• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar bugun bana transfer yapildi. Doktor carsamba demisti bugun apar topar cagirdilar. 2 tane kalmis 5.gune yasamaz diye riske girmek istemisler galiba. Yani benim anladigim buydu. Doktor fazla olsaydi beklerdik ama gerek yok dedi. Aslinda 3.gun istiyordum ben de fakat yine de uzuldum sanki. Hayirlisi artik ne yapalim.

Kizlar bugun bana transfer yapildi. Doktor carsamba demisti bugun apar topar cagirdilar. 2 tane kalmis 5.gune yasamaz diye riske girmek istemisler galiba. Yani benim anladigim buydu. Doktor fazla olsaydi beklerdik ama gerek yok dedi. Aslinda 3.gun istiyordum ben de fakat yine de uzuldum sanki. Hayirlisi artik ne yapalim.
Hayirli olsun transferiniz. Kac yumurta toplandi. 2. Gun embriyosumu transfer edildi

sabırsız belki senin karnında büyümek istemiştir ;)

aslında 12. güb diyorlar ama bn 11. gün kan verdim doktorumla paylaştım sıfır çıkmıştı ilaçları kesmemi söyledi bn ikinciye 10. gün yada 11. günde kanda bakacağım.
Genelde 11. Gün bakıyorlar. Hadi bakalım sayılı saatler kaldı inşallahhh sevindirici haberlerle gelirsin. Hemen yaz merak ettirme canım :spor:

Kızlar transferin 4.günündeyim 5.gün embriyosu göğüslerim bugün baya acımaya başladı ama transfer günü dahil 5 tane prognex iğne vuruldum bugün bitti yarın vajinal kapsüle devam edicem bu iğne mi göğüs acısı yapıyor acaba kullanan var mı?
Canım benimde 4. Günüm :KK49: ben vajinal jel kullanıyorum günde 2 defa ve bende degöğüs hassasiyeti var. İlaçlardan oluyor daha önce negatifle sonuçlandığında da aynı hassasiyet vardı çünkü. :işsiz: Amaaaa inşallah bu denemede herkes mutlu sonuç alacak :21:

Hayırlı olsunnnn :KK50::21:

Back