2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

adet günüm henüz olamadım bekliyorum genelde geçikme yaşamam bakalım yarın ne olacak.

Yarin güzel haberler verirsin bize inş.
aslında 12. güb diyorlar ama bn 11. gün kan verdim doktorumla paylaştım sıfır çıkmıştı ilaçları kesmemi söyledi bn ikinciye 10. gün yada 11. günde kanda bakacağım.

yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. canim sende kocaelideydin galiba senin surecin. Nasil
Ben nasipse Çarşamba yumurtalık muayenesi ile başlıyorum, bugün regl oldum. Sanırım Perşembe günü rapor için hastaneye giderim canım. Benim doktorum üniversitenin hocası, hastanede muayenesi yok.
Hastanenin hocaları çok ilgili, güven veriyorlar insana. Seninde tedavin hayırlı olsun inşallah canım.

Kızlar transferin 4.günündeyim 5.gün embriyosu göğüslerim bugün baya acımaya başladı ama transfer günü dahil 5 tane prognex iğne vuruldum bugün bitti yarın vajinal kapsüle devam edicem bu iğne mi göğüs acısı yapıyor acaba kullanan var mı?

ben bir tane vurulmuştum bende göğüs acısı yapmadı ama tabi bir sürü ilaçtan insan neresinin acıdığınıda karıştıyor. acaba neden 5 tane vurdurlar baştan beri de vajina kapsül kullandınız mı

Sağol canim gercekten de oyleler insanlara umut veriyorlar senin doktorun adi ne

ben transferden 5 gün önce başladım vajinal kapsüle günde 3 tane dondurulmuş transferi benim. Transfer günü prognex iğneye başlattı 5 tane vurulacaksın dedi yani bir kutu. Sonra yine kapsüle başlayacaksın dedi bugün iğneler bitti yarın kapsüle devam.Zaten 1 tanede yapmıyor bende iki gündür var ama bugün daha çok ben iğneye yordum 4.günde bu kadar sancı olmaz diye belimde ağrıyor ama. Senin ne zaman oldu transferin

Hımm anladım bn kasım ayında yaptım negatif sonuçlandı bugün yarın adet olacağım yeni tüp bebeğe başlayacağım

Hiç korkmaa anlamıyorsun bile
Uyumanla uyanman bir olacak
Sonrasında adet ağrılarına benzer ağrın olucak okadar.
Dualarımız seninle canım.
Kaliteli yumoşların olur inşallahhh

İnşallah canım
En büyük destekçim sizlersiniz
Allah razı olsun
Teşekkür ederim canım benim
İnşallah kolay geçer

Arkadaşlar kan sulandırıcı iğne kullanalar kaç doz kullanıyorsunuz doktor 4000 lik yazmıştı elimde 6000 lik olduğu için farketmez dedi zaten geçen denemede aynı doktordu o zaman kendisi 6000 vermişti bunun yanında coraspin kullanırsam fazla olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…