2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar merhaba, opudan çıktım. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?
Canım merhaba benimde perşembe opu oldu benim de sadece yumurtalıklarda fazla over vardı 150 ml puregon la başladım 15 yumurta toplandı 5. Güne 2 tane kaldı çok şaşırdım 7si döllenmişti kısmet böyleymiş ne zaman transferin senin

Kızlar merhaba, opudan çıktım. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?
Cnm sen icini ferah tut dr en iyilerini toplamisdir.. yarin soyulma isleminden sonra olgun olanlari sana bildirecekler.. bana da 22 civari dediler 16 toplandi ve hepsi olgundu ama sperm kalitesinden sadece 8i dollendi nihayetinde 8 i de birinci kalite 5aa kalite oldu.. sen dua et bol bol...

Canım merhaba benimde perşembe opu oldu benim de sadece yumurtalıklarda fazla over vardı 150 ml puregon la başladım 15 yumurta toplandı 5. Güne 2 tane kaldı çok şaşırdım 7si döllenmişti kısmet böyleymiş ne zaman transferin senin
Canım gonal f kullandım ben 137,5. Bana direk dondurulmuştan transfer dediler pcostan dolayı. Bakaljm kaçı döllenicek kaçı kalıcak

Cnm şöyle düşün kalitesiz olacagina iki tane kaliteli olsun herzaman icin daha avantajli.
Cunku 5 inci gune gelen ler zaten birsuru asamadan geciyor tutunmalarinin daha fazla sansi var

Slm lar ozman basdan anlatayim cnm... benim toplam 16 olgun yumurtam toplandi 8i dollendi ve hepside 5inci gün birinci kalite oldu. Iki tanesi transfer oldu . Ilk tup bebek denemem taze transfer oldum cnm..
Canım benim 15toplandı 7si döllendi 3. Günde 7 taneydi iyi kaliteydi bugün aradılar 5. Gün 2 tane donduruldu iyi kalite ikisi de dediler 4. Gün çok fire vermişim ben :kızgın::KK48:

Cnm şöyle düşün kalitesiz olacagina iki tane kaliteli olsun herzaman icin daha avantajli.
Cunku 5 inci gune gelen ler zaten birsuru asamadan geciyor tutunmalarinin daha fazla sansi var
Doğru diyosun tatlım benim ilk çok heyecanlıyım inş hayırlısı olsun 2 ay sonra dondurulmuş transferim zaten :) bi de opu sonrası ilişki için ne dedi doktorunuz bana hala yasak

Doğru diyosun tatlım benim ilk çok heyecanlıyım inş hayırlısı olsun 2 ay sonra dondurulmuş transferim zaten :) bi de opu sonrası ilişki için ne dedi doktorunuz bana hala yasak
Bana hala yasak esim cildirmak uzere:kızgın::KK70: catlatma.ignesinden bi kac gun oncesinden kalp atisina kadar yasak sonrasinda dr ne derse o..

Cnm senin bi avantajin da dondurulmus olmasi.. hem 5 inci gun iyi kalite hemde dondurulmus transfer olucan ..dondurulmuslarin tutma sansi daha yuksek rahim dinlenmis oluyor

Sagol cnm artik darisi sana ve burda bekleyen herkeze.. senin de test gunun yaklasdi deyil mi?
Amin canım inşallah hepimize nasip olsun.canım benim daha transfer olmadı bekliyorum.bu ayın 5 de opu oldum ama fazla olduğu için toplanan yumurta ohss olma ihtimaline karşı dinlenme süresine alındım.mart taki adetimle tedaviye başlıyacağız inşallah

Amin canım inşallah hepimize nasip olsun.canım benim daha transfer olmadı bekliyorum.bu ayın 5 de opu oldum ama fazla olduğu için toplanan yumurta ohss olma ihtimaline karşı dinlenme süresine alındım.mart taki adetimle tedaviye başlıyacağız inşallah
Anladim cnm ama daha avantajlisin emin ol rahmin dinlenmis olucak.. rabbim hayirlisini verir inşallah

Anladim cnm ama daha avantajlisin emin ol rahmin dinlenmis olucak.. rabbim hayirlisini verir inşallah
Sabırla bekliyorum.ilk tedaviye başladığımda opudan hemen sonra transfer olur diye bekliyordum ama doktor bir dahiki ay dedi bu ayki adetim de olucak diye bekledim.adetin 3.günü e2 ve pregestoron tahlili istedi sonuçlar yüksek çıktı mart adetin de başlayalım rahim hazırlıklarına dedi.bakalım hayırlısı bu ay ne olacak.

Canim banada aynı dedavi uygulandı 2 ay sonra transferim yapıldı ve bu süre zarfında baya bir toparlanmış olursun yanlız benim 5 tane 5.gün dondurulmuş birinci kalite embriyom vardı bir tanesi transfer edildi çok ısrar etmeme rağmen ikinciyi transfer etmediler hakında hayırlısı olsun

Canim banada aynı dedavi uygulandı 2 ay sonra transferim yapıldı ve bu süre zarfında baya bir toparlanmış olursun yanlız benim 5 tane 5.gün dondurulmuş birinci kalite embriyom vardı bir tanesi transfer edildi çok ısrar etmeme rağmen ikinciyi transfer etmediler hakında hayırlısı olsun
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur.benimde 6 tane 3.gün embriyosu benim ikinci denemem olucak.ilkini başka bir yerde yapmıştım o zaman 8 tane yumurta toplandı 5 tanesi döllendi 1 tane 5.güne çıktı o da tutmadı.bu tedavimde başka bir yere gittim.bakalım inşallah bu sefer hayırlısı olur.

Back