- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Kişiden kişi ye değişiyor demekkiPsikolojik mi diyorum
yok karnım büyük gibi geliyor
Kişiden kişi ye değişiyor demekki
Kişiden kişi ye değişiyor demekki
İnşallah canım benimİnşallah tutar canım
Zor mu epu
İnşallah canım benimepu anlamadım ama transferi soruyorsan kolaydı canım 5 dk lık bi işlem...
İnşallah canım benimepu anlamadım ama transferi soruyorsan kolaydı canım 5 dk lık bi işlem...
Süleymaniyeden rapor mu cikarcaksiniz bende orda 2 ay önce rapor çıkardımMerhaba canım 3 yılıma girdim istanbuldayim tedaviye daha karar vermedim tüp bebek dedikleri için
Aaa duyduğum iyi oldu balım yürümenin iyi geldiğini teşekkür ederimm. İğne yapılırken ve sonrasında bi acı olmaması ama sonrasında acıması tuhaf geldi banaProgestan yapıldıktan hemen sonra bi 15 dk kadar yürüyün, inanın çok rahatlatıyor. İlk zaman ben de çok zorlanmıştım, yürümeye başladıktan sonra rahatladım. bir de ilacın çok yavaş verilmesi lazım ama bazı hemşireler ona dikkat etmiyor. o da çok çok önemli.
Yumurta toplama da çok basit kuzum zaten uyuyosun uyandığında herşey bitmiş odanda yatıyo oluyorsun. Ben pcos um sonrasında biraz ağrım olmuştu ama böbrek taşı düşüren biri olarak opu sonrası acı sinek ısırığı gibi geldiYumurta toplama soruyorum canım
Yumurta toplama da çok basit kuzum zaten uyuyosun uyandığında herşey bitmiş odanda yatıyo oluyorsun. Ben pcos um sonrasında biraz ağrım olmuştu ama böbrek taşı düşüren biri olarak opu sonrası acı sinek ısırığı gibi geldidün transfer oldum canımcım beklemedeyim
Bugün transfer sonrası ilk günüm bakalım balımCanım ilk denemem olacak
Korkuyorum biraz hsg fobi yarattı bende de
İnşallah kolay geçer
Hamile misin?
Rapor çıkartacam tedaviye başlarsamSüleymaniyeden rapor mu cikarcaksiniz bende orda 2 ay önce rapor çıkardım
Bugün transfer sonrası ilk günüm bakalım balıminşallah hamileyim yazabilirim burda 9 gün sonra hiç korkma balım benim ilk denememdi ben de korkmuştum ama inan hiç bi acı hissetmiyorsun.. Hatta anestezi kafası da güzel rüya görmüş uyanmı gibi oluyosun...
Ben beylikdüzü medicanada yaptırdım ilk tedavimi orda çok memnun kalmadımRapor çıkartacam tedaviye başlarsam
Adanada yaptırdım kuzum ben.. Amin cümlemizin inşallahhAyy inşallah
Nerde yaptırdın ?
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Çok güzel enerji verdin
Yaşım 22 ben sorun yok ama eşimde sprem düşüklüğü olduğu için tüp bebek diyorlar kararsızım tedaviler e başlamak içinBen beylikdüzü medicanada yaptırdım ilk tedavimi orda çok memnun kalmadım
İkinci tedavime Mecidiyeköy cevre hastanesinde başlıcam inşallah
Sizde sorun nedir yaşınız 21 mi
Adanada yaptırdım kuzum ben.. Amin cümlemizin inşallahhcanımcım ne xaman opun ?
Yaşım 22 ben sorun yok ama eşimde sprem düşüklüğü olduğu için tüp bebek diyorlar kararsızım tedaviler e başlamak için
Bende 24 yaşımdayımYaşım 22 ben sorun yok ama eşimde sprem düşüklüğü olduğu için tüp bebek diyorlar kararsızım tedaviler e başlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?