- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 208
- 31
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.301
yasminsay canim sende kocaelideydin galiba senin surecin. Nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslın da ev de tek olsaydım muhtemelen ben de dayanamayıp bu gün kan testi yaptırırdım ama annemlerdeyim o yüzden beklemek zorundayım...hayırlısıBen olsam simdi 40 kere yapmistim. Iyi dayaniyorsunuz vallahi.
aslında 12. güb diyorlar ama bn 11. gün kan verdim doktorumla paylaştım sıfır çıkmıştı ilaçları kesmemi söyledi bn ikinciye 10. gün yada 11. günde kanda bakacağım.Yarin güzel haberler verirsin bize inş.
Ben nasipse Çarşamba yumurtalık muayenesi ile başlıyorum, bugün regl oldum. Sanırım Perşembe günü rapor için hastaneye giderim canım. Benim doktorum üniversitenin hocası, hastanede muayenesi yok.yasminsay canim sende kocaelideydin galiba senin surecin. Nasil
ben bir tane vurulmuştum bende göğüs acısı yapmadı ama tabi bir sürü ilaçtan insan neresinin acıdığınıda karıştıyor. acaba neden 5 tane vurdurlar baştan beri de vajina kapsül kullandınız mıKızlar transferin 4.günündeyim 5.gün embriyosu göğüslerim bugün baya acımaya başladı ama transfer günü dahil 5 tane prognex iğne vuruldum bugün bitti yarın vajinal kapsüle devam edicem bu iğne mi göğüs acısı yapıyor acaba kullanan var mı?
Sağol canim gercekten de oyleler insanlara umut veriyorlar senin doktorun adi neBen nasipse Çarşamba yumurtalık muayenesi ile başlıyorum, bugün regl oldum. Sanırım Perşembe günü rapor için hastaneye giderim canım. Benim doktorum üniversitenin hocası, hastanede muayenesi yok.
Hastanenin hocaları çok ilgili, güven veriyorlar insana. Seninde tedavin hayırlı olsun inşallah canım.
Prof. Dr. Birol Vural canımSağol canim gercekten de oyleler insanlara umut veriyorlar senin doktorun adi ne
Evet bende duydum cok iyi bi doktorProf. Dr. Birol Vural canım
Amin canım benim cok sagolBoş bol su içmeye çalışıyorum
Portakal yiyorum canım
Sigara alkol almamak gerek
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
ben bir tane vurulmuştum bende göğüs acısı yapmadı ama tabi bir sürü ilaçtan insan neresinin acıdığınıda karıştıyor. acaba neden 5 tane vurdurlar baştan beri de vajina kapsül kullandınız mı
Hımm anladım bn kasım ayında yaptım negatif sonuçlandı bugün yarın adet olacağım yeni tüp bebeğe başlayacağımben transferden 5 gün önce başladım vajinal kapsüle günde 3 tane dondurulmuş transferi benim. Transfer günü prognex iğneye başlattı 5 tane vurulacaksın dedi yani bir kutu. Sonra yine kapsüle başlayacaksın dedi bugün iğneler bitti yarın kapsüle devam.Zaten 1 tanede yapmıyor bende iki gündür var ama bugün daha çok ben iğneye yordum 4.günde bu kadar sancı olmaz diye belimde ağrıyor ama. Senin ne zaman oldu transferin
İnşallahİnşallah canımm
Amin canım benim cok sagol
Hiç korkmaa anlamıyorsun bileİnşallah
sabah toplama var
heyecan ve korku bir arada bende
Dua beklerim
Hiç korkmaa anlamıyorsun bile
Uyumanla uyanman bir olacak
Sonrasında adet ağrılarına benzer ağrın olucak okadar.
Dualarımız seninle canım.
Kaliteli yumoşların olur inşallahhh
Allah kolaylik versin simdiden canim. Insallah hayirli olur senin icinİnşallah
sabah toplama var
heyecan ve korku bir arada bende
Dua beklerim
Allah kolaylik versin simdiden canim. Insallah hayirli olur senin icin