• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sen nerde goruyon tedavi canim
Memorial hastanesi
15 000 i gözden çıkmak lazım...devletimiz sağolsun ne diyelim...
Keşke daha ucuz olsa
Keske garantili olsa dedigin gibi 30 bin bile veririm ama belli degil bu isler
Aynen öyle
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
raporu devlert yada uni.hastanesinde çıkarıp sonrasında anlaşması olan özel bir yere gidebilirsin..
Artık bu defa geçti
Çünkü toplama günüm geldi

Kızlarrr birşey sorucam.
Bu jel bugün benden sıvı şekilde geri gelmeye başladı
Daha önce böyle olmuyordu
Sizde de oldumu? Endişe etmeli miyim ?
Ben de kullaniyorum onu. Ara ara benden de geliyor akinti gibi. Transferin oldu mu canim senin. Ben opu dan sonra kullanmaya basladim. Endiselenecek birsey yok bence

12 senelik evliyim canım, evliliğimin 2. yılında göğüslerimden ameliyat olmak zorunda kaldım. Ondan 3 sene sonra pcos olduğumu ve androjen hormonumun yüksek olduğunu öğrendim. İlaç tedavisi ve yumurta geliştirme için gonal f ile 3 defa tüp bebek tedavisi gördüm özel hastanede. Fakat 1 adet bile yumurtam istenilen olgunluk ve boyuta gelmedi. Uzunca ara verdik, malum çok borca girdik bu tedavilerde. 2 sene önce bulunduğum şehirde üniversite hastanesine gittim. Tüm tahlillerim ve hsg yapıldı. Sorun görülmedi pcos dışında ve burdaki prof beni acil psikolojik tedaviye yönlendirdi. O zamana kadar adet düzensizliğim vardı. 10 seans terapi sonunda herşey değişti. Yumurtlama ve adet düzenim oluştu. 1 yıl dedik kendimiz deneyelim ama olmadı. Sonra iyi bir araştırma yapıp, şimdiki profu bulduk ve devlet hakkımızı kullanıyoruz.
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım çok zor süreç bilirim beklemek ne kadar zor tedavi süreci ne kadar stresli ☹️

Kızlar bende tedaviye yeni başlayanlardanım. 2 kez dış gebelik yaşadım. 2 negatif aşılama. 3.gün iğnelerimi vurdum Çarşamba kontrolüm var. Beslenme konusunda neler yapıyorsunuz bu süreçte neler önerirsiniz arkadaşlar. Allah sağlıklı hayırlıni evlatlar nasip etsib hepimize. Amin

Back