• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Mrb cnm ilk 3 gun genelinde yattım ama arada kalktim lavoboya yada mutfakta kendime ufak bişeyler hazırlamak için. çerez gibi...Transferden önce 2 , 3 çeşit yemek yap koy dolaba bişey olmaz. Ben taze fasulye biber dolma bide çorba falan yapıp koydum bozulmayacak şeyler. Crinone jel kullandığım için sabah ve akşam uyguladiktan sonra yavaş yavaş 10 15 dk yürüyüş yaptım. Hemşire öyle anlattı. 3 gun sonrasında evden dışarı çıktım ama uzak mesafe değil Yakınlarda yürüdüm. Parkta falan. Uzak bi yere gitmen gerekirse özel arabanızla gidersiniz yavaş yavaş sorun olmaz. Ama bu 2 yada 3saati geçmemeli . Uzun yol yasak oluyor çünkü. Yemek ve bulasik dışında bi iş yapmanı tavsiye etmem çünkü ben hala yapamıyorum. Hiç stres yapma rahat ol. Kitap oku aç sevdiğin bi filmi izle kafan Dağılsin . Ev temizliğinde bırak olduğu kadar cnm esin yapsin yada aile bireylerinden birileri varsa. Bnm ailem uzakta olduğu için eşim yapıyor. Normalde asla duramam ama yapacak bişey yok hersey yavrularimiz için... katlanicagiz bi süre.... biraz uzun oldu inş sıkmamışımdır o_O güzel haberlerle gel inş.:KK54:
Nedendir bilmem ama seninle konuşunca çok rahatlıyorum inanırmısın bende aynı şeyleri düşündüm taze fasulye dolma mercimek çorbası falan aynı şeyleri düşünmüşüz :dondurma:transferin ilk günü bulaşık falan yıkamadın dimi cnm.sakın bu sayfadan ayrılayım falan deme :KK20:

Nedendir bilmem ama seninle konuşunca çok rahatlıyorum inanırmısın bende aynı şeyleri düşündüm taze fasulye dolma mercimek çorbası falan aynı şeyleri düşünmüşüz :dondurma:transferin ilk günü bulaşık falan yıkamadın dimi cnm.sakın bu sayfadan ayrılayım falan deme :KK20:
Yok canım 3 gun bulasik yikamadim sonrasında yemek ve bulasik yapabilirsin. Ama Uzanmak yere aniden egilmek yasak :KK45:tamam tamam ayrılmak yok merak etme :KK70:

Amin cumlemizin evladini bagislasin ole oldu malesef 33 yas yaslimi yapma benim gorumcem.37 yasinda suan tup.bebekle 6 aylik hamile ilk cocuguda tup bebek :KK66:
Böyle hamiş haberleri umut oluyor ben herşeyi geçtim de bütün iğneleri falan da opu sırasında bayılmadan acayip korkuyorum yarın polip ameliyatında bayılıcam ve çoook stresliyim şimdiye kadar hiç bayılmadım hep nasıl bişey acaba bayılmak derdim al işte yarın görücem :KK43:

Ya herkesin belli bi zaman sonra bianda baya artmış ben hala o artışı yakalayamadım ondan kafama taktım :KK43:
Canım stres yapma boşyere. Herkeste aynı şekilde değer katlayacak diye bişey yok. Önemli olan ikiye Katlamasi. Hem bildiğim kadarıyla erkek bebeklerde hcg daha yüksek cikiyormus. Kızlarda daha düşük. İçini ferah tut. İnş güzel gelişir. :KK25:

Ya herkesin belli bi zaman sonra bianda baya artmış ben hala o artışı yakalayamadım ondan kafama taktım :KK43:
Sen kafanı takma herkesin değerleri aynı olucak diye bişey yok önemli olan sürekli artması hem birden artarsa da tehlikeli o zamanda mol gebelik ve üzüm gebeliği olabiliyormuş her şey güzel olucak :KK68:

Canım stres yapma boşyere. Herkeste aynı şekilde değer katlayacak diye bişey yok. Önemli olan ikiye Katlamasi. Hem bildiğim kadarıyla erkek bebeklerde hcg daha yüksek cikiyormus. Kızlarda daha düşük. İçini ferah tut. İnş güzel gelişir. :KK25:
Güzel yorumların için çok teşekkür ederm canım :KK39:

Böyle hamiş haberleri umut oluyor ben herşeyi geçtim de bütün iğneleri falan da opu sırasında bayılmadan acayip korkuyorum yarın polip ameliyatında bayılıcam ve çoook stresliyim şimdiye kadar hiç bayılmadım hep nasıl bişey acaba bayılmak derdim al işte yarın görücem :KK43:
Hic korkma cnm anlamıyor sun bile bi bakmissin odandasin hatta keşke uyandırmayaydiniz dedim bn o kadar güzel gelmis ben ilk narkoz 1 buçuk yıl önce laporoskopi ameliyatinda almistim onda baya bi korkmustum. Sonra igne vurmasida opusuda çok kolay geldi inan bana seni rahatlatmak için soylemiyorum sonra kendine niye bu kadar stres yapmışım boşu boşuna diyeceksin :KK34:

