2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah güzel haberlerini duyariz inşallah ben transfer sonra si yarım saat yatıp giyinip cikmam toplam 45dk sürdü üstüne 2 saat yol sürdü eve gelince cayimi yaptim günlük isimi yaptim ilk iki uc gün ev supurmedim yemegimi neyi hep kendim yaptım 4 yaşında kizim var onun ihtiyaçları için ayaktayım işim olmadı zamanlar yattım ağır kaldirmadim halada kaldirmiyirum transferden 12 gün sonra da misafirim geldi yatılı bı hafta kaldılar onların yemeklerini çay faslını hep kendim yaptım önceki denememde sadece yemeğimi yapmıştım geri kalan herşeyi esim yapmıştı ben yatmistim rabbim isterse nadip ediyor çok yatmayin arada olsun evin içinde yuruyun kan dolaşimi icin zaten drlar yatindemiyor günlük isinize devam edin agir kaldirmayin spor yapmayin diyor

Günaydın kızlar bu da bugünkü test 9.gun. cumattesi kan vericem insaAllah

Çizgin net maşallah kanda güzel bir değer gelir inşallah

Kan tahlilinde pozitif gören anne adayları ara ara bıçak batar gibi sancı ya da kısa sureli adet ağrısıına benzeyen şeyler yaşayan var mı?

Ben :))

Bademellaa canim test yaptin mi bugun tekrarliyacaktin?

Yaptım cnm 1838 çıktı haftaya salı sabah kontrolüm var bakalım :)

İstinye üniversitesi Liv hospital da tedavi gördüm ben bahçeşehir de fiyat olarak diğer yerlere göre çok daha uygun orayla görüşebilirsin her türlü yardımcı oluyorlar. Vee bence işlerinde çok dikkatli ve iyiler

Günaydın
Crinone jel kullanan var mı? Dün gece tortu yeşil geldi. Huzursuz oldum. Pembemsi gelmesine alışmıştım ama yeşil nedir yaa.
İnşallah meleklerim iyidir doktor kırmızı kan olmadıktan sonra dert etmeyin diyor daha önce pembe için sormuştum .

Başka bir konuda okumustum yeşil geleni ama.sebep ndirn bilemiyorim doktoruna bir sor bence. Benden de başlarda pütürluk geliyordu ama artık gelmiyor jel renksiz sıvı bı şekilde mi geliyor napıyor anlamadim akıntı dışında bı şey gelmiyo

Kokuluysa sorunmuş. YAsadiklarimizdan sonra en ufak şey hemen kafamda deli sorular yaratıyor. Ben her şeye raziyim bu yolda yeterki o güzel günlere bizde eriselim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız meleklerimizi.

Merhaba;
Acıbadem maslakta tüp bebek denemesi yaptırdım bende. İlaçları uyguna aldım, hastane ücreti olarakta 6.500 tl verdim ama buna rağmen tüm masraflar 17.000 TL tuttu. Rapor almak için aşılamaya devam edeceğim. AMH değerin ve yaşın kaç? Hemen öyle erken menopoz demiyor çünkü doktorlar. Benim AMH 0 , 14 yaşım 25

Neden o kadar çok tuttu ilk kez 17 bin ödeyeni duyuyorum neler yapıldıki

ben umut kliniğine gittim rahim dinlendirme ile birlikte tüp bebeke 4 bin ödedim bir defa da muayene ücreti ilaçlarımın bir kısmını rapor ödedi onlarda 750 lira tuttu doktorum ebru hanımdı ben kliniktende doktorumdanda memnunum allah razı olsun sonucumda pozitif

Can m sıkıntı olmaz. Icerde bekleyince oyle oluyor sanirim. Benm de pembe geliyor ama yeşil gelmedi

Neden o kadar çok tuttu ilk kez 17 bin ödeyeni duyuyorum neler yapıldıki
9.500 TL kadar ilaçlar tuttu.ben ignelerimi de kendim yapamadım. Her gün tıp merkezinde günde 4 kere yaptırdığımız gün oldu . Enjeksiyon bedeli. Hastane ile 7.500 TL diye anlasmistik döllenme olmayınca yapılamayan işlemlerin para iadesi yapıldı 6 500 TL hastaneye ödemiş olduk. Dediğim gibi ekstra gitme gelme her seyi kalem kalem yazdım. 16800 filan

İlaçların çokmuş cnm problem neydi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çok yıpratıcı bir süreç bende nisanda başlayacagım

İlaçların çokmuş cnm problem neydi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çok yıpratıcı bir süreç bende nisanda başlayacagım
evet maalesef bir de tanıdık eczaneydi yani uyguna almış halim. Yumurta rezervim az, amh 0.14 tüp bebekten başka şansım yok yani. Keşke değseydi ama 2 yumurta toplama diye girdim 1 yumurta sıvısı çıkmış. 1 tane yumurta ile döllenmeye gönderildi sonuç hüsran kalitesiz olduğu için döllenme olması . Sen nerde başlayacaksınz? sorun nedir. ?
Süreç gerçekten çok ağır , herkes aynı şekilde geçirmiyor ama ben gerçekten çok ağır geçirdim, his olarak. Rabbim sana bu günün yüzü suyu hürmetine sabır versin. İnşallah tez vakitte doldurur kucağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…