• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hastalandım bugün. Daha test tarihim bile gelmeden... :KK43: Öyle garip durumdayım ki şu an, biliyorum yıllardır göğüslerim şişer, iner ve hastalanırım. Öyle de oldu. Normalde progestan iğne olmam lazım şu an, olsam boşuna oluyorum gibi geliyor ki ağrısı da epey bir ağrı... Olmasam insan yine de soru işaretlerinden kurtulamıyor. Çok kötü bi durumdayım çok aradayım.
Doktorunuzu aradınız mı? Kanama olsa da hamile olabilirsini? İlaçları kesmeyin tahlil vermeden

Günaydın arkadaşlar;
Bu gün 11. Günüm ve yarın test yaptırıcam.kafam karmakarışık.bu gün gidip yaptırmak istiyorum ve sonuçla yüzleşmek istiyorum.adetim 2 gün geçti ama vajinal jel kullanıyorum bunun yanı sıra kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama adet olmadım gerçi ben bu vajinal jel den etkileniyorum diğerlerin de de olmamıştım.çok zor bir gün benim için...gerçi pek de ümidim yok gibi.pozitif çıkması bir mucize gibi geliyor bana...
Yarin güzel haberler verirsin bize inş. :anneadayı::dua::dua:

Ya hiç bişi hissetmiyorum artı sanki kasıklarım da biraz ağrı var hasta olcakmışım gibi.bir de bu 3. Ve ne biliyim mucizeler bizi bulur mu sonuç pozitif çıkar mı bu nu bile hayal edemiyorum.sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.beklemenin stresi çok fazla.rabbim yardımcımız olsun ve bu beklemeler bitsin artık

kızlar birisi yazmış ama mesajını tekrar bulamadım hayır bahçeci umut benim gittiğim kliniik doktorum ebru hanım

Ya hiç bişi hissetmiyorum artı sanki kasıklarım da biraz ağrı var hasta olcakmışım gibi.bir de bu 3. Ve ne biliyim mucizeler bizi bulur mu sonuç pozitif çıkar mı bu nu bile hayal edemiyorum.sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.beklemenin stresi çok fazla.rabbim yardımcımız olsun ve bu beklemeler bitsin artık
Seni o kadar iyi anlıyorum ki:dua:
Ama şimdi bir video izledim 6 haftalik olana kadar hamilelikle ilgili hiç bir belirti olmazmis yasanan belirtilerin hepsi tedavi ilaclarinin yan etkileriymiş. Yani belirti olsun yada olmasin test günü belli olacak her sey :dua: karamsar olma ne mucizeler gerçekleşiyor:emir_bebek:

Çok sık yazamadım bu seferki tedavide toplama yapıldı ilkinde yürüyememiştim gazdan bu sefer rahat geçirdim sonrasını..
Yarın transferim var inşallah
Tavsiyem belirti aramayın çünkü ilaçlar aynı belirtileri verdiği için ayıramıyoruz bence çoğu kişide

Kasik agrisi normal. Idrar testi yaptinizmi hic

Back