- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.261
Kızlar bende tedaviye yeni başlayanlardanım. 2 kez dış gebelik yaşadım. 2 negatif aşılama. 3.gün iğnelerimi vurdum Çarşamba kontrolüm var. Beslenme konusunda neler yapıyorsunuz bu süreçte neler önerirsiniz arkadaşlar. Allah sağlıklı hayırlıni evlatlar nasip etsib hepimize. Amin
Hadi hayirlisi canimSalı sabah toplama var
Evet canım bugün transferin 6.günü benimBen de kullaniyorum onu. Ara ara benden de geliyor akinti gibi. Transferin oldu mu canim senin. Ben opu dan sonra kullanmaya basladim. Endiselenecek birsey yok bence
Çok normal diye biliyorum canim endise etme. Kaçinci günün bende de akinti var.Crinone jel canım transferden sonra veriyorlar
Ben bugün transferin 6.günündeyim canım 14 ocak test günüm bol bol dua ederek bekleme aşamasındayımİnşallah canım
Sen ne aşamadasın
Oldum canım bugün transferin 6.günüBen de kullaniyorum onu. Ara ara benden de geliyor akinti gibi. Transferin oldu mu canim senin. Ben opu dan sonra kullanmaya basladim. Endiselenecek birsey yok bence
Histereskopi ile 5 dakikalik bir operasyon korkma sadece 1 adet uzatir tedavini hem önceden histereskopi olmak tutunmada avantaj oluyormus. Doktorun rahime çizik de atar belkiusg de gördü...
İnşallah güzel haberler vereceğiz birbirimizeOldum canım bugün transferin 6.günü
İnşallah canım inşallaahhh sende transfer oldun sanırımİnşallah güzel haberler vereceğiz birbirimize
Evet 15 i benimde test günümİnşallah canım inşallaahhh sende transfer oldun sanırım
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimizeEvet 15 i benimde test günüm
Transfer oldugu andan beri sağ kasığımda ufak bir batma gibi yanma gibi bir sey var. Onun haricinde ilaçlardan dolayi göğüs hassasiyeti. Başka hiç bir şey yokHadi hayırlısı inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize
Belirtinn var mı hiç ?
Emek beyi canmHangi hocayı düşünüyorsun canım?
Daha önce olmusmadimi gebelik hic canimCanım benim teşhisimde aynı şimdi 4. Denemedeyiz
Batmalar bende de var canım göğüs hassasiyeti yok ama bide midem bi garip sankiTransfer oldugu andan beri sağ kasığımda ufak bir batma gibi yanma gibi bir sey var. Onun haricinde ilaçlardan dolayi göğüs hassasiyeti. Başka hiç bir şey yoksende var mı bir şey?
Çok zor beklemek gerçekten.Insallah guzel haberleriniz gelir kizlaar.. ne zordur simdi beklemek.. ben subat gelsin de baslayim diyevgunler bitmiyor.. sizi dusunemiyorum
Bir kez kimyasal gebelik oldu sadeceDaha önce olmusmadimi gebelik hic canim
Niye ümidin yok canım olumsuz olma bukadar.Günaydın arkadaşlar;
Bu gün 11. Günüm ve yarın test yaptırıcam.kafam karmakarışık.bu gün gidip yaptırmak istiyorum ve sonuçla yüzleşmek istiyorum.adetim 2 gün geçti ama vajinal jel kullanıyorum bunun yanı sıra kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama adet olmadım gerçi ben bu vajinal jel den etkileniyorum diğerlerin de de olmamıştım.çok zor bir gün benim için...gerçi pek de ümidim yok gibi.pozitif çıkması bir mucize gibi geliyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?