• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Iyiyim cnm sizin guzel haberlerinizi okudukca dahada iyi oluyorum insallah banada nasip olur bir kac ay ara verecegim hakkimizda hayirlisi Allah banada gsteriri insallah bu duyvulari yasamayi hayalini bile kuramiyrm o kdr uzak gibi sanki Allah buyukdur sabir dua elden gelen
Oyle deme inan bnde çok uzak diyordum. Ama Rabbim istedikten sonra hiçbişey uzak değil kuzum. Sende yazacaksın buraya o gün geldiğinde hamis olduğunu ve bu sefer hayirlisiyla kucağına da alcak sin cnm. cem beye gittin mi görüştünmu? Ne dedi durumun hakkında. Biraz kendini dinle zaman ayır ama çok da uzatma cnm. Rabbim hayirlisiyla güzel gönlüne göre versin. İnan hep dua ediyorum isteyen herkese inş. ..:KK68:

Yok
Oyle deme inan bnde çok uzak diyordum. Ama Rabbim istedikten sonra hiçbişey uzak değil kuzum. Sende yazacaksın buraya o gün geldiğinde hamis olduğunu ve bu sefer hayirlisiyla kucağına da alcak sin cnm. cem beye gittin mi görüştünmu? Ne dedi durumun hakkında. Biraz kendini dinle zaman ayır ama çok da uzatma cnm. Rabbim hayirlisiyla güzel gönlüne göre versin. İnan hep dua ediyorum isteyen herkese inş. ..:KK68:
Yok gitmedim oda hic aramadi zaten. Ovulasyon testi aldim bi kac ayda oyle denicem bakalim belki nasip plur bir umuttur.

Meraba kızlar bugün transferimin 11. Günü crinone fitil kullanıyorum bugün ilk defe kahverengi biseyler geldi fitille beraber nedir bu yarin doktor günüm kan tahlili için 8.Günü idrar testinde silik bi çizgi çıkmıştı ama hala bilemiyorum hamilelik var mi yok mu kafam çok karışık çok stresliyim,bel ağrım var arada bi kasik ağrısı göğüslerinin ağrısı gitti şişlik var hala

Merhaba arkadaşlar ... ben 2. Tüp bebek denemesi yaptıracağım memorial da ama ilk yaptırdığımdaki hiçbir doktor kalmamış Semra hoca harici ... ekipteki hangi doktoru önerirsiniz ?...olumlu olumsuz önerileriniz nedir ?.

Meraba kızlar bugün transferimin 11. Günü crinone fitil kullanıyorum bugün ilk defe kahverengi biseyler geldi fitille beraber nedir bu yarin doktor günüm kan tahlili için 8.Günü idrar testinde silik bi çizgi çıkmıştı ama hala bilemiyorum hamilelik var mi yok mu kafam çok karışık çok stresliyim,bel ağrım var arada bi kasik ağrısı göğüslerinin ağrısı gitti şişlik var hala
Telas yapma bendede pempe topak seklinde geliyordu geri jelden kaynaklidir cnm. Cubuk testte 8 gun ciktiysa eger gebelik vardir Allahin izniyle insallahm. Allah hayirlisini nasip etsin imsallah.

Telas yapma bendede pempe topak seklinde geliyordu geri jelden kaynaklidir cnm. Cubuk testte 8 gun ciktiysa eger gebelik vardir Allahin izniyle insallahm. Allah hayirlisini nasip etsin imsallah.
Saol canım cvp in için
İnşallah test yaptırıp hayırlı haberi bi alsaydim az evel fitili yaparken de kan geldi biraz ama simdi bisey yok doktora mi gitmem lazim

Saol canım cvp in için
İnşallah test yaptırıp hayırlı haberi bi alsaydim az evel fitili yaparken de kan geldi biraz ama simdi bisey yok doktora mi gitmem lazim[/QUOTEn2
Ne kdr geldi bir iki damlami yoksa daha fazlami eger suan hala devam ediyorsa gtmelisin ama doktorunu arayip bir bilg9 ver bazi insanda yerlesme kanamasida olabiliyormus

Ben demiştim :KK12: kuzum . Korkma diye. Tekrar geçmiş olsun. Ben bugun keseyi gördük kuzum kalbide burda dedi dr ama suan dinleyemeyiz dedi çok minik :anne:haftaya sali kalp atışı için cagirdi. İnş sorunsuz bi şekilde meleğimin kalp atışını da duyarım. Mevlam herkese nasip etsin bu güzel duyguyu... :KK36:
Canım benim nasıl sevindim senin adına keseyi gördün ya gerisi gelicek inşallah kalp atışları içinde haftaya gidersin ne olucak bebişi görmek için bir sebep o ultrason dan bir tanede eve verseler keşke serum gibi seyyar olsa her saniye görebilsek ne iyi olur dimi....

Merhaba canim benimde transfer gununu sayarsam 11 gunum. Dun kan tahlili yaptirdim pozitif simdilik. Benimde jel pembe geldi bir iki kez. Bugunde jelden geriye gelenler kahverengi leke vardi. Doktorum jel tahris edebiliyor o yuzdn pembe gelebiliyor dedi. Fazla stres yapmamak en iyisi galiba..

