- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.241
Memorial hastanesiSen nerde goruyon tedavi canim
Keşke daha ucuz olsa15 000 i gözden çıkmak lazım...devletimiz sağolsun ne diyelim...
Aynen öyleKeske garantili olsa dedigin gibi 30 bin bile veririm ama belli degil bu isler
Artık bu defa geçtiraporu devlert yada uni.hastanesinde çıkarıp sonrasında anlaşması olan özel bir yere gidebilirsin..
raporunu devletten alıp başka merkeze gidebilirsin anlaşmalı olan..2 denememj özelde yaptim 20 bine yakin para gitti bu ay devlette gittim rapor vereceklermis kan tahlili yaptim daha sonuclarin cikmasina 2 ay var :)devlette gidiyor malesef para 2500 liraya yakin
Netten kısaca baktım da canım allah yardimcin olsun inşallah bu son tedavin olurSorunun ta kendisi bende hipo hipo hastasiyim canim
İNŞALLAH :)İnanıyorum
Bizler
anne
O
L
A
C
A
Ğ
I
Z
bende şunu düşünüyorum hani tüp bebek anlaşması olmasada ilaç raporu yinede ilaç fiyatlarımızı karşılarmı acaba?benim merkezinde anlaşması yok..Memorial hastanesi
Keşke daha ucuz olsa
Aynen öyle
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Artık bu defa geçti
Çünkü toplama günüm geldi
bende şunu düşünüyorum hani tüp bebek anlaşması olmasada ilaç raporu yinede ilaç fiyatlarımızı karşılarmı acaba?benim merkezinde anlaşması yok..
Akıntın olabilir canım, jeli uyguladıktan sonra 15 dk kadar yürüdüğümüz için sıvı şekilde gelmez. Ertesi günü beyaz atık olarak, parça parça gelir.Crinone jel canım transferden sonra veriyorlar
bende şunu düşünüyorum hani tüp bebek anlaşması olmasada ilaç raporu yinede ilaç fiyatlarımızı karşılarmı acaba?benim merkezinde anlaşması yok..
gonadotropin çok pahalı...Fiyatları SSK karşılamıyor dedi eczacı
Ben çok pahalymış bir iğne 600 tl mi dedim
Hangi hocayı düşünüyorsun canım?Digerleri istanbul aci badem fulyda yaptim bu seferkini kocaelli üniversite hastahanesinde yapacam canim
Normal canim su gibi akintinda olabilir korkmaKızlarrr birşey sorucam.
Bu jel bugün benden sıvı şekilde geri gelmeye başladı
Daha önce böyle olmuyordu
Sizde de oldumu? Endişe etmeli miyim ?
gonadotropin çok pahalı...
evet aynısıGonal f benzer bir iğne mi acaba ?
evet aynısı
Ben de kullaniyorum onu. Ara ara benden de geliyor akinti gibi. Transferin oldu mu canim senin. Ben opu dan sonra kullanmaya basladim. Endiselenecek birsey yok benceKızlarrr birşey sorucam.
Bu jel bugün benden sıvı şekilde geri gelmeye başladı
Daha önce böyle olmuyordu
Sizde de oldumu? Endişe etmeli miyim ?
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım çok zor süreç bilirim beklemek ne kadar zor tedavi süreci ne kadar stresli12 senelik evliyim canım, evliliğimin 2. yılında göğüslerimden ameliyat olmak zorunda kaldım. Ondan 3 sene sonra pcos olduğumu ve androjen hormonumun yüksek olduğunu öğrendim. İlaç tedavisi ve yumurta geliştirme için gonal f ile 3 defa tüp bebek tedavisi gördüm özel hastanede. Fakat 1 adet bile yumurtam istenilen olgunluk ve boyuta gelmedi. Uzunca ara verdik, malum çok borca girdik bu tedavilerde. 2 sene önce bulunduğum şehirde üniversite hastanesine gittim. Tüm tahlillerim ve hsg yapıldı. Sorun görülmedi pcos dışında ve burdaki prof beni acil psikolojik tedaviye yönlendirdi. O zamana kadar adet düzensizliğim vardı. 10 seans terapi sonunda herşey değişti. Yumurtlama ve adet düzenim oluştu. 1 yıl dedik kendimiz deneyelim ama olmadı. Sonra iyi bir araştırma yapıp, şimdiki profu bulduk ve devlet hakkımızı kullanıyoruz.
İnşallah canım. Rabbim gönlümüzdekini, ömrümüze nasip etsin ve yardımcımız olsun inşallah.İnşallah olumlu sonuç alırsın canım çok zor süreç bilirim beklemek ne kadar zor tedavi süreci ne kadar stresli
Canım benim teşhisimde aynı şimdi 4. DenemedeyizSorunun ta kendisi bende hipo hipo hastasiyim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?