- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.221
CNim bildigim kadariyla üniversite hastanelerinde veriliyor ama bazi ozelde anlasmali berebiliyormus
Sormak gerek
ama dediğim gibi
Tüp bebek yapılan hastane
Bu raporu kabul etmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CNim bildigim kadariyla üniversite hastanelerinde veriliyor ama bazi ozelde anlasmali berebiliyormus
Aslinda hemen butun tup bebek denemeleri surecleri ayni farkeden bisey yok gibi en azinda benjm tedavimde öyle
Keske dogum yardimi yapacagina biraz bu konuda turkiye nufusunun cogalmasina yardimci olsa iyi olur duReis amca 4 çocuk diyor
Destek olmalı aslında
aynen tek embriyo dondurulması 900 tl üç tane oluştu diyelim 2700 tl..olsa dert olmasa dert..Gerçekten çok pahalı bir tedavi
Maddi manevi olarak güç istiyor
Keske dogum yardimi yapacagina biraz bu konuda turkiye nufusunun cogalmasina yardimci olsa iyi olur du
Digerleri istanbul aci badem fulyda yaptim bu seferkini kocaelli üniversite hastahanesinde yapacam canimSen nerde yaptırıyorsun ?
YaniEvet
4 çocuk diyor
Cimer e mail atalım mı?
Bu konuyu desteklesin
Dondurmada pahalı bende bu seferikinde kalanları dondurmayi düşünüyorumaynen tek embriyo dondurulması 900 tl üç tane oluştu diyelim 2700 tl..olsa dert olmasa dert..
aynen tek embriyo dondurulması 900 tl üç tane oluştu diyelim 2700 tl..olsa dert olmasa dert..
Digerleri istanbul aci badem fulyda yaptim bu seferkini kocaelli üniversite hastahanesinde yapacam canim
Bacimm valla pahli bzim sadece yol parasi 700 bulduAynen öyle
Bizim
Yumurta toplama 3.850 tl
Embriyo dondurma 1.850
Çözmek için 2.100 tl
Testler 600 tl
Muayene 500
İlaçlar 1.700
Daha da vereceğiz
Bende 24 yaşımdayımYaş 24 2 asilama 2 tüp bebek ilki düşük 2.negatif 3.tup bebek denemeye başlayacam
Bacimm valla pahli bzim sadece yol parasi 700 buldu
Evet öyle basarili ama maddiyat çok önemli 6500 tüp bebek ilac 1500 yol falan da olunca baya gidiyor ama nasip olmadi isteAcı badem başarılı diye okudum hep burda
Kocaeli bilmiyorum
Sorunun ta kendisi bende hipo hipo hastasiyim canimBende 24 yaşımdayım
Sizde sorun kimde canım
Bizde eşimde sayı, hız ,hareket sorunu var
Evet öyle basarili ama maddiyat çok önemli 6500 tüp bebek ilac 1500 yol falan da olunca baya gidiyor ama nasip olmadi iste
Sen nerde goruyon tedavi canimHaftada 2 gün ordayım
Uzak olunca
Her gitmeye 100 tl yakıt alıyorum
Onları saymıyorum bile
15 000 i gözden çıkmak lazım...devletimiz sağolsun ne diyelim...Aynen öyle
Bizim
Yumurta toplama 3.850 tl
Embriyo dondurma 1.850
Çözmek için 2.100 tl
Testler 600 tl
Muayene 500
İlaçlar 1.700
Daha da vereceğiz
Keske garantili olsa dedigin gibi 30 bin bile veririm ama belli degil bu islerKeşke olsa da 10 değil 15 versek
Allah biliyor ya
Ol der olur inşallah
raporu devlert yada uni.hastanesinde çıkarıp sonrasında anlaşması olan özel bir yere gidebilirsin..Hiç devlete gitmeyen de alabiliyor mu ?
Gerçi alsam da bu hastane rapor kabul etmiyor
Bankalara çalışacağız artık
Yapacak bir şey yok