2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tekrar hayırlı olsun cnm...lucrin yumurtaların düzensiz büyümesini engelliyor...biraz sabretcen artık...umarım neşeli bir tedavi süreci geçirirsin..uzun protokol en güvenlisiymiş..

Teşekkür ederim cnm.herkezin evladını ALLAH bağışlasın uzun sağlıklı ömür nasip etsin inş.annelik işte canım 5 tane çocuğun bile olsa 6.da sanki ilk defa anne olacakmışın gibi hissediyorsun senin nasıl gidiyor kontrole az kaldı geri sayom başladı desene

Teşekkür ederim cnm.hangi açıdan şans artıyor tüp bebekte mi siz hangi aşamadasınız sizi daha önce takip edemedim hayırlı olsun sizi de sorun neydi sizde

Ben başka bir sebebten histereskopi oldum 1 ay önce. Rahim duvarı amilyatta hasar görüyo ve kendini yeniliyor ya, bu yeni oluşuma embriyonun tutunma şansı daha fazlaymış. Hatta şansı arttırmak için rahimde herhangi bir rahatsızlığı yoksa bile histereskopiyle çizik atıyorlar bazen.

Ben 8. Günümdeyim, biraz erken olmakla beraber, şimdilik pozitifi gördük

Tebrik ederim canım sağlıkla dünyaya gelsin inşallah meleğin sana erken bayramı getirmiş bizimde büyük ihtimalle kurban bayramına doğru sonuçlanır inşallah bize de çifte bayram olur sizin kaçıncı gün embriyosuydu ...

F
Kızlar 10.gün 42 12.gün 94 14.gün 169 kötümü sonuncu az artmış sanki
D
Doktorin ne soyledi ? Seni uzmek istemem ama benimde 26 la basladi 90 oldu 147 oldu ve sonra 90 dusdu kimyasal gebelik yasadm dusui yaptm. Insallah snin oyle olmaz cnm. Ama seninki guzel artmis yizde 60 i gecmis bence grc tutunmus olabilir hakkinda hayirlisi olur insallah.

Hayırlı bayramlar kızlar rabbim bu mübarek günde kimin ne dileği varsa versin..herkese sağlıklı sıhhatli güzel bir bayram gecirmenizi diliyorum bayramınız mübarek olsun
Amin cnm..sizinde ramazan bayramınız mübarek olsun...mide bulantılarım hafif hafif kendini göstermeye başladı..tansiyonun çok düşüyor..inanılmaz bir halsizliğim var seninde öylemi?

Hayırlı olsun...bizde hep 8.günden başladık takip etmeye...inşallah değerlerimiz katlanarak büyür...

Amin cnm inş. Evet ptesi inş kese görmeye gidicez bakalım sonra kalp atışı bekliycez ..Rabbim hayirlisiyla görmeyi nasip etsin.

Amin cnm..sizinde ramazan bayramınız mübarek olsun...mide bulantılarım hafif hafif kendini göstermeye başladı..tansiyonun çok düşüyor..inanılmaz bir halsizliğim var seninde öylemi?
Aynen canim benimde öyle 3 gündür ne yesem çıkarıyorum geri bulantı kusma baya zorluyor beni.halsizlik bendede var kafamı yerden kaldıramıyorum allah yardımcımız olsun bunada şükür.

Hayırlı bayramlar kizlar
Ben 2. Tedavime başladım sorunumuz morfoloji..
Pzt kontrolum var tahmini haftasını opu olur.agustosda da transfer istiyorum inş bu tedavi bebeğime kavusmama vesile olur
Cok zor bi imtihan Allah yardımcımiz olsun

Amin cnm inş. Evet ptesi inş kese görmeye gidicez bakalım sonra kalp atışı bekliycez ..Rabbim hayirlisiyla görmeyi nasip etsin.
Hayırlı haberlerle gel inşallah sen kese görmeye ben tedavi öncesi polip için histeroskopiye gidiyorum .RABBİM yardımcımız olsun .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…