• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde yaptırıyorum gittim görüştüm doktorla kan vermek için 3 ay sonrasına gün verdiler 2 ay içindede sonuçlanır dediler.eğer aceleniz yoksa devlette yaptırın derim ayrıyetten bir de buna para dökmeyin

Kan almak için 3 ay sonraya neden gün verdiler 5 ay çok daha uzun zaman başka yapan hastane yok mu bölgenizde?

Evet haklısınız uzun bi süre ama bende ancak toparlanırım diye başka yere gitmedim 1 aydan az kaldı .tekrar tüp bebek tekrar zorluklar kayıplar yaşamaktan çok korkuyorum :KK43:
Evet toplanmak için ideal süre ama yinede zaman açısından çok uzun geldi . Sorun ne bilmiyorum ama beklemek her zaman iyi olmuyor.

Selam kzlar kanda genetik testi goztepede yapmiyorlarmis ben yaptramadim bilginiz olsun. Losemi hastalarina bakiyoruz sadece dendi. Zeynep kamilden randevu aldm pazartesine insallah yaparlar yapiyoruz dediler ama hayirlisi bakalim

Selam kzlar kanda genetik testi goztepede yapmiyorlarmis ben yaptramadim bilginiz olsun. Losemi hastalarina bakiyoruz sadece dendi. Zeynep kamilden randevu aldm pazartesine insallah yaparlar yapiyoruz dediler ama hayirlisi bakalim
Cnm seni tekrar burda görmek güzel. Testlerini yaptir bi an once inş evladına kavusacaksin . Umudunu kaybetme hicbizaman. Rabbim çok buyuk elbet yaşadıklarının karşılığını verecek. Dualarim sizinle...

Cnm seni tekrar burda görmek güzel. Testlerini yaptir bi an once inş evladına kavusacaksin . Umudunu kaybetme hicbizaman. Rabbim çok buyuk elbet yaşadıklarının karşılığını verecek. Dualarim sizinle...
Sagol cnm insallah. Evet vazgecemiyorsun zor olsada evlat hasreti daha agir basiyor Rabbim cabalarimizi karslik birakmasn insallah.

Sagol cnm insallah. Evet vazgecemiyorsun zor olsada evlat hasreti daha agir basiyor Rabbim cabalarimizi karslik birakmasn insallah.

Ne için genetik test yaptıracaksınız?
Zeynep kamilde detaylı genetik test malesef yok hatta orada yapılmıyo özellerle anlaşmışlar orada yaptırıyolar siz zeynep kamilde sanıyosunuz
Benimde yaptırmam gerekmişti doktor koca bi sayfa çıkardı hangi testi hangi hastaneye labratıara yolluyo bakmıştı
Beni pendik araştırmaya yolladı orada tüm testleri yapıyolar genetikle ilgili aklınızda bulunsun

Ne için genetik test yaptıracaksınız?
Zeynep kamilde detaylı genetik test malesef yok hatta orada yapılmıyo özellerle anlaşmışlar orada yaptırıyolar siz zeynep kamilde sanıyosunuz
Benimde yaptırmam gerekmişti doktor koca bi sayfa çıkardı hangi testi hangi hastaneye labratıara yolluyo bakmıştı
Beni pendik araştırmaya yolladı orada tüm testleri yapıyolar genetikle ilgili aklınızda bulunsun
Aradim sordum yapildigini soylediler bana zeynep kamilde. Dusuk yaptm doktorum istedi bazi testler. Goztepeye gttm ordada yapmadilar

Keciboynuzu òzu Bizde işe yaramadi biliyomusun canım 3 kavanoz bitirdik değişen bişey olmadı
Ama nohut suyu kullanDigi ay 2 milyondan 6 milyona çıktı

1 ay sonrada 40 milyona çıktı
Merhaba canim.benim esimin de degerleri düşük nohut kuru kullansa hamile kalir miyim kecoboynuzu ozu de kullaniyo 2. Kavanoz bitmek üzere hala hamis kalamadim nohut kuru kullanip hamile kalanlar allah rizasi icin bu mesajima cevap versinler rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin amin

Merhaba canim.benim esimin de degerleri düşük nohut kuru kullansa hamile kalir miyim kecoboynuzu ozu de kullaniyo 2. Kavanoz bitmek üzere hala hamis kalamadim nohut kuru kullanip hamile kalanlar allah rizasi icin bu mesajima cevap versinler rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin amin
Kac esinin sperm sayisi bende kullandim faydasi olmadi

Merhaba hanımlar daha önce ilk tüp bebek denememde hamile kalmış düşük yapmıştım. Şimdide dondurulmuşlarla ikinci transferim gerçekleşti. Bugün altıncı günüm erken gebelik testi aldım. Üstünde ilişkiden beş gün sonra doğru sonuç verir yazıyordu. Negatif çıktı. Deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Bu şekilde olupta 12. gün pozitif sonuç alan var mı acaba.

Merhaba hanımlar daha önce ilk tüp bebek denememde hamile kalmış düşük yapmıştım. Şimdide dondurulmuşlarla ikinci transferim gerçekleşti. Bugün altıncı günüm erken gebelik testi aldım. Üstünde ilişkiden beş gün sonra doğru sonuç verir yazıyordu. Negatif çıktı. Deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Bu şekilde olupta 12. gün pozitif sonuç alan var mı acaba.
Bence erken cnm inş bebiş seninledir stres yapma test gününü bekle
Dondurulmuslarda hcg gec salgılanıyor diye biliyorum

Bende pendik marmarada genetik ve trombofili testi yaptirdim..sonuclar 3 4 aydan asagi cikmiyor yalniz :(

Can m sıkıntı olmaz. Icerde bekleyince oyle oluyor sanirim. Benm de pembe geliyor ama yeşil gelmedi
Merhaba ceinone jel pembemsi geliyor yazısını görünce yazmak istedim benim de bugün pembe beyaz karışık geldi acaba icerde kanama mı var diye cok korktum böyle ucuk bir pembe

Merhaba ceinone jel pembemsi geliyor yazısını görünce yazmak istedim benim de bugün pembe beyaz karışık geldi acaba icerde kanama mı var diye cok korktum böyle ucuk bir pembe

Canım merhaba corine jeli daha önce ben de kullanmıştım. Bazen vajinayı hafiften tahriş ediyor o yüzden ufak kanama olabiliyor ama vajinal kanama korkmaya gerek yok. Doktorum bana bu defa progestan kapsül verdi onu kullanıyorum.

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back