• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Mrb transferiniz hayırlı olsun inş pozitif olur :) doktorunuz iğne ve fitil vermiş galiba size ne şekilde ne kadar kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim balım inşallah :dua::anneadayı:Canım transfer sabahından 2.gün yani bugün sabaha kadar günde 2 tane iğne yaptırdım toplam 5 tane. Bundan sonrası günde 3 tane fitile döndük. Transfer öncesi de 5 gün , günde 3 kez fitil kullandım..

Teşekkür ederim balım inşallah :dua::anneadayı:Canım transfer sabahından 2.gün yani bugün sabaha kadar günde 2 tane iğne yaptırdım toplam 5 tane. Bundan sonrası günde 3 tane fitile döndük. Transfer öncesi de 5 gün , günde 3 kez fitil kullandım..
Bende transferden 5 gün önce günde iki progestan yaptırdım tek seferde transferim oldu doktor aynı şekilde devam dedi iğneye acaba diyorum akşamları bende bir progestan fitil kullansam mı sanki iğne tek başına yetmez gibi

Benimde 15 günlük bir gün progestan iğne Birgün oluyorum birgün olmuyorum
Onun dışında hibor iğne hergün bir iğne daha var göbekten, transferin 2. 3. 5. Günleri farklı iğne var iğnelere doyamadım :)) bide günde 3 kez progestan fitil var nemde iki tane aynı anda :(( herkesin farklı demekki

5. gün embriyosu kötü bile iyidir bencede şansın yüksek.
Ya bilmiyorum o enerjiyi hissedemiyorum bir türlü ilk denememde beşinci gün embriyosuydu hemde en iyi kalite hiç tutmadı 2 ve 3 üncü denemeler 3. Gün embriyosuydu şimdi yine beş ama orta

Ya bilmiyorum o enerjiyi hissedemiyorum bir türlü ilk denememde beşinci gün embriyosuydu hemde en iyi kalite hiç tutmadı 2 ve 3 üncü denemeler 3. Gün embriyosuydu şimdi yine beş ama orta
hep böyle sıkıntı olanlar veya 2 ve 3 deneyenlerin 4 veya 5 de tutuyor bence inşallah olur. Umudunuzu yitirmeyin. bnde yitirmemeye çalışyıroum.

morfoloji bozukluğu var eşimde bugün 8. gün işte yumurtalarım ne zaman toplanır bilmiyorum... morelımi yüksek tutmaya çalışıyorum olduğu kadarıyla
bnm 8 günden sonra toplanmıştı belki sizinde yakında toplanır.

Benim bugün 2.günüm. Kendi kendime neden kasık ağrım göğüs ağrım yok diye soruyorum :olamaz::KK48: bazıları transfer sonrası başlamış hemen kasık batmaları falan. Panik yapmadım değil:skandal: Bugün son iğnemi yaptırdım sonrası progestan fitille devam edeceğim. Yapılırken acı yaşamıyorum ama sonrasında yerleri acıyo :KK19:
Valla ne yapacağımızı şaşırdık, ağrı olsa panikliyoruz olmasa panikliyoruz. Delirdik hepimiz. :)) Allah emeklerimizin karşılığını versin hayırlısıyla inşallah. Transferin 1 ve 2. günleri kasık ve bel ağrısı olursa normal diyorlar olmaya dabilir belki. Göğüsler zaten progestan nedeni ile de şişiyor ağrıyor bi süre sonra.

Ayy kuzum gözün aydin.. allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. bende kismetse bidaha ki adetimle ozel anadolu da yaptıracağım.
hadi hayırlısı Anadoluya ben hiç gitmedim oranın tüp bebek merkezini tonguç bey satın aldı diye duydum. tonguç beye mi gideceksin. bende bir ara düşündüm ama yeni açılmıştı fiyatları için aradım henüz fiyatlarımız belli değil denince cesaret edemedim Memorial Mehmet beye başladım bakalım inşallah yarın kese görmeye gideceğiz

ben 2 tane transfer oldum yaşım 29 ama rezerv azlığı var şimdiye kadarki bütün tedavilerimde 2 tane kondu. kızımda da iki tane konmuştu sadece kızım tutunmuştu. bunda da iki tane kondu ama yine bir gibi görünüyor kan değerine göre.

morfoloji bozukluğu var eşimde bugün 8. gün işte yumurtalarım ne zaman toplanır bilmiyorum... morelımi yüksek tutmaya çalışıyorum olduğu kadarıyla
yumurtaların toplama durumu büyüme hızlarına göre değişiyor benim 15. günde toplandı. 18. gün transfer edildi.

Back