2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah dediğin gibi olur çok çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için

Ben artık yatayim sabah Dr randevum var. Yarın grz. Merak ederim kendini iyi hissedince yaz mutlaka. Şimdiden çok geçmiş olsun. Dedigim gibi stres yok ok ? dua edicem bnde sana
Canım nerelerdesin nasıl geçti duydun mu bebeşinin kalp atışını bende çok şükür polip olayını atlattım dediğin gibi korkulacak bişey değilmiş ......

Canım nerelerdesin nasıl geçti duydun mu bebeşinin kalp atışını bende çok şükür polip olayını atlattım dediğin gibi korkulacak bişey değilmiş ......
Ben demiştim kuzum . Korkma diye. Tekrar geçmiş olsun. Ben bugun keseyi gördük kuzum kalbide burda dedi dr ama suan dinleyemeyiz dedi çok minik haftaya sali kalp atışı için cagirdi. İnş sorunsuz bi şekilde meleğimin kalp atışını da duyarım. Mevlam herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

Iyk aksamlar kızlar bayram dan dolayı memleketteydım yazamadım bnm de yarın kalp atısı var işallah duyarım dua edın cok heyecanliyim
İnşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını bebisinizin. Haftaya salı da ben gidicem inş. Rabbim meleklerimizin güzel günlerini görmeyi nasip etsin ins.

Ben de seni merak etmiştim, çok sevindim canım keseyi görmenize..Biz de bugün ultrasonda iki kesecik gördük , aynı seninki gibi daha çok minikler dedi, kalp atışı için haftaya pazartesi gideceğiz

Çınar 1453 nasıl oldun kuzum? Göremedim seni bayadir inş toparlamissindir. Ben inanıyorum bi dahaki denemende olucak Allahın izniyle kuzum. Hepimiz ne sınavlardan geçtik. Hiç umudunu yitirme. Allah buyuk ayağa kalk. Ve tekrar dan başla canım. Herşey Güzel olacak... Duaciyim. ..

Ben de seni merak etmiştim, çok sevindim canım keseyi görmenize..Biz de bugün ultrasonda iki kesecik gördük , aynı seninki gibi daha çok minikler dedi, kalp atışı için haftaya pazartesi gideceğiz
Ayy maşallah desene ikiz bebis geliyor heyecanlandim şimdi. Hayirla gelsin sağlıkla gelsin inş kuzular...ilk kez yaşıyorum bu duyguyu tarifi imkansız. Bugün gözlerim doldu resmen minnak bişey küçüğüm. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin.

İnşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını bebisinizin. Haftaya salı da ben gidicem inş. Rabbim meleklerimizin güzel günlerini görmeyi nasip etsin ins.
İşallah cnm allahım herkese saglıklı sıhhatlı versin içşnde bıze de duy
İşallah duyariz cnm bnm allahım isteyen herkese versin saglıklı sıhhatlı sende gormussun keseyi cok sevındım

Iyiyim cnm sizin guzel haberlerinizi okudukca dahada iyi oluyorum insallah banada nasip olur bir kac ay ara verecegim hakkimizda hayirlisi Allah banada gsteriri insallah bu duyvulari yasamayi hayalini bile kuramiyrm o kdr uzak gibi sanki Allah buyukdur sabir dua elden gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…