- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Sorma transferden hemen sonra kahkaha krizine girdim ben de hemşire bir şey olmaz dedihayırlısı olsun canım. hapşırıktan korkma inşallah bişey olmaz. tutman daha kötü sal gitsin. ben transferden sonra baya bi kahkaha atmıştımda yinede tutmuştu :9
Saolasın kuzum Allah razı olsun.. Aminn inşallahh..ayy hadi maşallah bebeğim ya, tabiki dualarım sizinle, allahım inşallah tüm buradaki kızlarla hamiş toplantısı yaparız yarraabbimmmmmmm amin
kız 2 bebiş mi koyuldu.
çok iyi yaş olarak ikinci daha çok tutuyormuş işallah bizim de tutar24 yaşımdayım 6 senelik evliyim benimde ilk denemem tutmadı bende ikinciye ocakta başlıcam inşallah
Cnm opu vardı bugün siteye bayağıdır girmiyorum .. işallah embriyo oluşur güzel güzel gider hepimiz için süreçler
Hiç karamsarlığa izin verme ben ikinci denemede çok daha heyecanlıyım şimdimerhaba kızlar desteğiniz için teşekkür ederim maalesef dondurulmuş embriyomuz yok.. şimdi tekrar tedaviye başlamak için bir ay ara verdikten sonra tekrar başlıyacağız ilk deneme olduğu için fazlasıyla ümitlenmiştim demekki hayırlı değilmiş negatifi görmek hiç kolay olmadı neden diye sorgulamaya başlıyo insan.. sizlerin hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda inşallah..
İnşallah sonuç alırsın canım sende ne var ne kadarlık evlisin bende yakında başlıyacağımAynı durumdayız
ben başladım
İnşallah canımCnm opu vardı bugün siteye bayağıdır girmiyorum .. işallah embriyo oluşur güzel güzel gider hepimiz için süreçler
Progestan yapıldıktan hemen sonra bi 15 dk kadar yürüyün, inanın çok rahatlatıyor. İlk zaman ben de çok zorlanmıştım, yürümeye başladıktan sonra rahatladım. bir de ilacın çok yavaş verilmesi lazım ama bazı hemşireler ona dikkat etmiyor. o da çok çok önemli.Yazmadık galiba balım birbirimizebişey hissetmiyorum kuzum. Sadece progestan iğnenin yeri ağrıyo. Sende var mı ağrı sızı? Senin de hayırlı olsun canım benim transferin. İnşallahh güzel haberler paylaşırız hep birlikte
Pardon zaten sizi listeye eklemişimProgestan yapıldıktan hemen sonra bi 15 dk kadar yürüyün, inanın çok rahatlatıyor. İlk zaman ben de çok zorlanmıştım, yürümeye başladıktan sonra rahatladım. bir de ilacın çok yavaş verilmesi lazım ama bazı hemşireler ona dikkat etmiyor. o da çok çok önemli.
İnşallah sonuç alırsın canım sende ne var ne kadarlık evlisin bende yakında başlıyacağım
Saolasın kuzum Allah razı olsun.. Aminn inşallahh..
Evet kuzucum 2 tane bebiş konuldu. Rabbim devamını getirsin inşallahh
Benimde hep morarmişti canımKarnımda şişkinlik hissediyorum
Mosmor oldu karnım iğnelerden
Benimde hep morarmişti canım
Hele orgalutran die bi iğne var çok canımı yakıyordu ucu çok kalindi zor giriyordu
Benim hiç şişkinlik olmamıştı normaldiCetrotide benim de öyle yakıyor
Mosmor oldu her yerim
Karnım patlayacak gibi nedense
Doktora sordun mu oluyormuymuşCetrotide benim de öyle yakıyor
Mosmor oldu her yerim
Karnım patlayacak gibi nedense
Benim hiç şişkinlik olmamıştı normaldi
Doktora sordun mu oluyormuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?