• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kızlar benim kafam birşeye takıldı doktor bey dedi ki opudan sonra adet olacaksın ikinci günü gel bakalım değerler uygun olursa transferi bu ay yaparız .Ben bu ay tekrar adet olacak mıyım peki normalde Nisanın 12 si adet olmam gerekiyordu 31 Mart adet oldum?
Diğer sorum da şu diyelim ki değerler iyi çıktı bu adetimın 18.günü transfer olacaksa bu 18. Gün normal adet dönemimin 7.gününe denk geliyor şa böyle olur mu ki aranızda opudan sonra adet olup onun 18.19.20.günlerinde transfer olan var mı canlar puf.. .?
Canim kafani hic karıştırma. Opudan sonra eski adet düzenini sil kafandan. Yani opudan sonra gec yada erken adet olabilrisn. Adet olunca ozamn normal sirkulasyona döner. Ornegin 28 ise opudan sonra adet olunca 28 gun sonra tekrar adet olcaksinki ins olmadan hamile kalrsn. Opudan sonra ise adet olur olmaz başlıcak ilaclara duruma gore gununu belirlicek. Benim hep adetten 24 gun sonra yda 25 tranfer oldu.

Canim kafani hic karıştırma. Opudan sonra eski adet düzenini sil kafandan. Yani opudan sonra gec yada erken adet olabilrisn. Adet olunca ozamn normal sirkulasyona döner. Ornegin 28 ise opudan sonra adet olunca 28 gun sonra tekrar adet olcaksinki ins olmadan hamile kalrsn. Opudan sonra ise adet olur olmaz başlıcak ilaclara duruma gore gununu belirlicek. Benim hep adetten 24 gun sonra yda 25 tranfer oldu.
Hmm çok güzel anlatmışsın canım Allah razı olsun :dua: opudan sonra 5.Gün adet oldum ben yarın muayeneye gideceğim eğer o zaman uygun görürse ilaçlara başlayacak anladığım kadarıyla demi?

aaa öğrendiğim iyi oldu bunu kuzum. eşim test yaptirdi ama sadece morfoloji ile sayıya baktırmıştı. dna için test yaptırdığını hatırlamıyorum. gerçekten de böyle bişey varsa tüpü bebeğe direk gecse yine kimyasala döner yani. bu hafta eşimi göndereyim teşekkür ederim canım :)
Düzen labaratuvarında hrs de ffalan yapılıo cnm heryerde yok hastaneler de falan malesef yok morfoloji ve hız kaç çıktı

Sende kan pıhtılaşmasına baktır muhakak zaten hasar testi20 güne çıkıo pıhtılaşmada o kadar sürede çıkıomuş
hasar testi için kartalda merkez var eşim orda baktırır. pıhtılaşma için nereye başvurmam gerek bilginiz var mı. düz hastaneler ona bakıyor mu

Sizin kimyasallarınız tüp bebek miydi tüp bebekse hangi yöntemle yaptılar
yok benim klomen+çatlatmayla oldular. tüpe geçmeye karar verdim ama aynı şeyi yaşamak da istemiyorum yani. hem ben hem eşim genetik test yaptırıcam bakalım. tüple kimyasal yaşayan da çok olmuş. sizin hiç oldu mu

yok benim klomen+çatlatmayla oldular. tüpe geçmeye karar verdim ama aynı şeyi yaşamak da istemiyorum yani. hem ben hem eşim genetik test yaptırıcam bakalım. tüple kimyasal yaşayan da çok olmuş. sizin hiç oldu mu
5 yıllık evliyim henüz hiç gebelik olmad hiç de korunmadık varikosel ameliyatı olmuştu eşim 3 yıl önce ama boşaymış geçen yıl kaan aydosa girtik dna hasarı çıktı eşimde 6 ayda tedavi etti bize bekleyin normal yolla olacak dedi ama daha fazla beklemek istemiyoruz o yüzden tüp bebege geçiyoruz ilk denememiz olacak inşallah ilk denememizde tutar hayırlısyla

Tabi duruma göre değisir.m belki erkek tahlillerinde uygunsuz bisey olur tahlilim devamini ister. Bilemiyoruz ki doktorlr biliyor biz de güveniyoruz
aynen canım öyle. ben yarın doktora gitmeden ve tüp bebeğe başlamadan işte elden geldikçe araştırmaya çalışıyorum. iyi doktor çok önemli bu iş için

5 yıllık evliyim henüz hiç gebelik olmad hiç de korunmadık varikosel ameliyatı olmuştu eşim 3 yıl önce ama boşaymış geçen yıl kaan aydosa girtik dna hasarı çıktı eşimde 6 ayda tedavi etti bize bekleyin normal yolla olacak dedi ama daha fazla beklemek istemiyoruz o yüzden tüp bebege geçiyoruz ilk denememiz olacak inşallah ilk denememizde tutar hayırlısyla
inşallah olur ilk denemede. yani nerden bilinecek ki öyle bi durum olduğu. ben de dün eşime dedim bunları yaşayacağįma keşke 1 yıl önce direk tüp bebeğe gidip büyük tahlilleri yaptirsaydim. ufak şeylerle uğraşırken hem ben yoruldum hem zaman geçti. insan strese de giriyor. bence de ama beklemeyin derim. doğal beklemek çok stresli bir süreç

Amin inşallah kizimda 5aa idi son denemede ki embriyo transferi nde dondurulmus transfer edildi kalite olarak yüksek dediler son halinin evragini almayı unutmusuz onlar da 5ââ dur çünkü gelişimleri hep aynıydı
Bilmem neden sanki 5. Gün embriyosu yüksek HCG ile başlar diye düşünüyorum böyle bir intiba var bende inan nasıl rahatlattın beni bilemezsin şükür şimdi daha iyiyim yarın güzel haberler alacağım benim savaşçı bebeğinden onun için 3 kez kapalı Miyon operasyonu oldum binlerce şükür rabbim 40 yaşında tekrar nasip etti bizimle olacak sağlıkla inşallah kuzum

Sende sağlıkla kavuş yavruna insallah
Senin kuzun abla benimki abi olacaklar inşallah

Hmm çok güzel anlatmışsın canım Allah razı olsun :dua: opudan sonra 5.Gün adet oldum ben yarın muayeneye gideceğim eğer o zaman uygun görürse ilaçlara başlayacak anladığım kadarıyla demi?
Adet oldun mu hayırlısı olsun gelişmeleri yaz

Back