• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım ben 100 mg kullanıyorum
Vurulurken birşey yok ama kalçada top top kalıyor ilaç bezeler için masaj yaptırıyorum eşime birde ilacın ağır ağır yapilmasi gerek
Ben ipneden sonra hep şişeye sıcakbsu koydum onu popomda annem yuvarladı masay yapar gibi. İlacı dağıtmak için iyi gelmişti.

Kızlar ilk idrarimla yaptım bugün. Düne göre belirgin sanki. 5. Günüm. ☺ 4. Gün dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Eki Görüntüle 2126037
Aa seninki daha erken çıkmış canim inşallah hayırlı haberler alırız. Ben de kan testi yaptırmak istiyorum ama calistigimivin fırsatım yok cumartesiyi bekleyeceğim mecburen. Sağlık ocakları sabah 7.50 gibi kan alıyor mu acaba bilen var mi

Canım ben 100 mg kullanıyorum
Vurulurken birşey yok ama kalçada top top kalıyor ilaç bezeler için masaj yaptırıyorum eşime birde ilacın ağır ağır yapilmasi gerek

Ya valla kadın bianda yapı verdi anlamadım ay dedim ne güzel ama sabah kalktım baya ağrıyor. Bugün yarın da vurulacak duruma göre jele geçcem bakalım

Kızlar ilk idrarimla yaptım bugün. Düne göre belirgin sanki. 5. Günüm. ☺ 4. Gün dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Eki Görüntüle 2126037

Ben görüyorum valla bariz çizgi var orada hadi gözün aydın artarak gitsin inşallah

Az önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle

Hayırlı olsun canım bol bol dua et. İnşallah sımsıkı tutunurlar.

Merhaba arkadaşlar benimde bu ay dondurulmuş embriyo transferm için tedaviye başlanacak . 2. Denemem bu inşallah rabbim isteyen herkezi tez zamanda mutluklara boğar . Dondurulmuş transfer gerçekleştiren varmı aranızda süreç nasıl ilerliyor acaba bugün adet oldum perşembe günü başlanacak arada bir kede adet oluyonurmuş kimi arkadaşlar öyle yazmış doğrumu acaba . 2. Gün embriyosuydu tutmw şansı biraz daha düşük diyorlar Allah büyük tabi ol desin yeterki rabbim

Aa seninki daha erken çıkmış canim inşallah hayırlı haberler alırız. Ben de kan testi yaptırmak istiyorum ama calistigimivin fırsatım yok cumartesiyi bekleyeceğim mecburen. Sağlık ocakları sabah 7.50 gibi kan alıyor mu acaba bilen var mi
Bende sasirdim ilk defa boyle erken oldu. Saglik ocaklari 9 da aciliyor diye biliyorum canm. Burada sali persembe bitek kan aliniyor

Merhaba arkadaşlar benimde bu ay dondurulmuş embriyo transferm için tedaviye başlanacak . 2. Denemem bu inşallah rabbim isteyen herkezi tez zamanda mutluklara boğar . Dondurulmuş transfer gerçekleştiren varmı aranızda süreç nasıl ilerliyor acaba bugün adet oldum perşembe günü başlanacak arada bir kede adet oluyonurmuş kimi arkadaşlar öyle yazmış doğrumu acaba . 2. Gün embriyosuydu tutmw şansı biraz daha düşük diyorlar Allah büyük tabi ol desin yeterki rabbim
Şuan 2 tedavim dondurulmuşlar ile devam ediyorum. Sana rahim için ilac vericek onlari kullanacaksin 1 hafta sonra randavu veriyor gidiyorsun. 2 gun embriyosu olup tutan cok arkadaş gördüm.

Ya evet canım Allah nasip etsin yeterki . İnşallah bu sefer mutlu haber alırız

Rica ederim :)
İlk acemi oluyor insan
Bende öyleydim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ya valla kadın bianda yapı verdi anlamadım ay dedim ne güzel ama sabah kalktım baya ağrıyor. Bugün yarın da vurulacak duruma göre jele geçcem bakalım

Ben görüyorum valla bariz çizgi var orada hadi gözün aydın artarak gitsin inşallah

Hayırlı olsun canım bol bol dua et. İnşallah sımsıkı tutunurlar.
Kanaman durdu mu

Neler okuyoruz arkadaşım tedirgin oluyorum. Insallah allahin izni ile güzel guzel cözulecekler:KK66:
Bende senin gibi cok tedirgindim. Birde son tüp olunca cok korkmuştum. Cok şükür hepsi iyiydo. En iyi 2 tanesi verildi bana. Ins guzel sonuclar alirsin

Back