2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

4.gün embriyosuydu cnm tabi cok dikkat edym zatn
Hayırlu olsun rabbim devamını getirsin
İlk transferimde idrarda çıktı umutlandım sonra değerim 37 civarıydı giderek düştü o yüZden cesaret edemiyorum yapmaya. Bugün Benimde 7 günüm ama hiç bişey hissetmiyorum sizde belirti oldu mu acaba

Hadi ya nasil düştu tırstm simdi

Ben idrarda dun denedm cikmadi bugn kan verdm 12.4ciktı endiselndm simdi
Hayır hayır endişelenmeyin sizin durumunuz çok farklı 7 gün sonuçunuz o benim 12 gün sonuç oydu ikinci gün yaptım 24 düştü sonra düşüşünü bekledim malesef
Sizin çok şükür durumunuz iyi 7 gün için rabbim 2 kat atırarak devam ettirsin

Insallah ya sen 12.gun test yaptn cikti sonrada düstumu bana tam olarak anlatrmsnz
12 gün gittim 37 Di değerim hatta hastane bi daha yaptı karışıklık olmasın diye sonuç yine aynıydı acilden giril yaptık zaten acil doktoru da dedi değer çok düşük yeni tutunuyordur belki ama çok umutlanmayın demişti kendi doktorumu aradım iki gün sonra tekrarla gittiğimde 24 ya da 22 deydi değerim sonra doktor ilacı bırakalım didi bıraktım bi hafta sonra da adet oldum dışarı attı

Insallah ya sen 12.gun test yaptn cikti sonrada düstumu bana tam olarak anlatrmsnz
Size Maşallah moralinizi sakın bozmayın ben yapmaktan çekiniyorum idrar testi de kan testi de ondan bahsetmek istemiştim idrara göre pozitifti gittim ve büyük hayal kırıklığı yaşadım ondan bahsetmek istedim sizin kesinlikle maşallah 7 güne göre güzel katlanarak gidecektir Allah'ın izniyle

Insallah rabbm ne zaman ol derse o zaman olur rabbim isteyen herkese nasip etsin

36 yasinda
36 yasindayim.ilk deneyimim.3.gün embriyosu transfer edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…