- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.961
Merhaba canım benimde değerlerim düşük başlayıp yavaş yavaş yükseldi zannedersem 16. Günden sonraki testlerimde artışlar iki katını geçmeye başlamıştı canını sıkma artış yüzde 60 olduktan sonra sıkıntı yok altına düşmesin yeterki.her insanın farklı oluyor ben de ilk başlarda düşük olduğu için biraz sıkıntı yapmıştım kendime ama artması önemli olan.şükür keseyi de kalp atışınıda duyduk 2 hafta önce bugün tam iki aylık olduk bile.haftaya tekrar kontrolüm var inşallah bebeğin seninle merak etme dua et bol bol.
Rica ederim canım birbirimize destek olmak için buradayız bizi bizden başka kimse anlayamaz.İnşallah dediğin gibi olur çok çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için
Cnm Allah'ım guzl haberler almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba bn bgn bi kaşık agırsıyla uyandım bgn test günüm cok dua edin ne olur
Hakkında hayırlısı buymuş cnm Allah yardımcın olsn üzülme diyemem tabi insanız sonuçta bnde 3 kere olumsuz yaşadım seni iyi anlarım Rabbim sana tez vakitte kendiliğinden versin inşaallah bacimKızlar tutmadı
Hayrlısı canım artık olumsuz duymak cok kotüHakkında hayırlısı buymuş cnm Allah yardımcın olsn üzülme diyemem tabi insanız sonuçta bnde 3 kere olumsuz yaşadım seni iyi anlarım Rabbim sana tez vakitte kendiliğinden versin inşaallah bacim
Kısmet değilmiş diyelim rabbimin bir bildiği vardır elbet hayırlısı olsun canim hakkında rabbim saglikli sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah sabretmek gerekKızlar tutmadı
Canım kese görmek için gidicektin galiba bugün ne yaptın merak ettim.Ben artık yatayim sabah Dr randevum var. Yarın grz. Merak ederim kendini iyi hissedince yaz mutlaka. Şimdiden çok geçmiş olsun. Dedigim gibi stres yok ok ?dua edicem bnde sana
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile en kısa zamanda inşallah olur.şimdi zamanı değilmiş demekki.canını sıkmamaya çalış.Kızlar tutmadı
Canım nerelerdesin nasıl geçti duydun mu bebeşinin kalp atışını bende çok şükür polip olayını atlattım dediğin gibi korkulacak bişey değilmiş ......Ben artık yatayim sabah Dr randevum var. Yarın grz. Merak ederim kendini iyi hissedince yaz mutlaka. Şimdiden çok geçmiş olsun. Dedigim gibi stres yok ok ?dua edicem bnde sana
Ben demiştimCanım nerelerdesin nasıl geçti duydun mu bebeşinin kalp atışını bende çok şükür polip olayını atlattım dediğin gibi korkulacak bişey değilmiş ......
İnşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını bebisinizin. Haftaya salı da ben gidicem inş. Rabbim meleklerimizin güzel günlerini görmeyi nasip etsin ins.Iyk aksamlar kızlar bayram dan dolayı memleketteydım yazamadım bnm de yarın kalp atısı var işallah duyarım dua edın cok heyecanliyim
Ben demiştimkuzum . Korkma diye. Tekrar geçmiş olsun. Ben bugun keseyi gördük kuzum kalbide burda dedi dr ama suan dinleyemeyiz dedi çok minik haftaya sali kalp atışı için cagirdi. İnş sorunsuz bi şekilde meleğimin kalp atışını da duyarım. Mevlam herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
Ayy maşallah desene ikiz bebis geliyorBen de seni merak etmiştim, çok sevindim canım keseyi görmenize..Biz de bugün ultrasonda iki kesecik gördük, aynı seninki gibi daha çok minikler dedi, kalp atışı için haftaya pazartesi gideceğiz
İşallah cnm allahım herkese saglıklı sıhhatlı versin içşnde bıze de duyİnşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını bebisinizin. Haftaya salı da ben gidicem inş. Rabbim meleklerimizin güzel günlerini görmeyi nasip etsin ins.
İşallah duyariz cnm bnm allahım isteyen herkese versin saglıklı sıhhatlı sende gormussun keseyi cok sevındımİnşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını bebisinizin. Haftaya salı da ben gidicem inş. Rabbim meleklerimizin güzel günlerini görmeyi nasip etsin ins.
Saol cnm Allah razı olsun. Rabbime şükürler olsun...İşallah cnm allahım herkese saglıklı sıhhatlı versin içşnde bıze de duy
İşallah duyariz cnm bnm allahım isteyen herkese versin saglıklı sıhhatlı sende gormussun keseyi cok sevındım
Iyiyim cnm sizin guzel haberlerinizi okudukca dahada iyi oluyorum insallah banada nasip olur bir kac ay ara verecegim hakkimizda hayirlisi Allah banada gsteriri insallah bu duyvulari yasamayi hayalini bile kuramiyrm o kdr uzak gibi sanki Allah buyukdur sabir dua elden gelenÇınar 1453 nasıl oldun kuzum? Göremedim seni bayadir inş toparlamissindir. Ben inanıyorum bi dahaki denemende olucak Allahın izniyle kuzum. Hepimiz ne sınavlardan geçtik. Hiç umudunu yitirme. Allah buyuk ayağa kalk. Ve tekrar dan başla canım. Herşey Güzel olacak... Duaciyim. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?