Mrb cnm ilk 3 gun genelinde yattım ama arada kalktim lavoboya yada mutfakta kendime ufak bişeyler hazırlamak için. çerez gibi...Transferden önce 2 , 3 çeşit yemek yap koy dolaba bişey olmaz. Ben taze fasulye biber dolma bide çorba falan yapıp koydum bozulmayacak şeyler. Crinone jel kullandığım için sabah ve akşam uyguladiktan sonra yavaş yavaş 10 15 dk yürüyüş yaptım. Hemşire öyle anlattı. 3 gun sonrasında evden dışarı çıktım ama uzak mesafe değil Yakınlarda yürüdüm. Parkta falan. Uzak bi yere gitmen gerekirse özel arabanızla gidersiniz yavaş yavaş sorun olmaz. Ama bu 2 yada 3saati geçmemeli . Uzun yol yasak oluyor çünkü. Yemek ve bulasik dışında bi iş yapmanı tavsiye etmem çünkü ben hala yapamıyorum. Hiç stres yapma rahat ol. Kitap oku aç sevdiğin bi filmi izle kafan Dağılsin . Ev temizliğinde bırak olduğu kadar cnm esin yapsin yada aile bireylerinden birileri varsa. Bnm ailem uzakta olduğu için eşim yapıyor. Normalde asla duramam ama yapacak bişey yok hersey yavrularimiz için... katlanicagiz bi süre.... biraz uzun oldu inş sıkmamışımdır
güzel haberlerle gel inş.