• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

cok üzgünüm.selman laçin. tiroid hastası olduğumuda özellikle belirtmiştim. transferden 2 gün sonra test yaptım. 0 lı bir değerdi.deneyimsizlik. ama hislerinize güvenin. ben acele transfer de süphelenmiştim
Bende kayseri acıbademde yaptırcam düşün bunları doktor bana instagramdan yazdı çok ilgili içime sindi inşallah ugurlu gelir bize

Kese de görünür şansınız varsa kalp atışını da duyarsınız.
Transferim 12 ocakta yapıldı, keseyi 9 şubat tarihinde (4 hafta+4 günlük) , kalp atışlarını 23 şubatta (6 hafta+4 günlük) duyduk. Her bebekte aynı seyretmiyor, kalp atışlarını bu hafta duymasanız da mutlaka 9 haftaya kadar bekleyin
Darısı başınıza
Amin inşallah.teşekkür ederim.

Kizlar 30 yasin altina 1 embriyomu konukuyi kesin.dondurma islemine ne akdar para aliyorlar

Kizlar 30 yasin altina 1 embriyomu konukuyi kesin.dondurma islemine ne akdar para aliyorlar
Çok ısrar ederseniz 2 tane transfer oluyor ilk denemede bı tane koymuşlardı düşük oldu ikinci denemede iki tane transfer oldu biri tuttu kızım oldu biz 5 sene önce 5 yıllığına 600tl civsrciva odeme yapmıştık bu srne bi tupu çözdüler iki tane transfer oldu ısrar ettik ikiside tuttu ama suan ucreti nasıl bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar Bursa soranus tüp bebek merkezınde yaptırıp memnun kalan yada asla gitmem dıyen varmı 4.denemem olacak artık kımseye guvenm kalmadı

Doğru canım 16 Ocak ta transferim oldu benim Dr 12.gunde istemedi testi 9. ve 11 gün istedi drgerlerim yüksek çıkti ikizlere hsmileyim
Bişey sorabilir miyim benim embriyom 5. Gün dü transferden de 4 gün geçti bu şekilde mi dokuz gün yoksa transferden sonra mı 9 gün olarak hesaplanıyor

Back