- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.281
Doktorunuzu aradınız mı? Kanama olsa da hamile olabilirsini? İlaçları kesmeyin tahlil vermedenHastalandım bugün. Daha test tarihim bile gelmeden...Öyle garip durumdayım ki şu an, biliyorum yıllardır göğüslerim şişer, iner ve hastalanırım. Öyle de oldu. Normalde progestan iğne olmam lazım şu an, olsam boşuna oluyorum gibi geliyor ki ağrısı da epey bir ağrı... Olmasam insan yine de soru işaretlerinden kurtulamıyor. Çok kötü bi durumdayım çok aradayım.
İlaç ne kullaniyorsun canim sen?Batmalar bende de var canım göğüs hassasiyeti yok ama bide midem bi garip sanki
Canım midede gariplik olanların çoğu hamile arkadaşlarımdan inş sende öylesindirBatmalar bende de var canım göğüs hassasiyeti yok ama bide midem bi garip sanki
İnşallah canım yaaa hepimiz için sürekli ama sürekli dua ediyorumCanım midede gariplik olanların çoğu hamile arkadaşlarımdan inş sende öylesindir
Yarin güzel haberler verirsin bize inş.Günaydın arkadaşlar;
Bu gün 11. Günüm ve yarın test yaptırıcam.kafam karmakarışık.bu gün gidip yaptırmak istiyorum ve sonuçla yüzleşmek istiyorum.adetim 2 gün geçti ama vajinal jel kullanıyorum bunun yanı sıra kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama adet olmadım gerçi ben bu vajinal jel den etkileniyorum diğerlerin de de olmamıştım.çok zor bir gün benim için...gerçi pek de ümidim yok gibi.pozitif çıkması bir mucize gibi geliyor bana...
Yarin güzel haberler verirsin bize inş.
Nasil gidiyor tedavin ? N3 asamadasn bnmkiside ebru hanimkızlar birisi yazmış ama mesajını tekrar bulamadım hayır bahçeci umut benim gittiğim kliniik doktorum ebru hanım
Seni o kadar iyi anlıyorum kiYa hiç bişi hissetmiyorum artı sanki kasıklarım da biraz ağrı var hasta olcakmışım gibi.bir de bu 3. Ve ne biliyim mucizeler bizi bulur mu sonuç pozitif çıkar mı bu nu bile hayal edemiyorum.sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.beklemenin stresi çok fazla.rabbim yardımcımız olsun ve bu beklemeler bitsin artık
Canim benimde gebelikte kese görünmeden düşük oldu 4 hafta + 5 gunuyduDaha önce olmusmadimi gebelik hic canim
Canim izlemeye alirmisn ayni hasta gurubundannsayilirizBir kez kimyasal gebelik oldu sadece
AmiiiinÇok zor beklemek gerçekten.
Benim bugün 6.günüm ama bir türlü geçmedi, geçmiyor.
Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Kasik agrisi normal. Idrar testi yaptinizmi hicYa hiç bişi hissetmiyorum artı sanki kasıklarım da biraz ağrı var hasta olcakmışım gibi.bir de bu 3. Ve ne biliyim mucizeler bizi bulur mu sonuç pozitif çıkar mı bu nu bile hayal edemiyorum.sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.beklemenin stresi çok fazla.rabbim yardımcımız olsun ve bu beklemeler bitsin artık
Ben bugün transferin 6.günündeyim canım 14 ocak test günüm bol bol dua ederek bekleme aşamasındayım
Hadi hayirlisi canim
Yok yapmadım yapmaya korkuyorum.nasıl olsa yarın mecbur yaptırcam ha bi gün erken ha bi gün geç.Kasik agrisi normal. Idrar testi yaptinizmi hic
Ben olsam simdi 40 kere yapmistim. Iyi dayaniyorsunuz vallahi.Yok yapmadım yapmaya korkuyorum.nasıl olsa yarın mecbur yaptırcam ha bi gün erken ha bi gün geç.
İnşallah canımmİnşallah olumlu olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?