2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım sanırım rapor cikarticaksin sen rapor hakkında bi bilgim yok da olumlu sonuç geldiğinde. Bi 10 güne yakın göbekten iğne vurulup ara ara yumurta kontrolüne gidiceksin yeterince büyüyünce anestezi altında 10 dk lık işlemle toplanıcak yumurtalarım o günde eşin sperm vericek ardından yumurtaların gelişimine göre ya 3. Gün yada 5. Gün yada durumuna göre dondurulup belli bi süre rahim dinlendirdikten sonra transferin olucak. Hayırlı güzel sonucları alırsın InşAllah

kızlar merhaba benimde ilk tüp bebek denemem pazartesi yumurta toplama yapılacak aklıma takılan dr eşime pazar günü cinsel perhizini boz dedi kafama takılan sperm için uygun zaman 2 den kısa 5 den uzun olmaması lazım diye biliyorum size ne dedı doktorunuz

Canım yumurta toplama günü eşin sperm vericek ya taze sperm istiyolar mesela doktorum eşimden cumartesi günü sperm isteyip semen tahlili yaptırdı . Pazartesi de yumurta toplama günümdü o gün tekrar örnek aldı
sanırım kimse bana cevap vermeyecek

canım benim dr pazar günü perhizi boz dedi.pazartesi tekrar verecek sizde ikinci gün oluyo

canım benim dr pazar günü perhizi boz dedi.pazartesi tekrar verecek sizde ikinci gün oluyo
Canım mikroenjeksiyonla seçildiği için spermler sıkıntı olmaz mikroskop altında yüzde 600 büyütülüp seçiliyo aklın takılmasın bence

Canım benim değer 7.5 düştü. İlaçları kes dedi doktor. Hayırlısı olsun bir sonrakine inşallah.
Canım çok üzüldüm gerçkten Allah yardımcın olsun InşAllah bi dahakinde nasip eylesin dediğin gibi Bende bugün bi daha kan vericem yükselmiş mı ona bakıcaz

Merhaba kızlar bende 7 yıllık evliyim negatif 3 asilamam oldu bu ay tüp bebek denemesi yapılacak esimde de bende de hiç bir sorun yok açıklanamayan infertilite deniliyor ignelere başladık bugün 3.gunum aranızda sebepsiz infertilite olup hamile kalan varmı tutma oranı kimileri yüksek kimileri düşük diyor bilemedim bende birde yumurta toplama işlemi ağrılı mi deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim Rabbim isteyen herkes icin hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…