Bende 33 yaşındayım hatta bu ay 34 e giricem artık. Keşke genç anne olsaydım dediğim zamanlar çok oldu. Ama bizim İsteğimizle olmuyor bazı şeyler. Kaderimiz de ne varsa onu yaşıyoruz nasip şimdi olacakmış cnm . Hayirlisiyla kucagimiza alalım da biz de çok genç anne olmayalım napalım. Dert etme yalnız değilsin bak benide yaş bunalimina soktun gece gece :confused::KK70:
Çok erken anne oluncada hiç bişey anlamıyorsun canım ben oğlumda 21 yaşındaydım ben mi oğlumu büyüttüm yoksa aynı anda mı büyüdük hiö bişey anlamadım hayal sanki herşey hem yaşı kim takar anne olalımda 50 yaşında olsak kimene dimi annrliğin yaşımı olut geçen haberlerde 70 yaşında bir kadın torununun spermiyle ikiz doğurmuş hemde 12 tane daha çocuğu varmış biz onun yanında yeni doğmuş bebek gibiyiz:halay::emir_bebek:

Çok erken anne oluncada hiç bişey anlamıyorsun canım ben oğlumda 21 yaşındaydım ben mi oğlumu büyüttüm yoksa aynı anda mı büyüdük hiö bişey anlamadım hayal sanki herşey hem yaşı kim takar anne olalımda 50 yaşında olsak kimene dimi annrliğin yaşımı olut geçen haberlerde 70 yaşında bir kadın torununun spermiyle ikiz doğurmuş hemde 12 tane daha çocuğu varmış biz onun yanında yeni doğmuş bebek gibiyiz:halay::emir_bebek:
Güldürdun beni gece gece Allah da seni guldursun kuzum. Aynen öyle daha genciz genç :KK48::KK70:

Hic korkma cnm anlamıyor sun bile bi bakmissin odandasin hatta keşke uyandırmayaydiniz dedim bn o kadar güzel gelmis ben ilk narkoz 1 buçuk yıl önce laporoskopi ameliyatinda almistim onda baya bi korkmustum. Sonra igne vurmasida opusuda çok kolay geldi inan bana seni rahatlatmak için soylemiyorum sonra kendine niye bu kadar stres yapmışım boşu boşuna diyeceksin :KK34:
Ayyyyy inşallah eşime diyorum ki yarın bu saatlerde belki de uyanamamış ölmüş olurım diye kızıyor bana ne bileyim sanki uyursam uyanamazmışım gibi geliyor histeroskopide ne kadar süre baygın kalıyorsun birde senin fsh ın kaçtı canım

Ayyyyy inşallah eşime diyorum ki yarın bu saatlerde belki de uyanamamış ölmüş olurım diye kızıyor bana ne bileyim sanki uyursam uyanamazmışım gibi geliyor histeroskopide ne kadar süre baygın kalıyorsun birde senin fsh ın kaçtı canım
Cnm histeroskopi olmadım ama bildiğim kadarıyla 10 15 dk lik bi işlem uzun surmuyor rahimde polip vs. Bazılarında perde falan oluyormuş onlara müdahale ediliyor. Laporoskopi de ben 40 dk falan kalmışım icerde. Tövbe tovbe söyleme oyle şeyler adamı da endiselendireceksin durduk yere :sinirli: bak benide kızdırdın şimdi .güzel şeyler düşün sonrasında bebişimi alicam de gün sayıcaz de. Sonra pozitif alicam de. Cnm narkoz veren ayrı kişi zaten sadece onun üzerine eğitim görmüş hic korkma . Allahin izniyle bişey çık olmaz .kısa bi işlem olduğu için ona göre verirler çok uyumazsin . Duani oku içeri gir. Bnm değerlerde bi problem yokdu cnm suan tam hatırlamıyorum fsh kaçtı.

Ben artık yatayim sabah Dr randevum var. Yarın grz. Merak ederim kendini iyi hissedince yaz mutlaka. Şimdiden çok geçmiş olsun. Dedigim gibi stres yok ok ?:rapci: dua edicem bnde sana :KK36:

Ben artık yatayim sabah Dr randevum var. Yarın grz. Merak ederim kendini iyi hissedince yaz mutlaka. Şimdiden çok geçmiş olsun. Dedigim gibi stres yok ok ?:rapci: dua edicem bnde sana :KK36:
Tamam tatlım hadi sana hayırlı geceler
Bende zaten polip var cnm.yarın o alınacak iyi geceler cnm bende senin için dua edicemmmm:KK42:

Merhaba canım benimde değerlerim düşük başlayıp yavaş yavaş yükseldi zannedersem 16. Günden sonraki testlerimde artışlar iki katını geçmeye başlamıştı canını sıkma artış yüzde 60 olduktan sonra sıkıntı yok altına düşmesin yeterki.her insanın farklı oluyor ben de ilk başlarda düşük olduğu için biraz sıkıntı yapmıştım kendime ama artması önemli olan.şükür keseyi de kalp atışınıda duyduk 2 hafta önce bugün tam iki aylık olduk bile.haftaya tekrar kontrolüm var inşallah bebeğin seninle merak etme dua et bol bol.

Back