2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Gubaydin kzlar. Birsey soracagim kimyasal gebelik ardindan doktor benden ve esimden periferik kanda karyotip analizi die bir test istedi. Sadece bendenden faktor v laiden mutasyonu, protrombin, antikardiyolipin, lupus antikoagulant devlette ypan yerler var dedi ya testleri daha once devlette yaptran varmi yardimci olsn hangi hastanede ve nasil oldugu hakkinda bilgi versin Allah rizasi icin.

Selam Kızlar kafam cok karisik. Bu ay rahim filmi çektirdim . Yasim 37 .hormon sonuclari ise fsh 8,51 E2 ise 41. Digerleri normal. Eşimde %30 dna hasari çıktı. Normalde biz bu ay tup bebege baslayacaktik. Ama ben rahim filminden sonra gebelik sansinin arttigini bildigim icin bir ay normal deneme taraftariyim 2.adet dönemim bayram tatiline Denk gelecek. Tup bebek merkezleri kapalı degildir sanirim. Sizce ne yapayim direk tup bebege mi basliyim, yoksa 1 ay normal deneyelim mi?

B3
Bence baslamalisin. Yasin ilerliyor vakit kaybetme derim bende ole duydum rahim filmi icin ama hic bsey olmadi gec baslamisdi doktorum biraz vitamin falan kullanmisdim. Sen bilirsin ama bence basla

Ben olsam tutunma şansının daha fazla olduğu zamanı tüp bebekle değerlendirirdim. Sonuçta, Tüp bebekte embiriyo transfer ve tutunma aşamasına kadar birçok adımda elenerek geliyor. Doğal yolla denediğinizde belki bu ay labarotuarda o elenecek embriyolardan biri denk gelebilir...

Mrb cnm aynılarını bende yaptırıyorum devlette tıp fakültesinde genetik bölümünde süreç uzun sürüyor ama ücretsiz yapılıyor

Ne kdr suruyor hangi hastanedesinz
Merhaba,
Ben de yaptırdım sonucu bekliyorum. Tıbbı genetik olan her hastane yapıyor. Doktorum benden 1 tane test istedi ama genetik doktoruma durumumu anlatınca +1 bir test daha yaptı. Ben Haseki de yaptırdım 2 Mayıs'da. Sonucu için 2 ayı bulur dediler bugün aradım 1 testim doktor raporundaymış diğeri henüz inceleniyormuş.
Sonuçları uzun zaman alıyor. Sonuçları hızlı almak isteyip dışarda yaptırmaya kalksak maddi olarak çok yüksekti.
bu arada bende kafamı dağıtmış oldum.

Banada oyle dedi doktorum 1 bucuk aya cikar dedi maddi olarak yuksek demisdi. Bide histeroskopi yapicam dedi bana yaptiranlar nasil bsey histeroskopi narkoz veriliyormu sonrasi oncesi bilgi verirmsnz

Ne kdr suruyor hangi hastanedesinz

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaptırıyorum gittim görüştüm doktorla kan vermek için 3 ay sonrasına gün verdiler 2 ay içindede sonuçlanır dediler.eğer aceleniz yoksa devlette yaptırın derim ayrıyetten bir de buna para dökmeyin

Banada oyle dedi doktorum 1 bucuk aya cikar dedi maddi olarak yuksek demisdi. Bide histeroskopi yapicam dedi bana yaptiranlar nasil bsey histeroskopi narkoz veriliyormu sonrasi oncesi bilgi verirmsnz
Bana yapıldı histeropkopi. Hafif bir anestezi veriliyor. Yarım saat falan suruyor ameliyat. Sonrasinda hafif kanama ve agri olmasi cok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…