- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.901
Gör bak inşallah herşey yolunda gidicek canını boşuna sıktın bu bebekler dualarla oluşan melekler ALLAH a emanetler canım.....Ben haftaya cuma filan gidicem cnm..yada diğer pazartesi...kalp atışlarını biraz bekleyelim dedik...şuan 6.haftadayım...
Hayırlı haberlerle gel inşallah sen kese görmeye ben tedavi öncesi polip için histeroskopiye gidiyorum .RABBİM yardımcımız olsun .....[/QUOTE amin cnm inşallah. Sanada çok geçmiş olsun simdiden.bildiğim kadariyla zor bişey değil. Rahat ol. İnş sende en kisa zamanda bebişlerini alırsın yazarsın buraya
İnşallah cnm..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kuzum...Gör bak inşallah herşey yolunda gidicek canını boşuna sıktın bu bebekler dualarla oluşan melekler ALLAH a emanetler canım.....
Karanfil koy canım parol iç yinede belki biraz hafifletir ağrıyıBayanlar 20 lik dişim cok agrıyo tavsiyeleriniz varmı tuz karbonat gargara yaptım etkisi olmadı parolda geçirmez dıye içmedim
Karanfılde koydum fayda etmedi. Nekdr sürcek acaba yaaaKaranfil koy canım parol iç yinede belki biraz hafifletir ağrıyı
Hayrlı bayramlar herkese kızlar bnm yarın kan günüm kızlar adet olacak gibi karnımda balonlar patlıyo sancım oluyo bıde sol tarafıma iğne batar gıbı bişey oldu göğüsümde ole abartılı bor Ağrı yok sadece damarların yeşili belli cok heyecanlıyım normalde bugün yada yarın adet günüm cok koorkıyorum dua edermişniz bıde sızın son gün belirtileriniz nelerdi test yapmadım 7 gün yapmıştım çokkkk silik çizgi çıkmıştı kurudukça belli olmustu bıde ben çatlatma ıgnesı kullanmadım dondurulmus embrıyo transferi yapıldı 3 gün yada 4 gün embriyosu yazarsanız cok sevinirim belirtıniziKızlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyorherkes bayram telaşındamı yoksa....
Hayrlı bayramlar herkese kızlar bnm yarın kan günüm kızlar adet olacak gibi karnımda balonlar patlıyo sancım oluyo bıde sol tarafıma iğne batar gıbı bişey oldu göğüsümde ole abartılı bor Ağrı yok sadece damarların yeşili belli cok heyecanlıyım normalde bugün yada yarın adet günüm cok koorkıyorum dua edermişniz bıde sızın son gün belirtileriniz nelerdi test yapmadım 7 gün yapmıştım çokkkk silik çizgi çıkmıştı kurudukça belli olmustu bıde ben çatlatma ıgnesı kullanmadım dondurulmus embrıyo transferi yapıldı 3 gün yada 4 gün embriyosu yazarsanız cok sevinirim belirtıniziKızlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyorherkes bayram telaşındamı yoksa....
Hayırlı bayramlar... yazdiklarina göre hamilesin cnm. Bnmde dondurulmus embriyo transferi yapılmıştı. Korkma adet belirtileriyle aynı oluyor zaten. Sadece igne batması farklıydı bnde de. İdrar testinde de çıkmışsa kesin vardır cnm.stres yapma yarın gUzel haberle gel inş.Hayrlı bayramlar herkese kızlar bnm yarın kan günüm kızlar adet olacak gibi karnımda balonlar patlıyo sancım oluyo bıde sol tarafıma iğne batar gıbı bişey oldu göğüsümde ole abartılı bor Ağrı yok sadece damarların yeşili belli cok heyecanlıyım normalde bugün yada yarın adet günüm cok koorkıyorum dua edermişniz bıde sızın son gün belirtileriniz nelerdi test yapmadım 7 gün yapmıştım çokkkk silik çizgi çıkmıştı kurudukça belli olmustu bıde ben çatlatma ıgnesı kullanmadım dondurulmus embrıyo transferi yapıldı 3 gün yada 4 gün embriyosu yazarsanız cok sevinirim belirtınizi
Gebe sin cnm. Bnm ilk testimde böyle çıkmıştı. 7.gün yapmıştım. Hayırlı olsun.Kizlar bugun yapilan sonuc ☺
Benim de ilk deneme 7. Gun teskkr ederm canimm Allahm hayirlisini nasip etsin bundan sonrasi icin hayirli haberler ☺Gebe sin cnm. Bnm ilk testimde böyle çıkmıştı. 7.gün yapmıştım. Hayırlı olsun.
