- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #11.141
Ya ben nasıl bugün yaptırmam :) :) tebrik ederim allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. ben sanırım testi yapmaya korkuyorumBenim ilk test günum 9.gundu ve çıktı 337
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben nasıl bugün yaptırmam :) :) tebrik ederim allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. ben sanırım testi yapmaya korkuyorumBenim ilk test günum 9.gundu ve çıktı 337
Bende kayseri acıbademde yaptırcam düşün bunları doktor bana instagramdan yazdı çok ilgili içime sindi inşallah ugurlu gelir bizecok üzgünüm.selman laçin. tiroid hastası olduğumuda özellikle belirtmiştim. transferden 2 gün sonra test yaptım. 0 lı bir değerdi.deneyimsizlik. ama hislerinize güvenin. ben acele transfer de süphelenmiştim
Maşallah maşallah Allah tamamına erdirsinBenim ilk test günum 9.gundu ve çıktı 337
Amin inşallah.teşekkür ederim.Kese de görünür şansınız varsa kalp atışını da duyarsınız.
Transferim 12 ocakta yapıldı, keseyi 9 şubat tarihinde (4 hafta+4 günlük) , kalp atışlarını 23 şubatta (6 hafta+4 günlük) duyduk. Her bebekte aynı seyretmiyor, kalp atışlarını bu hafta duymasanız da mutlaka 9 haftaya kadar bekleyin
Darısı başınıza
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah maşallah Allah tamamına erdirsin
Amin inşallah test gununuzu bekleyin herkesin test günü farkliYa ben nasıl bugün yaptırmam :) :) tebrik ederim allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. ben sanırım testi yapmaya korkuyorum
Canım gebelik takviminde 13 haftalık görünüyor hatalı olabilir miAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım bana 1 koyuldu. Cokta ısrar ettım ama yaştan dolayı 1 koydular. 2 tane 5.günü embriyomuda dondurdum. Yıllık dıe alındı ücrer.1750 tlKizlar 30 yasin altina 1 embriyomu konukuyi kesin.dondurma islemine ne akdar para aliyorlar
Haklısınız aylardır uğraşıyoruz bi hafta bekleyemiyoruz :)Amin inşallah test gununuzu bekleyin herkesin test günü farkli
Doğru canım 16 Ocak ta transferim oldu benim Dr 12.gunde istemedi testi 9. ve 11 gün istedi drgerlerim yüksek çıkti ikizlere hsmileyimCanım gebelik takviminde 13 haftalık görünüyor hatalı olabilir mi
Slm bende transfer oldum yaşım 28 ilk denemem bursada test günüm 26 aralık soranus tüp bebek merkezi
Çok ısrar ederseniz 2 tane transfer oluyor ilk denemede bı tane koymuşlardı düşük oldu ikinci denemede iki tane transfer oldu biri tuttu kızım oldu biz 5 sene önce 5 yıllığına 600tl civsrciva odeme yapmıştık bu srne bi tupu çözdüler iki tane transfer oldu ısrar ettik ikiside tuttu ama suan ucreti nasıl bilmiyorumKizlar 30 yasin altina 1 embriyomu konukuyi kesin.dondurma islemine ne akdar para aliyorlar
Bişey sorabilir miyim benim embriyom 5. Gün dü transferden de 4 gün geçti bu şekilde mi dokuz gün yoksa transferden sonra mı 9 gün olarak hesaplanıyorDoğru canım 16 Ocak ta transferim oldu benim Dr 12.gunde istemedi testi 9. ve 11 gün istedi drgerlerim yüksek çıkti ikizlere hsmileyim
Yok canım 5+ geçen gün sayısını üzerine ekliyosun transferin ertesi gün 6. Gün olacak yani Kaliteleri neydi canımBişey sorabilir miyim benim embriyom 5. Gün dü transferden de 4 gün geçti bu şekilde mi dokuz gün yoksa transferden sonra mı 9 gün olarak hesaplanıyor
Oye canm. Pes etmek yok amaSabah ilk idrrda yaptim bugun 9.gunum 2.gun embryosuydu.ama negatif cikti.cumartesi kan testi gunum.bi gun önceside erkn testlerden alirim yaparim artk herseyin hayrlisi demektn baska care kalmiyor
Pardon ben senin yeni hamile olduğunu öğrendin sandım maşallah sana ve yavrularinaDoğru canım 16 Ocak ta transferim oldu benim Dr 12.gunde istemedi testi 9. ve 11 gün istedi drgerlerim yüksek çıkti ikizlere hsmileyim
Teşekkür ederim :) Birinci kalite demişti doktor o zaman doğru hesaplamışım yarın 10. Gün idrar testinde göstermez herhalde kanda baktırayım ben deYok canım 5+ geçen gün sayısını üzerine ekliyosun transferin ertesi gün 6. Gün olacak yani Kaliteleri neydi canım
Aaa ben 1 segerligine verdim 900 2014 de. Bide ilkte 1 koydular sonra hep 2. Yasla ilgisi yok yaniCanım bana 1 koyuldu. Cokta ısrar ettım ama yaştan dolayı 1 koydular. 2 tane 5.günü embriyomuda dondurdum. Yıllık dıe alındı ücrer.1750 tl