• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar bende tedaviye yeni başlayanlardanım. 2 kez dış gebelik yaşadım. 2 negatif aşılama. 3.gün iğnelerimi vurdum Çarşamba kontrolüm var. Beslenme konusunda neler yapıyorsunuz bu süreçte neler önerirsiniz arkadaşlar. Allah sağlıklı hayırlıni evlatlar nasip etsib hepimize. Amin

Boş bol su içmeye çalışıyorum
Portakal yiyorum canım

Sigara alkol almamak gerek
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize
Belirtinn var mı hiç ?
Transfer oldugu andan beri sağ kasığımda ufak bir batma gibi yanma gibi bir sey var. Onun haricinde ilaçlardan dolayi göğüs hassasiyeti. Başka hiç bir şey yok :KK43: sende var mı bir şey?

Transfer oldugu andan beri sağ kasığımda ufak bir batma gibi yanma gibi bir sey var. Onun haricinde ilaçlardan dolayi göğüs hassasiyeti. Başka hiç bir şey yok :KK43: sende var mı bir şey?
Batmalar bende de var canım göğüs hassasiyeti yok ama bide midem bi garip sanki

Insallah guzel haberleriniz gelir kizlaar.. ne zordur simdi beklemek.. ben subat gelsin de baslayim diyevgunler bitmiyor.. sizi dusunemiyorum
Çok zor beklemek gerçekten.
Benim bugün 6.günüm ama bir türlü geçmedi, geçmiyor.
Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Günaydın arkadaşlar;
Bu gün 11. Günüm ve yarın test yaptırıcam.kafam karmakarışık.bu gün gidip yaptırmak istiyorum ve sonuçla yüzleşmek istiyorum.adetim 2 gün geçti ama vajinal jel kullanıyorum bunun yanı sıra kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama adet olmadım gerçi ben bu vajinal jel den etkileniyorum diğerlerin de de olmamıştım.çok zor bir gün benim için...gerçi pek de ümidim yok gibi.pozitif çıkması bir mucize gibi geliyor bana...

Günaydın arkadaşlar;
Bu gün 11. Günüm ve yarın test yaptırıcam.kafam karmakarışık.bu gün gidip yaptırmak istiyorum ve sonuçla yüzleşmek istiyorum.adetim 2 gün geçti ama vajinal jel kullanıyorum bunun yanı sıra kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama adet olmadım gerçi ben bu vajinal jel den etkileniyorum diğerlerin de de olmamıştım.çok zor bir gün benim için...gerçi pek de ümidim yok gibi.pozitif çıkması bir mucize gibi geliyor bana...
Niye ümidin yok canım olumsuz olma bukadar.
İnşallah vardır bizede haber ver

Back