• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yani cnm ne desem boş çok üzüldüm nerede yaptırmıştın benden istedi bu tahlilleri senden istememesi çok saçma hatta tiroid im 2.85 dedim ilaç al dedi 2.50 ila 1.50 arasında olması lazm dedi
cok üzgünüm.selman laçin. tiroid hastası olduğumuda özellikle belirtmiştim. transferden 2 gün sonra test yaptım. 0 lı bir değerdi.deneyimsizlik. ama hislerinize güvenin. ben acele transfer de süphelenmiştim

Benim de dondurulmuş 3.gün embriyosu kalitesi hakkında bilgim yok kaç tane tranfer edilecek diye sordum o da belli değil çözüldükten sonra embriyolog bilgi vericekmiş.Hayırlısı hepimiz için inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür.
Sizin dondurulmus embriyo daha fazla var sanırım. Bizim 1 tane kalmıştı o transfer edilecek.aynen cnm embriyolog pazartesi bilgi vericek .Hepimiz için hakkımızda hayirlisi olsun...

Değerimmmm yukselmişşşşşşşş yaaa allahımmm çok şükür 2 gun once 53 dü şimdi 106 olmusşşşşş iyi demiiiiiiii[/QUO

Harika bir haber bu
Lütfen dinlenmeyi ihmal etme
Doktoruna kan sonucunu bilgi verdiğinde, tekrar test de isteyebilir, veya 10 gün sonra USG kontrolüne çağırabilir.
Tekrar tebrikler

9.gün değerim:24.2
5.gün embriyosu değer düşük mü??

Değerin düşük olması gibi bir şey söz konusu olmaz. Beta HCG sonucu 10 dan fazla ise gebesiniz.
iki günde bir en az %60 katlanarak arması, sağlıklı gebeliğin göstergesidir.
Tebrikler. Sağlıklı ve mutluluk dolu bir hamilelik geçirmenizi diliyorum

Değerin düşük olması gibi bir şey söz konusu olmaz. Beta HCG sonucu 10 dan fazla ise gebesiniz.
iki günde bir en az %60 katlanarak arması, sağlıklı gebeliğin göstergesidir.
Tebrikler. Sağlıklı ve mutluluk dolu bir hamilelik geçirmenizi diliyorum
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...

Sizin dondurulmus embriyo daha fazla var sanırım. Bizim 1 tane kalmıştı o transfer edilecek.aynen cnm embriyolog pazartesi bilgi vericek .Hepimiz için hakkımızda hayirlisi olsun...
Amin canım evet 6 tane var.inşallah hayırlısı ile sonuç alırız.bizde buradan güzel haberler yazarız.

Back