- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.521
Canim ilkinde kalbi durdu.gelisimi yavasti 9.haftada kurtaj oldum....pihtilasma cikti bende..2.tedavide ignede oluyodum.. biri saglikliydi birinden kalp atisi alamamisti..siddetli kanamayla ikisi birlikte dustu.belirli bi nedeni yok.Cnm neden 3 e tuttugu halde düştü sebebi neymiş
Eşinde spermden dolayımı tüp bebek yaptırıodunuz cnnm yoksa başka bi peoblem mi vardı .Üzülme cnm rabbim hayırlısını versin buda bizim imtihanımızCanim ilkinde kalbi durdu.gelisimi yavasti 9.haftada kurtaj oldum....pihtilasma cikti bende..2.tedavide ignede oluyodum.. biri saglikliydi birinden kalp atisi alamamisti..siddetli kanamayla ikisi birlikte dustu.belirli bi nedeni yok.
Çok saol senin ne zamana sonuçlancak
Bebegine kavuşursun inşallahBenimki Salı transfer olucak 6 nisan 8 nisan falan olur 10 güne yada 12 güne test ister ben sona yaklaştım hayırlısıyla Benimkiler dondurulmuştu pko var bende
Kesin bilinen bi sebep yok canim... morfolojimiz kotu ama diger degerleri iyiydi...Eşinde spermden dolayımı tüp bebek yaptırıodunuz cnnm yoksa başka bi peoblem mi vardı .Üzülme cnm rabbim hayırlısını versin buda bizim imtihanımız
Bebegine kavuşursun inşallah
Cnm dna hasarınız olabilir büyük ihtimalle benm çogu arkadaşımda dna hasarı oldugu için tüp bebekleri dahi düşükle sonuçları veya hiç tutmadım eşin bence bir hasar testi versin bu çok önemliKesin bilinen bi sebep yok canim... morfolojimiz kotu ama diger degerleri iyiydi...
Takdiri ilahi .
İnşallahhh rabbimin izniyleInşallah sizinde herşey yolunda gider de Sizde kavuşursunuz inşallah
Hayirlısı olsun kızın hayırlısı ile abla olacakMrb kizlar bnim 2015 de dondurulmus embryoyla bi kizim oldu simdide 2 dondurulmus ebryom vardi onlar trasfer edildi bugun 3. Gunum.kizimda hisstmistim olacagini bunda pek bise hisstmiyorm sanki.isllh hayrlisiyla tutunurlar bana
Cnm dna hasarınız olabilir büyük ihtimalle benm çogu arkadaşımda dna hasarı oldugu için tüp bebekleri dahi düşükle sonuçları veya hiç tutmadım eşin bence bir hasar testi versin bu çok önemli
EvetZaten morfoloji sorunu olanlarda dna hasarıda çıkıyor
1 tane pgtli embriyom var... is degistirdigim icin transferimi erteledim.. umarim.onda sorun olmaz.Cnm dna hasarınız olabilir büyük ihtimalle benm çogu arkadaşımda dna hasarı oldugu için tüp bebekleri dahi düşükle sonuçları veya hiç tutmadım eşin bence bir hasar testi versin bu çok önemli
Olabilir..bi o kaldi..bizim.gen testlerimizde temiz..ama kurtajdan alinan parca patalojiye gitmisti..onda sorun cikmamisti..bilemedimZaten morfoloji sorunu olanlarda dna hasarıda çıkıyor
Sağol canım teşekkür ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin meleğini. Kalite olarak banada iyi dedilerde ilkinede iyi demişlerdd tutmayınca bundanda korkuyorumBen adetimin ikinci gunu ilk vajinal muayene oldum daha önce Dr ile telde görüşüp benden tahliller istemişti onlarla birlikte gittim bir hafta sonra ikinci muayene ye gittim kan da aldılar 3.hafta transfer oldu kaçıncı gün embriyo su tam bilmiyorum kalite olraol yuksekdediker
Vajinal jel kullanıyorsanız tahriş olabilir mi acaba?Kizlar yarin transfer var ama benim kahverengi 4 5 damla lekelenmem var basina gelen varmi ;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?