• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Maşallah toplamış değer sağlıkla gelişsin darısı bana olsun kimyasal değil bence artik
M

Maşallah canım çok güzel ilerlemiş doktorun kanama konusunda ne dedı
İnşallah dualarımdasınız kızlar allah razı olsun rabbim size sağlıklı evlat saglıklı hamilelik hayırlı evlat nadıp etsin içim içime sığmıyor :emir_bebek: düşük tehlikem devam edıyor bunun bilincinde olmalıyım tabi yıyecek ekmeği varsa gelır inşallah

Amin canim Allah kızına uzun omurler versin. Bende bundan bir sene once bu zamnlar tup bebek denememde ilk gun kan verdim pozitif iki gun sonra deger katlandi keseyi gorduk kalp atisini duyduk o kadar mutluydum ki anlatamam tam dort ay boyunca umutla buyuttum icimde ve
tam 104 gun sonra ogrendim ki sonlandirilmasi gereken sagliksiz bir gebelikmis ve sonlandirdik gunlerce agladim. Ogun dedim ki keske hic tutmasaydi ve negatif deseydim. Simdi uzerinde bir yil gecti ben 41 yasindayim icimde bir umut yeniden deniyorum ve bu sefer tum kalbimle hayirlisiysa olsun diyorum benim icin isteyen herkes icin.
Hayırlısı olsun canım, çok üzüldüm geçirdiğin sürece. Gerçekten de bilemiyoruz. Negatif alıp üzülüyoruz ama bazen bu bile hayrımıza oluyor. Çok zor dönemler atlatmışsın. Umarım mükafatını en kısa zamanda alırsın. Sağlıklı ve hayırlı evlat /evlatlar nasip etsin Allah...

Canım hiç moralini bozma hatta sevin bence. Olacağı varsa düşük değer de olsa olur hiç merak etme. Ben dahil senin durumunda olmak isteyen birçok kişi var. Tebrik ederim , sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Allah razı olsun benim dış gebelik geçmişim var eski günler kötü etkisi düşük HCG devamlı stresli kan artışı takibi çok zor 4-5 hafta idi ondan yoksa Rabbime hamd olsun şükürler olsun İnşallah bu sefer güzel olacak Allah'ın izniyle
Rabbim sana, bana ve isteyen arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun canım, çok üzüldüm geçirdiğin sürece. Gerçekten de bilemiyoruz. Negatif alıp üzülüyoruz ama bazen bu bile hayrımıza oluyor. Çok zor dönemler atlatmışsın. Umarım mükafatını en kısa zamanda alırsın. Sağlıklı ve hayırlı evlat /evlatlar nasip etsin Allah...

İyi dileklerin için tesekkurler canim insallah dileyen bu yolda maddi manevi caba sarfeden herkese saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin Allahim

Onda da problem çıkmadı. Dna göndermedik canm. 2. Denemde tutmustu. 3 kimyasal oldu 4. Tuttu. Belki 4. Dde kimyasal olsaydi gönderebilirdik. Ama benim embriyo bitti bastan baslaacaktik tutmasaydı
Yok cnm onu demek istemedim erkeklerin spermlerinde dna hasarı oluo tabi bunun tüp bebek öncesi tedavisi yapılması lazım ya düşük ya da kimyasal oluo çünkü

ona tüp bebek merkezinde tedaviye başlamadan o hastane yaptırıyor dediler. önceden yaptırmadım o yüzden. bunlara da bakan özenli bi yer arıyorum açıkçası. ben iki kimyasal geçirdim. bilmediğim daha da vardır. bı sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Tüp bebek öncesinde 1 yıl gibi bir tedavisi var dna hasarı olan erkeklerde bebek tutmuyor tutsada ya kimyasal ya düşük oluor bnm arkadaş 3 kez kimyasal yaşadı megerse eşinde dna hasarı varmış tedavi görüyorlar tüp bebek yaptırcaklar seneye muhakkak dna hasar tahlili verin biz kaan aydosa tesavi olduk bu ayın sonunda tüpe geçiyoruz doktor dedi iyiki direk tüp bebege girmediniz yoksa tutmazdı bile hasar çom yüksekti

Allah bagislasin evladini kaçıncı gün embriyosu idi
Amin inşallah kizimda 5aa idi son denemede ki embriyo transferi nde dondurulmus transfer edildi kalite olarak yüksek dediler son halinin evragini almayı unutmusuz onlar da 5ââ dur çünkü gelişimleri hep aynıydı

Doktor hiç bişey söylemedi anti tg istedi anti tpo istedi ayrıca hormon tahlilleri istedi kan pıhtılaşmasına gerek varmı dedim yok dedi tekrarlayan düşükleriniz var mı die sordu yok dedim
Benim ilk deneme düşük oldu 8 haftalikti kalp atışı duyulmadı ikinci denemede dr bende düşük sebebi olarak kan pıhtılaşması na yordu test yapmadı uzun surer dedi zaten eşim 9 ay gittiğimiz hadtanede tedavi gordu Dr bize siz kolay anne baba olacak ciflersiniz demişti hamilelik süresince iğne ve ilac kullandim

