- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.921
Cnm guzel yukselmis normal suan bence gec tutunmusdur belki10.gün 42
12.gün 94
14.gün 170
16.gün 282 neden böyle az yükseliyor sizce? 2 embriyo transfer edilmişti.
İlki kimyasaldı buda öyle olacak diye çok korluyorumCnm guzel yukselmis normal suan bence gec tutunmusdur belki
Canım çokkkk sevindim tebrik ederim seni inşallah sağlıkla kucağına alırsın .....Aynen canim kiz erkek hic fark etmez eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun o yeter 8 yildr hep negatif negatf gercekten cok zor bugun cizgiyi gorunce sasrdm elim ayagima dolandi bi degisik oldum Bunuda gormek nasipmis dedim Allahim devamini erdrsin insallahh dedm Herseyin vakti zamani var gercektenAllahima binlerce kez sukurler olsunn insallah cok guzel gecer canimmm benim daha cuma gunu test gunum
Canım sana bişey sorucam sen transferden sonra neler yaptın sürekli yattın mı ben şimdiden düşünmeye başladım yemek bulaşık falan nasıl olur diye gerçi eşim yardımcı olur ama ben kendim yapmayunca daha stresli oluyorum ve ben kimseye haber vermedim tedaviye başladığımı kötü mü yaptım acaba zaten stresli bir süreç birde her gün herkese laf anlatmak istemedim ....7.gün böyle çıktığına göre kan değerin de güzel çıkar cnm sen endişelenme. Bn 8.günde yaptım daha koyu çıktı . Bide kan verdikten sonra yaptım sırf o koyu çizgiyi görmek için .binlerce şükürler olsun. İnş kucağımıza aldığımız günleri de görürüz paylaşırız burda mutlulugumuzu.
Teskkr ederm canim Amin insallahCanım çokkkk sevindim tebrik ederim seni inşallah sağlıkla kucağına alırsın .....
Canim ilk 3 gun cok dikkat ettm davamli yattm yemekden yemege oturdum arada evin icinde yurudum ben kaynanamda kaldm bi kac gun cunku ramazan dolayisiyla esim niyetli olsugu icin orda kaldm benim ve esimin ailesi biliyor cunku ilk denememiz ve onlarin dualarina ihtiyacmz oldugu icin soyledim 3 gunden sonra bugune kadar hic evden cikmadim zaten oturdum kalktm evde gezdm is yapmadm yemek yapmadim stres heyecan korku kafamda deli sorular belirti filan hic aramadim anlicagin kendimi cok rahat tuttum 5.gunu embriyosu koyuldu en guzel gunde kadir gecesinde bugun 7. Gunum ve silik czgiyi gordum bundan snrasi onemli tabi artslara bakacaz kalp atislarini duyasiya kadar rahat olacagim buna inaniyorum sende rahat olmaya bak en buyuk dusmanimiz stres biliyorsun herseyden uzak dur evde kendine oyalanabilecegn bisey bulCanım sana bişey sorucam sen transferden sonra neler yaptın sürekli yattın mı ben şimdiden düşünmeye başladım yemek bulaşık falan nasıl olur diye gerçi eşim yardımcı olur ama ben kendim yapmayunca daha stresli oluyorum ve ben kimseye haber vermedim tedaviye başladığımı kötü mü yaptım acaba zaten stresli bir süreç birde her gün herkese laf anlatmak istemedim ....
