün sonra etkisi gidiyo vücuttanAz önce idrar yaptım tekrar negatif çıktı. Demekki çatlatma iğnesi etkisiymiş gördüğüm çizgiler. Bence bekle derim böyle daha kötü oluyor negatif görünce umudun bitiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?