• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

10 gündür iğne kullanıyorum bugün e 2 değerime bakıldı 310 sizce iyi mi 6 adet yumurtam varmış
merhaba canm senı yanlıs bılgılndrmek ıstemem ama yumurta basına 150 cıvarı dgere denk gelıyor dıye bılıyorum ben. ama sayısına odaklanma önemlı olan bıtane bıle olsa saglıklı döllenmesi.

merhaba canm senı yanlıs bılgılndrmek ıstemem ama yumurta basına 150 cıvarı dgere denk gelıyor dıye bılıyorum ben. ama sayısına odaklanma önemlı olan bıtane bıle olsa saglıklı döllenmesi.
Yani tabi sayısı değil kalitesi önemliymiş ama merak ediyorum bu değer iyi mi opuya kadar artar mı

Arkadaşlar merhaba
CD-56 testi hakkında bilgisi olan var mı?
Testi yapılma zamanı var mı? (adet2.3. günü gibi)
düşükle sonuçlanan gebeliklerde yapılıyormuş, bağışıklılık testi. İl defa duydum bilen varsa paylaşabilir mi? Herkes faydalansın.

kızlar gunaydın herkese son zamanlarda transfer olup kasılma serumu takılan var mı ? pıyasadan kaldırılmıs sanırım bulunamıyormus dogru mu acaba

Herkese selam. 2 gun once iki adet blast embriyo transfer edıldı. 2 gundur bol Bol dinleniyorum, yuruyorum, dua ediyor muzik dinliyor ve kahkaha atiyorum.sut yumurta et avakado kivi ananas suyu havuc dut kurusu ve bol su tuketiyirum. Baska ne yapmam lazim? Fikir olan var mi?

Merhaba, bana orta kalite 2 adet 3. Gun embriyosu transfer edildi. Orta kalite oldugu icin moralim bozuk. Durumu bu sekilde olup da saglikli bir gebelik geciren,saglikli bebekleri olan var mi

Merhaba, bana orta kalite 2 adet 3. Gun embriyosu transfer edildi. Orta kalite oldugu icin moralim bozuk. Durumu bu sekilde olup da saglikli bir gebelik geciren,saglikli bebekleri olan var mi
canm hıc moralını bozma orta kalıte olup tutan bır suru ınsan var kalıtesı ınan hıc onemlı degıl embryo cunku sureklı degısım ıcerısınde olan bı hucre suan o yuzdn ngs den bıle super kalıte cıkıp tutmayan embryolar olabılıyor kendıne stres yapma :KK200: hayırlı olsun ınsaallahh :nazar::nazar:

canm hıc moralını bozma orta kalıte olup tutan bır suru ınsan var kalıtesı ınan hıc onemlı degıl embryo cunku sureklı degısım ıcerısınde olan bı hucre suan o yuzdn ngs den bıle super kalıte cıkıp tutmayan embryolar olabılıyor kendıne stres yapma :KK200: hayırlı olsun ınsaallahh :nazar::nazar:
Hadi insallah ya. Cok endiseliyim. Tutsa bile sonlanmasindan da korkuyorum. Su an daha transfer sonrasi 3. gun.

Hadi insallah ya. Cok endiseliyim. Tutsa bile sonlanmasindan da korkuyorum. Su an daha transfer sonrasi 3. gun.
canım neden olumsuz dusunuyorsun neden sonlansın Rabbım hayırlısını versın saglıklısını versın bn hergun Rabbı hebli mınes salihin birde ya mubdi öekıyorum eşimde elını karnıma koyuyo cekıo sende yap bn duanın gucune ınanıyorum :anne::anneadayı::KK200: Rabbım ınsaallah saglıkla kucagımıza almayı nasıp edecek yavrularımızı . hergunde 7 ayatel kursı oku basından asaya sıvazla vucudunu Rabbım korusun tum kotuluklerden

Merhaba 21 eylülde 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 7. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı bunu yaşayan varmı arkadaşlar. Sonunda kan tahlilinde pozitif alırmıyım

Merhaba 21 eylülde 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 7. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı bunu yaşayan varmı arkadaşlar. Sonunda kan tahlilinde pozitif alırmıyım
Alirsin canim insallah genelde 7. Ve 8.gun oluyo zaten hayirli olsun kat kat artar insallah degerin

Bende ayın 22sinde transfer oldum senden bi gün sonrası cesaret edip test yapamıyorum en garanti yarın kan vereyim diyorum . Bu arada hayırlı olsun InşAllah :anneadayı::KK200:
Teşekkür ederim ama daha tam sevinemiyorum. Transferden sonra çatlatma iğnesi yapıldı acaba onun verdiği pozitifmi diye düşünüyorum

Yarın kan veriyorum daha fazla bekleyemeyeceğim :)
Eve gebelik testi almamıştım ben yarın bakalım sonuç ne olucak eşimden habersiz gidicem sonuç olumsuz olursa naparım bilmiyorum. Olumlu olursa nasıl açıklarım eşime onu da bilmiyorum ay karman çorman duygularım

Eve gebelik testi almamıştım ben yarın bakalım sonuç ne olucak eşimden habersiz gidicem sonuç olumsuz olursa naparım bilmiyorum. Olumlu olursa nasıl açıklarım eşime onu da bilmiyorum ay karman çorman duygularım
Az önce idrar yaptım tekrar negatif çıktı. Demekki çatlatma iğnesi etkisiymiş gördüğüm çizgiler. Bence bekle derim böyle daha kötü oluyor negatif görünce umudun bitiyor işte

Arkadaşlar merhaba.21 Eylül de evraklarımı teslim ettim. Ekimin ilk haftası konsey toplanacakmış ve telefona mesaj geleceğini söylediler. Ne kadar sürede mesaj gelir ve sonrasın da ki işlemler nelerdir yazabilir misiniz ilk dememem olucak heyecanlıyım

Az önce idrar yaptım tekrar negatif çıktı. Demekki çatlatma iğnesi etkisiymiş gördüğüm çizgiler. Bence bekle derim böyle daha kötü oluyor negatif görünce umudun bitiyor işte
Canım ovitrelle vurulmalı 16 gün oldu benim transfer sonrası tekrar vurulmadım o yüzden etkisi gitmiştir. 12 gün sonra etkisi gidiyo vücuttan

Back