- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #14.001
Amin canım bazen idrarda çıkmaya biliyor yani belli olmaz inşallah pozitiftir.Sağ Salim kucağınıza alın inşallah amin bakalım yarın çıkacak sonuç idrarda negatif çıktığından pek ümitli değilim ama nasip artık
Evet tutunma belirtisi olabilir. Gerçi mide bulantısı ilaçlardandır, çünkü bebek tutunup Beta hcg salgılamaya başlayınca o da anca 4000 leri falan bulunca mide bulantısı yapıyor. Ama az kanama, sancı, batma belirti olabiliyor.kızlar merhaba,
pazartesi günü 5. gün embriyosu ile transferim yapıldı
bugün 4. günüm mide bulantım var ve sabah cok cok hafif bi lekelenme yaşadım (tam kan rengi gibiydi)
bunlar neyin belirtisi tutunma belirtisi bu kadar erken olur mu doktoru da o kadar cok darlıyorum ki sorularımla yazmak istemedim şuan
bence de ilaçlardan bizlerde psikolojik olarak sürekli belirti aradığımızdan vucütta öyle tepki veriyor haliyleEvet tutunma belirtisi olabilir. Gerçi mide bulantısı ilaçlardandır, çünkü bebek tutunup Beta hcg salgılamaya başlayınca o da anca 4000 leri falan bulunca mide bulantısı yapıyor. Ama az kanama, sancı, batma belirti olabiliyor.
1.20 çıktı negatif maalesef doktorum adet olunca 3. Günü gel dedi tüp bebek için başlıcaz oda olmazsa artık bırakcamAmin canım bazen idrarda çıkmaya biliyor yani belli olmaz inşallah pozitiftir.
Canım moralini bozma demekki zamanı daha gelmemiş inşallah başlıyacağın tedavi hayırla sonuçlanır sadece sabır gerekiyor bol bol dua et canım Allah'tan ümit kesilmez inşallah sende güzel sonuçlar alıcaksın.1.20 çıktı negatif maalesef doktorum adet olunca 3. Günü gel dedi tüp bebek için başlıcaz oda olmazsa artık bırakcam
Arkadasim kac defa denedinde pes ediyorsun hemen pes etmek olurmu ben tam on yil boyunca denemedigim birsey kalmadi 5 tup bebektede tuttu cok sukur lutfen pes etmeyin1.20 çıktı negatif maalesef doktorum adet olunca 3. Günü gel dedi tüp bebek için başlıcaz oda olmazsa artık bırakcam
Ilk transferim taze embriyo ile oldu tuttu ikiz gebelik elde ettik fakat 18. Haftada dusuk yaptim. Daha sonra dondurulmuslarla 2 defa denedik tutmadi. Tekrardan tedaviye basladik yine taze embriyo ile transfer oldu ve tuttu suan bir kizim var. Bende tam tersi dusunuyorum. Doktorumuzda taze embriyo daha iyi demiati sasirdim yazdiklarinizaİlk tedavimde taze transferim oldu
Kalanları dondurttum
Ama sana tavsiyem sen direkt dondurt taze emriyo transferi yaptırma
1 ay veya 2 ay bekle canım vücudun dinlensin hormon ilaçlarından bi Arınsın sende daha rahat olursun
Dondurulmuşların tutma şansı daha çok bu sebeplerden dolayı birde dondurulurken kümelEşme olduğu için hücreler birbirine daha çok sarılıyor
Buda tutunmayi sagliyormuş
Nekadar da çok övdüm dondurulmuş lariama gerçekten çok doğru canım
Şimdiki aklım olsa taze transfer yaptirmadan en az 2 ay bekleyip dondurulmuş yaptirirdim
Geçmiş olsun cnm. İnlallah birdahaki sefere pozitifi görürsün sen aşılama mı yaptırmıştın yoksa tüp mü1.20 çıktı negatif maalesef doktorum adet olunca 3. Günü gel dedi tüp bebek için başlıcaz oda olmazsa artık bırakcam
Cnm herkeste aynı olmuyor. Kişiye ve probleme göre değişebiliyor. Bnm dondurulmus la gerçekleşti gebelik. Arkadaşımın taze transfer le oldu. Dr lar bu konuda hastaya göre cvp veriyor. Bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim hamislerede sağlıkla kucağına almayı inş.Ilk transferim taze embriyo ile oldu tuttu ikiz gebelik elde ettik fakat 18. Haftada dusuk yaptim. Daha sonra dondurulmuslarla 2 defa denedik tutmadi. Tekrardan tedaviye basladik yine taze embriyo ile transfer oldu ve tuttu suan bir kizim var. Bende tam tersi dusunuyorum. Doktorumuzda taze embriyo daha iyi demiati sasirdim yazdiklariniza
Amin inşallah hayırlısını istemekten başka çare yok zaten mecbur beklicez elden gelen buCanım moralini bozma demekki zamanı daha gelmemiş inşallah başlıyacağın tedavi hayırla sonuçlanır sadece sabır gerekiyor bol bol dua et canım Allah'tan ümit kesilmez inşallah sende güzel sonuçlar alıcaksın.
3yıl olcak deneyeli belki kimsenin tanımadığı bir yerde otursam ve akrabalarla konuşmasak bu kadar moralim bozulmazdı kayınvalidem aşağıda oturuyor sürekli dilinde eşim istemiyor diye biliyor bayramda önüne gelen hadi sıra sizde yada hadi zamanı geldi falan sıkıldım bunlardan eltim benden sonra evlendi iki kere hamile kaldı falan çok sabırsızım heralde tüp bebek denemedik anca denicez aşılama denendiArkadasim kac defa denedinde pes ediyorsun hemen pes etmek olurmu ben tam on yil boyunca denemedigim birsey kalmadi 5 tup bebektede tuttu cok sukur lutfen pes etmeyin
İnşallah cnm aşılama oldu tutmadı şimdi tüp bebek için görüşücezGeçmiş olsun cnm. İnlallah birdahaki sefere pozitifi görürsün sen aşılama mı yaptırmıştın yoksa tüp mü
Ohhhh maşallah hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaç embriyo transfer edilmişti ?
- Kizlar bugun test gunumdu sonucum 797
Saol canim teskkr ederimmm amin insallah 2 embriyo transfer edildiOhhhh maşallah hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaç embriyo transfer edilmişti ?
İnşallah ikiside sımsıkı tutunmuştur :)Saol canim teskkr ederimmm amin insallah 2 embriyo transfer edildi
Insallah canim saglikli olsunlarda gerisi hic onemli deilİnşallah ikiside sımsıkı tutunmuştur :)
Hayırlısı olsun inşallah sorun neydi acaba bir de ilk denemede mi tuttu
- Kizlar bugun test gunumdu sonucum 797
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?