- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.881
Tekrar hayırlı olsun cnm...lucrin yumurtaların düzensiz büyümesini engelliyor...biraz sabretcen artık...umarım neşeli bir tedavi süreci geçirirsin..uzun protokol en güvenlisiymiş..Sağ ol canım bu gün gittik tedaviye başladık hayırlısıyla uzun protekol olucak canım rahimde polip varmış p.tesi histereskopi olucam aynı zamanda 1 ay doğum kontrol hapı verdi birde temmuz 4 de lucrin verdi anlıycan 45 günlük ön hazırlık var bir sonraki ay iğnelere başlanıcakmış ne zormuş bu süreç......
Teşekkür ederim cnm sen ne zaman gidiyorsun dr.aTekrar hayırlı olsun cnm...lucrin yumurtaların düzensiz büyümesini engelliyor...biraz sabretcen artık...umarım neşeli bir tedavi süreci geçirirsin..uzun protokol en güvenlisiymiş..
Teşekkür ederim cnm.hangi açıdan şans artıyor tüp bebekte mi siz hangi aşamadasınız sizi daha önce takip edemedim hayırlı olsun sizi de sorun neydi sizdeHayırlısı olsun, histereskopiden sonra ki ay şans daha da artıyor.
Teşekkür ederim cnm.herkezin evladını ALLAH bağışlasın uzun sağlıklı ömür nasip etsin inş.annelik işte canım 5 tane çocuğun bile olsa 6.da sanki ilk defa anne olacakmışın gibi hissediyorsun senin nasıl gidiyor kontrole az kaldı geri sayom başladı deseneMaşallah kuzum oğlun olduğumu bilmiyordum. Allah uzun ömür ve Baht açıklığı versin. Aminn cnm çok tsk ederim. İnşallah bende bu duyguyu yaşamak için sabirsizlaniyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aratmasin çok zor.
Teşekkür ederim cnm.hangi açıdan şans artıyor tüp bebekte mi siz hangi aşamadasınız sizi daha önce takip edemedim hayırlı olsun sizi de sorun neydi sizde
Tebrik ederim canım sağlıkla dünyaya gelsin inşallah meleğin sana erken bayramı getirmiş bizimde büyük ihtimalle kurban bayramına doğru sonuçlanır inşallah bize de çifte bayram olur sizin kaçıncı gün embriyosuydu ...Ben başka bir sebebten histereskopi oldum 1 ay önce. Rahim duvarı amilyatta hasar görüyo ve kendini yeniliyor ya, bu yeni oluşuma embriyonun tutunma şansı daha fazlaymış. Hatta şansı arttırmak için rahimde herhangi bir rahatsızlığı yoksa bile histereskopiyle çizik atıyorlar bazen.
Ben 8. Günümdeyim, biraz erken olmakla beraber, şimdilik pozitifi gördük
DKızlar 10.gün 42 12.gün 94 14.gün 169 kötümüsonuncu az artmış sanki
Ben haftaya cuma filan gidicem cnm..yada diğer pazartesi...kalp atışlarını biraz bekleyelim dedik...şuan 6.haftadayım...Teşekkür ederim cnm sen ne zaman gidiyorsun dr.a
Amin cnm..sizinde ramazan bayramınız mübarek olsun...mide bulantılarım hafif hafif kendini göstermeye başladı..tansiyonun çok düşüyor..inanılmaz bir halsizliğim var seninde öylemi?Hayırlı bayramlar kızlar rabbim bu mübarek günde kimin ne dileği varsa versin..herkese sağlıklı sıhhatli güzel bir bayram gecirmenizi diliyorum bayramınız mübarek olsun
Canım senin ve ailenin de bayramınız kutlu olsun...Selamun Aleykum dostlar Bayramini en incden dilwklerimle kutluyorum saglikla sihatle bool bebekli nice bayramlar gecirmemizi Allahdan niyaz ediyorum. Seker tadinda bayramlar...
16.cı gün değerin önemli cnm...illaki tam iki katı olacak diye birşey yok...%60 artış olması yeterli diyor bazı kaynaklar...artışın sürekli olması önemli...Kızlar 10.gün 42 12.gün 94 14.gün 169 kötümüsonuncu az artmış sanki
İnşallah artar canım16.cı gün değerin önemli cnm...illaki tam iki katı olacak diye birşey yok...%60 artış olması yeterli diyor bazı kaynaklar...artışın sürekli olması önemli...
Hayırlı olsun...bizde hep 8.günden başladık takip etmeye...inşallah değerlerimiz katlanarak büyür...Ben başka bir sebebten histereskopi oldum 1 ay önce. Rahim duvarı amilyatta hasar görüyo ve kendini yeniliyor ya, bu yeni oluşuma embriyonun tutunma şansı daha fazlaymış. Hatta şansı arttırmak için rahimde herhangi bir rahatsızlığı yoksa bile histereskopiyle çizik atıyorlar bazen.
Ben 8. Günümdeyim, biraz erken olmakla beraber, şimdilik pozitifi gördük
Amin cnm inş. Evet ptesi inş kese görmeye gidicez bakalım sonra kalp atışı bekliycez ..Rabbim hayirlisiyla görmeyi nasip etsin.Teşekkür ederim cnm.herkezin evladını ALLAH bağışlasın uzun sağlıklı ömür nasip etsin inş.annelik işte canım 5 tane çocuğun bile olsa 6.da sanki ilk defa anne olacakmışın gibi hissediyorsun senin nasıl gidiyor kontrole az kaldı geri sayom başladı desene
Aynen canim benimde öyle 3 gündür ne yesem çıkarıyorum geri bulantı kusma baya zorluyor beni.halsizlik bendede var kafamı yerden kaldıramıyorum allah yardımcımız olsun bunada şükür.Amin cnm..sizinde ramazan bayramınız mübarek olsun...mide bulantılarım hafif hafif kendini göstermeye başladı..tansiyonun çok düşüyor..inanılmaz bir halsizliğim var seninde öylemi?
Hayırlı haberlerle gel inşallah sen kese görmeye ben tedavi öncesi polip için histeroskopiye gidiyorum .RABBİM yardımcımız olsun .....Amin cnm inş. Evet ptesi inş kese görmeye gidicez bakalım sonra kalp atışı bekliycez ..Rabbim hayirlisiyla görmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?