Anliyorum seni cnm benimkide kimyasal oldu. Aklina kotu sey gtrme ilkinde degerin kac gun yukselmisdi bak artmis 14 gun bnmki 15 gunden snra dusmusdu. Insallah saglilkli bir gebeligin olsnİlki kimyasaldı buda öyle olacak diye çok korluyorum
Canım benim söylememe nedenim bizim aileler bizden daha panik olmaları hani sen düşünmedim başka şeylerle oyalandım diyorsun ya söylersem bizim öyle olmaz her gün sorarlar ve ben daha da stres olurum diye korkuyorum benimde ilk denemem ama ben 2.çocuk için uğraşıyorum 11 yaşında bir oğlum var doğal yollardan gebe kalmıştım benim tedavim uzun pretokol canım rahimde polip var yaron histeroskopi ile alınacak bir sonraki adet le de iğnelere başlıycaz inşallah sen kaç yaşındasın cnm sizde sorun neydi özel değilse...Teskkr ederm canim Amin insallah
Canim ilk 3 gun cok dikkat ettm davamli yattm yemekden yemege oturdum arada evin icinde yurudum ben kaynanamda kaldm bi kac gun cunku ramazan dolayisiyla esim niyetli olsugu icin orda kaldm benim ve esimin ailesi biliyor cunku ilk denememiz ve onlarin dualarina ihtiyacmz oldugu icin soyledim 3 gunden sonra bugune kadar hic evden cikmadim zaten oturdum kalktm evde gezdm is yapmadm yemek yapmadim stres heyecan korku kafamda deli sorular belirti filan hic aramadim anlicagin kendimi cok rahat tuttum 5.gunu embriyosu koyuldu en guzel gunde kadir gecesinde bugun 7. Gunum ve silik czgiyi gordum bundan snrasi onemli tabi artslara bakacaz kalp atislarini duyasiya kadar rahat olacagim buna inaniyorum sende rahat olmaya bak en buyuk dusmanimiz stres biliyorsun herseyden uzak dur evde kendine oyalanabilecegn bisey bul
An
Anliyorum seni cnm benimkide kimyasal oldu. Aklina kotu sey gtrme ilkinde degerin kac gun yukselmisdi bak artmis 14 gun bnmki 15 gunden snra dusmusdu. Insallah saglilkli bir gebeligin olsn
Seninde bayramın kutlu olsun cnm heycanlanma hiç ne güzel işte silikde olsa çizgi görmüşsün darısı bize inşallah senin 3.günmü 4.gün embriyosumuydu ve kaçıncı denemendi ...Hayrlı bayramlar herkese kızlar bnm yarın kan günüm kızlar adet olacak gibi karnımda balonlar patlıyo sancım oluyo bıde sol tarafıma iğne batar gıbı bişey oldu göğüsümde ole abartılı bor Ağrı yok sadece damarların yeşili belli cok heyecanlıyım normalde bugün yada yarın adet günüm cok koorkıyorum dua edermişniz bıde sızın son gün belirtileriniz nelerdi test yapmadım 7 gün yapmıştım çokkkk silik çizgi çıkmıştı kurudukça belli olmustu bıde ben çatlatma ıgnesı kullanmadım dondurulmus embrıyo transferi yapıldı 3 gün yada 4 gün embriyosu yazarsanız cok sevinirim belirtınizi
25 yasindaym 8 yillik evliyim ilk tup bebek denemem tuplerim tikali ve yumueta tembelligim.var insallah Allahm herseyin hayirlisini nasip etsin insallah gonlune gore olur herseyin Rabbim oglunu size bagislasin uzun omurlu olsun insCanım benim söylememe nedenim bizim aileler bizden daha panik olmaları hani sen düşünmedim başka şeylerle oyalandım diyorsun ya söylersem bizim öyle olmaz her gün sorarlar ve ben daha da stres olurum diye korkuyorum benimde ilk denemem ama ben 2.çocuk için uğraşıyorum 11 yaşında bir oğlum var doğal yollardan gebe kalmıştım benim tedavim uzun pretokol canım rahimde polip var yaron histeroskopi ile alınacak bir sonraki adet le de iğnelere başlıycaz inşallah sen kaç yaşındasın cnm sizde sorun neydi özel değilse...
Mrb cnm ilk 3 gun genelinde yattım ama arada kalktim lavoboya yada mutfakta kendime ufak bişeyler hazırlamak için. çerez gibi...Transferden önce 2 , 3 çeşit yemek yap koy dolaba bişey olmaz. Ben taze fasulye biber dolma bide çorba falan yapıp koydum bozulmayacak şeyler. Crinone jel kullandığım için sabah ve akşam uyguladiktan sonra yavaş yavaş 10 15 dk yürüyüş yaptım. Hemşire öyle anlattı. 3 gun sonrasında evden dışarı çıktım ama uzak mesafe değil Yakınlarda yürüdüm. Parkta falan. Uzak bi yere gitmen gerekirse özel arabanızla gidersiniz yavaş yavaş sorun olmaz. Ama bu 2 yada 3saati geçmemeli . Uzun yol yasak oluyor çünkü. Yemek ve bulasik dışında bi iş yapmanı tavsiye etmem çünkü ben hala yapamıyorum. Hiç stres yapma rahat ol. Kitap oku aç sevdiğin bi filmi izle kafan Dağılsin . Ev temizliğinde bırak olduğu kadar cnm esin yapsin yada aile bireylerinden birileri varsa. Bnm ailem uzakta olduğu için eşim yapıyor. Normalde asla duramam ama yapacak bişey yok hersey yavrularimiz için... katlanicagiz bi süre.... biraz uzun oldu inş sıkmamışımdırCanım sana bişey sorucam sen transferden sonra neler yaptın sürekli yattın mı ben şimdiden düşünmeye başladım yemek bulaşık falan nasıl olur diye gerçi eşim yardımcı olur ama ben kendim yapmayunca daha stresli oluyorum ve ben kimseye haber vermedim tedaviye başladığımı kötü mü yaptım acaba zaten stresli bir süreç birde her gün herkese laf anlatmak istemedim ....