5.gün embriyosu olmalı yoksa erken daha çıkmazdi. Aminn inş güzel haberlerimizi yazalım. Bnm ikinci deneme kısmet tabi herseyBenim de ilk deneme 7. Gun teskkr ederm canimm Allahm hayirlisini nasip etsin bundan sonrasi icin hayirli haberler ☺
Evet canim 8 yillik evliyim hic korunmadik 8 yilldr istiyoruz ilk denememiz 5. Gun embriyosu aynen hersey nasip kismet canim Allahm hayirlisini nasip etsin5.gün embriyosu olmalı yoksa erken daha çıkmazdi. Aminn inş güzel haberlerimizi yazalım. Bnm ikinci deneme kısmet tabi hersey
Bizde 6 bitti 7nin içindeyiz . Aminn inş sağlıkla gelsinler de kız erkek hiç farketmez ben hala inanamiyorum hamile olduğuma o kadar alismistimki negatif i görmeye. Ama Herseyin vakti zamanı var demekki Rabbim şimdi nasip etti. Çok şükür bin sükur. Yarın kese görmeye gidicem korkuyorum inş hersey yolundadirEvet canim 8 yillik evliyim hic korunmadik 8 yilldr istiyoruz ilk denememiz 5. Gun embriyosu aynen hersey nasip kismet canim Allahm hayirlisini nasip etsin
Aynen canim kiz erkek hic fark etmez eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun o yeter 8 yildr hep negatif negatf gercekten cok zor bugun cizgiyi gorunce sasrdm elim ayagima dolandi bi degisik oldum Bunuda gormek nasipmis dedim Allahim devamini erdrsin insallahh dedm Herseyin vakti zamani var gercektenAllahima binlerce kez sukurler olsunn insallah cok guzel gecer canimmm benim daha cuma gunu test gunumBizde 6 bitti 7nin içindeyiz . Aminn inş sağlıkla gelsinler de kız erkek hiç farketmez ben hala inanamiyorum hamile olduğuma o kadar alismistimki negatif i görmeye. Ama Herseyin vakti zamanı var demekki Rabbim şimdi nasip etti. Çok şükür bin sükur. Yarın kese görmeye gidicem korkuyorum inş hersey yolundadir
7.gün böyle çıktığına göre kan değerin de güzel çıkar cnm sen endişelenme. Bn 8.günde yaptım daha koyu çıktı . Bide kan verdikten sonra yaptım sırf o koyu çizgiyi görmek için .binlerce şükürler olsun. İnş kucağımıza aldığımız günleri de görürüz paylaşırız burda mutlulugumuzu.Aynen canim kiz erkek hic fark etmez eli ayagi duzgun olsun saglikli olsun o yeter 8 yildr hep negatif negatf gercekten cok zor bugun cizgiyi gorunce sasrdm elim ayagima dolandi bi degisik oldum Bunuda gormek nasipmis dedim Allahim devamini erdrsin insallahh dedm Herseyin vakti zamani var gercektenAllahima binlerce kez sukurler olsunn insallah cok guzel gecer canimmm benim daha cuma gunu test gunum
Yarin saglik ocaginda kan vermeyi dusunuyorum cuma gunu benim test gunum endiselenmiyorum zaten cok rahat geldim bugune bundan sonra da rahat ilerlemek.istyrm canim hayirlisiyla aminnn insallah canimmm o gunleri gorelim yeterki paylasmazmiyiz7.gün böyle çıktığına göre kan değerin de güzel çıkar cnm sen endişelenme. Bn 8.günde yaptım daha koyu çıktı . Bide kan verdikten sonra yaptım sırf o koyu çizgiyi görmek için .binlerce şükürler olsun. İnş kucağımıza aldığımız günleri de görürüz paylaşırız burda mutlulugumuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?