- 28 Ekim 2016
- 285
- 176
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #14.281
Tebrik ederim canım hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin. Değerin kaç çıktıHamileeyyiiimmmmmm
Allahım şükürler olsun duyduğum zamandan beri ağlıyorummmm
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu
Benim de 7. Gün 167 çıktı ama daha hamilemiyim belli diilmiş iki gün sonra önemliymiş. Size hemşire mi dediHamileeyyiiimmmmmm
Allahım şükürler olsun duyduğum zamandan beri ağlıyorummmm
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu
Tebrik ederim canım hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin. Değerin kaç çıktı
Benim de 7. Gün 167 çıktı ama daha hamilemiyim belli diilmiş iki gün sonra önemliymiş. Size hemşire mi dedi
Ayy hayırlı olsun kaçıncı günün tatlımmEvet hemşire söyledi hamilesin diye 271 çıktı benim de tek konuşmuştu zaten değerin gayet iyi dedi bana
Rabbim değerini kat kat arttırsın insallah canım271 çıktı değerim canım
Canim nasilsin bu grubu kaybetmisdim zor buldum geriRabbim değerini kat kat arttırsın insallah canım
Aa iyim canım sen nasılsın. Valla 45 gün kaldı doğuma yani uygulamaya göre. Şuan 33+4 günlüğüz canımCanim nasilsin bu grubu kaybetmisdim zor buldum gerikac aylik oldun hala dogmamis bebisin
Hadi insallah saglikla gelsin kizin canim Allah o gunude gstersin. Cok az kalmis masallahAa iyim canım sen nasılsın. Valla 45 gün kaldı doğuma yani uygulamaya göre. Şuan 33+4 günlüğüz canım
Kız değil canım erkek. Cem bey kız demişti ama sonraki haftalarda erkek olduğunu öğrendik :) darısı sana insallah canım sağlıklı sorunsuz bi şekildeHadi insallah saglikla gelsin kizin canim Allah o gunude gstersin. Cok az kalmis masallah
AaaaaaKız değil canım erkek. Cem bey kız demişti ama sonraki haftalarda erkek olduğunu öğrendik :) darısı sana insallah canım sağlıklı sorunsuz bi şekilde
Aynen sağlıklı olsunda. Sennde ınsallah son olur tedavin. Saglıklı bı şekilde kucağına alırsın insallahAaaaaaolsun saglikli olsunda insallah. Amin canim bende adet olmayi bekliyrm ikinci tedavim icin. Hsitwreskopi oldim
Evet cnm normal bendende geliyordu ilk tedavimde pempe topak seklinde. Icinde birikenleri atiyor alcani alipKizlar hayirli akşamlar
10 gundur crinone jel kullaniyorum bugu. Transferimin 6.güňü
Bugün wcde bi baktın jel parça parça geri gelmiş acik pembe ve kahverengi tortu seklinde neden boyle oldu normal mi acaba
Cevap verirseniz sevinirim
Pembe ve kahverengiyi gorunce korktum canım adet olucam sandım yineEvet cnm normal bendende geliyordu ilk tedavimde pempe topak seklinde. Icinde birikenleri atiyor alcani alip
Oluyo canım içerde birikince kahverengi şeklinde geri gelıyoPembe ve kahverengiyi gorunce korktum canım adet olucam sandım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?