Canım senin değerlerin maşallah olması gerektiği gibi artmış %60 yani niye endişe ediyorsun kiBenimde ozaman 14.gün 12. Günden düşük çıktı ve sonra komple düşmüştü
Bide kimseye anlatma zaten. O süreçte bide insanlarla ugrasmak zor. Normalde kafa sisiriyorlar. İlk 3 ay en yakınların dışında bilmesinler derim. Ama tabi karar yine senin cnm .Canım sana bişey sorucam sen transferden sonra neler yaptın sürekli yattın mı ben şimdiden düşünmeye başladım yemek bulaşık falan nasıl olur diye gerçi eşim yardımcı olur ama ben kendim yapmayunca daha stresli oluyorum ve ben kimseye haber vermedim tedaviye başladığımı kötü mü yaptım acaba zaten stresli bir süreç birde her gün herkese laf anlatmak istemedim ....
Teşekkür ederim canım herkesin evladını annelerine babalarına bağışlasın çok erken evlenmişsin canım yaaa birden 25 li yaşlarım aklıma geldi ben baya yaşlanmışım 33 yaşındayım bende25 yasindaym 8 yillik evliyim ilk tup bebek denemem tuplerim tikali ve yumueta tembelligim.var insallah Allahm herseyin hayirlisini nasip etsin insallah gonlune gore olur herseyin Rabbim oglunu size bagislasin uzun omurlu olsun ins
Amin cumlemizin evladini bagislasin ole oldu malesef 33 yas yaslimi yapma benim gorumcem.37 yasinda suan tup.bebekle 6 aylik hamile ilk cocuguda tup bebekTeşekkür ederim canım herkesin evladını annelerine babalarına bağışlasın çok erken evlenmişsin canım yaaa birden 25 li yaşlarım aklıma geldi ben baya yaşlanmışım 33 yaşındayım bende
Haklısın cnm ya insan zaten kendi bile kabul edemezken yaşadığı zorlukları birde başkalarına dil dökmesi birde aileler panik olunca şu anda bile kendi derdimi unutup onları teselli ediyorum onlar moral verecekleri yerde birde böyle böyle tüp bebeğe başladık Desem her gün artık sil baştan yaşa olaylarıBide kimseye anlatma zaten. O süreçte bide insanlarla ugrasmak zor. Normalde kafa sisiriyorlar. İlk 3 ay en yakınların dışında bilmesinler derim. Ama tabi karar yine senin cnm .
Bende 33 yaşındayım hatta bu ay 34 e giricem artık. Keşke genç anne olsaydım dediğim zamanlar çok oldu. Ama bizim İsteğimizle olmuyor bazı şeyler. Kaderimiz de ne varsa onu yaşıyoruz nasip şimdi olacakmış cnm . Hayirlisiyla kucagimiza alalım da biz de çok genç anne olmayalım napalım. Dert etme yalnız değilsin bak benide yaş bunalimina soktun gece geceTeşekkür ederim canım herkesin evladını annelerine babalarına bağışlasın çok erken evlenmişsin canım yaaa birden 25 li yaşlarım aklıma geldi ben baya yaşlanmışım 33 yaşındayım bende
4 gün embriyosu cnm ınsallah allahım hıcbırımızın kucağını boş bırakmaz rabbim 2 denemem canmSeninde bayramın kutlu olsun cnm heycanlanma hiç ne güzel işte silikde olsa çizgi görmüşsün darısı bize inşallah senin 3.günmü 4.gün embriyosumuydu ve kaçıncı denemendi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?