Canım benim nasıl sevindim senin adına keseyi gördün ya gerisi gelicek inşallah kalp atışları içinde haftaya gidersin ne olucak bebişi görmek için bir sebep o ultrason dan bir tanede eve verseler keşke serum gibi seyyar olsa her saniye görebilsek ne iyi olur dimi....
Tsk ederim cnm Allah razı olsun. Güldürdun beni olmaz mı eşime diyorum evde olsa bende arada bakıp bebeğim i görseydim diyorum o da olur diyor sen başından kalkmazsin onun diyor ekrana yapısıp kalirmisim :KK70::KK70:

Kızlar bebeğimin kalp atısını da duyduk cok sukur 6 hafta 5 gunluk olmusuz kesemızde 8 mm mıs doktor hersey cok guzel ded saglıklı bı sekılde ilerliyor desı allahım sag salım kucağımıza almayk nasıp etsin ısteyen herkese nasıp etsin rabbım
Maşallah canım çok sevindim benim bugün 7 haftalık oldu ama çok geç çağırdı kalp atışı için haftaya cumaya gidecem senin maşşallah duyulmuş rabbim tamamına erdirsin canım

Maşallah canım çok sevindim benim bugün 7 haftalık oldu ama çok geç çağırdı kalp atışı için haftaya cumaya gidecem senin maşşallah duyulmuş rabbim tamamına erdirsin canım
Col sukur cnm bnm alttan muane etti belki senın doktorun alttan bakmamak için ultrason la bakmak için gec cagırmıstır

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce bebeğimizin kalp atışını duyduk çok şükür :) Çok farklı, çok güzel bir duygu.. Allahım herkese nasip etsin inşallah, bizim de sağlıkla devamı gelsin. 10 gündür acayip mide bulantısı çekiyorum, çok halsizim pek takılamadım buraya. Güzel haberi yeni alanları tebrik ederim ;)

Merhaba kızlar bebişleriniz hayırlı olsun Allahım sağ Salim size kavuştursun isteyenlere nasip etsin inşallah benim hikayeme gelince 3yıllık evliyim 2,5yıldır deniyoruz hiç gebelik geçirmedim bi pko dendi bi geçti sebepsiz infertite dendi eşimde sorun yok 3ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım sonuç negatif haziranın 4.ünde aşılama oldum pazartesi 15.gündü kan verdim ama perşembe günü sonuç çıkacak dendi bazı şartlardan dolayı sağlık ocağında kan verdim bu yüzden geç çıkıyo eczaneden erken gösteren gebelik testlerinden aldım ama tek çizgi çıktı bugün 17.günüm hala adet olmadım ağrım sızımda yok yarın kan sonucu çıkınca doktorumu arıcam negatif çıkıcak büyük ihtimal ve biz de tüp bebeğe geçicez ve ben hem bu süreçten hemde artık negatif görmekten korkuyorum sizin bu süreçler nasıl geçti aranızda pko yada sebepsiz olup ilk denemede tutan varmı neler yaptınız rica etsem anlatabilir misiniz ?

Merhaba kızlar bebişleriniz hayırlı olsun Allahım sağ Salim size kavuştursun isteyenlere nasip etsin inşallah benim hikayeme gelince 3yıllık evliyim 2,5yıldır deniyoruz hiç gebelik geçirmedim bi pko dendi bi geçti sebepsiz infertite dendi eşimde sorun yok 3ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım sonuç negatif haziranın 4.ünde aşılama oldum pazartesi 15.gündü kan verdim ama perşembe günü sonuç çıkacak dendi bazı şartlardan dolayı sağlık ocağında kan verdim bu yüzden geç çıkıyo eczaneden erken gösteren gebelik testlerinden aldım ama tek çizgi çıktı bugün 17.günüm hala adet olmadım ağrım sızımda yok yarın kan sonucu çıkınca doktorumu arıcam negatif çıkıcak büyük ihtimal ve biz de tüp bebeğe geçicez ve ben hem bu süreçten hemde artık negatif görmekten korkuyorum sizin bu süreçler nasıl geçti aranızda pko yada sebepsiz olup ilk denemede tutan varmı neler yaptınız rica etsem anlatabilir misiniz ?
Canım inşallah sonucun pozitiftir. Ben de pko hastasıyım ben de oğlumdan önce klomen ve iğne tedavisi görmüştüm yaklaşık bir sene kadar ama sonuç negatif olmuştu hep.tedaviyi bıraktık 1 sene sonra oğluma hamile kaldım doğal olarak.şimdi 8 yaşında ona kardeş için uğraşırken 2 başarısız tüp bebek tedavisi geçirdim şükür 3.tuttu şimdi 9 haftalık olduk.inşallah rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip eder.

Canım inşallah sonucun pozitiftir. Ben de pko hastasıyım ben de oğlumdan önce klomen ve iğne tedavisi görmüştüm yaklaşık bir sene kadar ama sonuç negatif olmuştu hep.tedaviyi bıraktık 1 sene sonra oğluma hamile kaldım doğal olarak.şimdi 8 yaşında ona kardeş için uğraşırken 2 başarısız tüp bebek tedavisi geçirdim şükür 3.tuttu şimdi 9 haftalık olduk.inşallah rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip eder.
Sağ Salim kucağınıza alın inşallah amin bakalım yarın çıkacak sonuç idrarda negatif çıktığından pek ümitli değilim ama nasip artık :(

Back