İlaç falan başlattı mı cnm aspirin falan
Yok hiç birşey vermedi bana doktor canm. Sadece folik asit. Bizim erkek kaynaklı sorunumuz. Benim tüm değerlerim çok normal, 12 folikül büyüdü, rahim kalınlığı da istenilen kalınlığa geldi. Bende şimdilik herşey yolunda gittiği için benim üzerimde durmuyor sanırım doktor. Ama siz böyle deyince ben bir stres oluyorum :)

arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?
İstanbul Memorial Şişli hastanesi semra kahraman ama Semra hanım ilk muayeneye geliyor ekip olarak çalışıyorlar sana başka dra randevu verirler Dr seni muayene ediyor Semra hanim gelip dosya degerlendirmesi yapıyor ona göre tedavi srjlini soyluyorlar eğer gideceksiniz özellikle Semra hanım i istiyiruz diye belirtin çünkü kendisi cokyogun

Benim ilk deneme düşük oldu 8 haftalikti kalp atışı duyulmadı ikinci denemede dr bende düşük sebebi olarak kan pıhtılaşması na yordu test yapmadı uzun surer dedi zaten eşim 9 ay gittiğimiz hadtanede tedavi gordu Dr bize siz kolay anne baba olacak ciflersiniz demişti hamilelik süresince iğne ve ilac kullandim
Çok teşekkürler cnm yani pıhtılaşma olmasada igne kullandırırsa problem olmuyor bnm eşimde 1 yıldır tedavi gördü sıkıntı kalmadı çok şükür tüpe geçecegiz

Yok hiç birşey vermedi bana doktor canm. Sadece folik asit. Bizim erkek kaynaklı sorunumuz. Benim tüm değerlerim çok normal, 12 folikül büyüdü, rahim kalınlığı da istenilen kalınlığa geldi. Bende şimdilik herşey yolunda gittiği için benim üzerimde durmuyor sanırım doktor. Ama siz böyle deyince ben bir stres oluyorum :)
Bende ilk kez yaptıracagım zaten cnm stres olma arkadaşlarımdan yaptıranlar var o yüzden soruorm peki erkek faktöründe hangi yöntemi uygulayacak ımsı ve mikroçip deil mi

kızlar benim kafam birşeye takıldı doktor bey dedi ki opudan sonra adet olacaksın ikinci günü gel bakalım değerler uygun olursa transferi bu ay yaparız .Ben bu ay tekrar adet olacak mıyım peki normalde Nisanın 12 si adet olmam gerekiyordu 31 Mart adet oldum?
Diğer sorum da şu diyelim ki değerler iyi çıktı bu adetimın 18.günü transfer olacaksa bu 18. Gün normal adet dönemimin 7.gününe denk geliyor şa böyle olur mu ki aranızda opudan sonra adet olup onun 18.19.20.günlerinde transfer olan var mı canlar puf.. .?

Tüp bebek öncesinde 1 yıl gibi bir tedavisi var dna hasarı olan erkeklerde bebek tutmuyor tutsada ya kimyasal ya düşük oluor bnm arkadaş 3 kez kimyasal yaşadı megerse eşinde dna hasarı varmış tedavi görüyorlar tüp bebek yaptırcaklar seneye muhakkak dna hasar tahlili verin biz kaan aydosa tesavi olduk bu ayın sonunda tüpe geçiyoruz doktor dedi iyiki direk tüp bebege girmediniz yoksa tutmazdı bile hasar çom yüksekti
aaa öğrendiğim iyi oldu bunu kuzum. eşim test yaptirdi ama sadece morfoloji ile sayıya baktırmıştı. dna için test yaptırdığını hatırlamıyorum. gerçekten de böyle bişey varsa tüpü bebeğe direk gecse yine kimyasala döner yani. bu hafta eşimi göndereyim teşekkür ederim canım :)

İstanbul Memorial Şişli hastanesi semra kahraman ama Semra hanım ilk muayeneye geliyor ekip olarak çalışıyorlar sana başka dra randevu verirler Dr seni muayene ediyor Semra hanim gelip dosya degerlendirmesi yapıyor ona göre tedavi srjlini soyluyorlar eğer gideceksiniz özellikle Semra hanım i istiyiruz diye belirtin çünkü kendisi cokyogun
evet aynen boyle birini istiyordum. direk tüp değil de once tahlillerin hepsini yaptıracak birine ihtiyacım var. peki semra hanım erkeği de teste yönlendiriyo mu dna hasarı için

Back