2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Slm kızlar ne durumdasınız sizlerde bulantı kusma kasik ve bel ağrısı oluyormu hala benim 10. hafta bitmek üzere ama geçmedi hala agrilarim...
Cnm bulantı kusma yok ama hersey den tiksiniyorum baskası hazırlasa da getırse dıye dua ediyorum agrım pek fazla yok sadece adet donemımde cok bel agrım oldu aradada agrım oldu göğüslerim hala şiş acıyor

Cnm bulantı kusma yok ama hersey den tiksiniyorum baskası hazırlasa da getırse dıye dua ediyorum agrım pek fazla yok sadece adet donemımde cok bel agrım oldu aradada agrım oldu göğüslerim hala şiş acıyor
Şanslısın canım ne yesem geri çıkıyor serum iğne yaptırıyorum allah kolaylık versin aynı durumdayız kendi evimden tiksinir oldum bunada şükür..

Selam kizlar nasilsniz kimsenin sesi cikmiyor artik. Benim kanamalar devam ediyor rahim kalinligim 11 mis hala cumarrestiye kdr ayni olursa kurtaj olcam sanirim dua edin bnm icin cumrtesi hersey yolinda gtsin cok uzgunum

Merhaba kızlar bende transferimi olamayacağım polip çıktı daha önce bahsetmiştim sanırım, ameliyat olmaliymisim ama olmak istemiyorum yani inşallah gerek kalmaz diye düşünüyorum. Transferim baya ertelenecek İnşallah herkes olumlu sonuçlar alır

Arkadaşlar konu biraz farklı olacak ama ben araştırarak buldum belki yardımım dokunur diye buraya da yazmak istedim belki yaptıracak arkadaşlar Vardır yada daha sonra bu konuşmaları okuyup yararlanaçaklar olur benim iki negatif denemem oldu yaşim 26 sadece eşimin değerler düşük olduğu için deniyoruz iki sefer de hiç tutmayınca doktor bey bizden genetik test ve kan pihtilasmasi testleri yaptırmami istedi çok zor buldum devlette nere yapıyor diye maddi olarak kolay süreçler değil malesef İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ GÖZTEPE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MERDİVEN KÖY SEMT POLİKLİNİK de kadın doğumdan randevu alarak istediğiniz testleri doktora gösterip yaptırabilirsiniz tek kuruş almıyorlar ,Rabbim emeklerimizi kucağımıza versin inşallah

Cnm genetik dedihin kapsamlo kromozam u okuyor benimde tutdu ama kimyasal oldu esimde sperm sorunu var genetik test tek embriyo 1700 tl dediler ispanyaya gnderilcekmis ayni testtenmi bahsediyoruz ki suan

Cnm genetik dedihin kapsamlo kromozam u okuyor benimde tutdu ama kimyasal oldu esimde sperm sorunu var genetik test tek embriyo 1700 tl dediler ispanyaya gnderilcekmis ayni testtenmi bahsediyoruz ki suan
yok tatlım benim dediğim eşlerden alınan kanla genetiklerine bakma senin embriyon genetiğe gönderilmiş farklı şeyler canım doktor ilk önce bizde genetik problem var mi diye bakmak istedi çünkü bizde olmayınca büyük ihtimal embriyo da da olmuyormuş boşuna masraf oluyor çiftler için onun yerine tekrar Tüp bebek mantıklı diyor

Yan
Yani kandadami yaoiliyormus bizde o zaman once kanda yaptiralim. Direk yaptiriliyormu peki gidince yoksa nasil yapcaz

Yan

Yani kandadami yaoiliyormus bizde o zaman once kanda yaptiralim. Direk yaptiriliyormu peki gidince yoksa nasil yapcaz
Benim doktorum ilk önce bizim genetiklerimizin incelenmesini doğru buldu sorun çıkarsa dondurulmuş embriyolarim var onların da genetiğine bakılacak dedi ilk önce bize bakılsın diyorsanız yukarıda anlattım tatlım olmak istediğiniz testleri doktora söylersin devlette ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…