2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kuzum naber? Benim de transferim dündü yazdım mı sana bilemiyorum hatlar iyice karıştı hayırlı olsun transferin nasıl var mı bir şeyler hissediyor musun yani karın ağrısı falan?
Sizde transfer oldunuz
sizin yaninizda yardım için biri var mı sizin le ilgilenebilcek

Benim ilk tedavmide yanımda kimse yoktu işlerimi kendim halletmeye çalıştım hep sürekli yatamadim ara ara ayaktaydim

Şimdi ikinci tedavimde yanımda kalması bana yardımcı olması için cagirsam mı acaba bilemedim

Annem var kuzum yanımda saolsun.. Gelsin meyveler gitsin cevizler yemekler ona kalsa hiç kıpırdamayacağım Allah başımızdan eksik etmesin onları..
Amin canım allah razı olsun hepsinden

Benim Annem çalıştığı için gelemiyor malesef
Kayinvaldemi cagirsam mi

Canım bence çağır.. Dinlenmelisin 2 gün.. Yakınsa eğer gelip bikaç zaman kalsa iyi olur...

Kizlar ben kimseye soylemedim hic bir surecide soylemcem tek basina ve sakin kafayla olmak bana daha mantikli geliyor. Merakli insanlarin cocuk yokmu nie yapmiyorsn yasin kucukken olsn 2 sene olcak evleneli surekli ayni seyler bu kdr cocuk seviyrsn nie istemiyorsn bn bunlardan bile cok skldim olsa illaki yaparm onlar sordukca bn hep uzuluyrm sitres oluyrm kahroluyorum biseyde diyemiyorsn ne dicen sorunumuz var desen dedikodilar iki kati insani psikolojikmen cok etkiliyor. Simdi tup bebek yapiyrm desem oo bir suru soru yok nasil gidio yok naptn zormu ya tutmazssa yok su yok bu bn kndi kndime deneyip olumlu yada olumsuz olana kdr soylemeyi dusunmuyrm esimle bu karari aldk blmiyorum tabi insan birinden d3stek beklemiyorda deil ama zor bir surec ve daha cok zorluklar bizi bekliyor. Allah sabir ve azim versin yar ve yardimcimiz olsn..

İnşallah ben de hafif karın ağrısı var geçen sefer de vardı kimyasal geçirdim o yüzden korkuyorum biraz

Canım baştan istemedim eşim ben destek olurum dedi ama baktım akşam umrunda değil ben de annemi çağırdım geldi bugün sağolsun. Ama sürekli yatmamaya çalışıyorum yine bir şeyler hazırlıyorum yani pıtır pıtır mutfakta sağol sorduğun için topiktekilerle çok ilgileniyorsun tam bir ev sahibesisin

Vala canım enniyisini yaparsın söylememekle. Ben ilk denemede söyledim coknpisman oldum sürekli herkese ayrı ayrı açıklama yapmak insanı yipratiyo zaten zor bi süreç ten geçiyoruz. İnsanı iyice strese sokuyolar. 2. Deneme de sadece eşimle aramızda düşünüyoruz.Allah yardımcımız olsun

Canim ilk tedavimde
bende aynı senin gibi düşündüm kimseye söylemedim buna annem ,ablam bile dahil
Kendim eşimle halledebilrim diye düşündum ilk 3.4 gün önceden yaptığım yemekleri eşim ısıtır getirir ben kalkmam dedim sonrada dışardan yemek soyleriz diye düşündüm ama
Hiç te öyle olmadı canım ben hep kalkmak zorunda kaldım çok pişman oldum keşke yanıma 1 kişiyi cagirsaydim diye

Şimdi ikinci tedavimde kayinvaldemi çağırmak istiyorum 2 hafta sonucu öğrenene kadar bana yardımcı olsun diye
Sana tavsiyem enazindan 1 kişiye söyle gelsin yanına

ay çok tatlısın canım ya güldürdün beni
Merak ediyorum bu süreci kim nasıl geçiriyor
ben nerde neyi eksik yapıyorum diye öğrenmeye çalışıyorum

ay çok tatlısın canım ya güldürdün beni
Merak ediyorum bu süreci kim nasıl geçiriyor
ben nerde neyi eksik yapıyorum diye öğrenmeye çalışıyorum
Valla bir şey söyleyeyim mi ben 3 senedir bu süreçte kk dan takip ediyorum canım inan ki olacaksa amuda kalksan da oluyor olmayacaksa da ne yaparsan yap olmuyor. Ama işte olmazsa vicdan azabı çekmeyelim aklımızda kalmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Çok da takmamak lazım. Ben şimdi rapor aldım tutmasa da tatil yapmış oluyorum diye kendimi avutuyorum

Canım mesajını yeni gördüm. Transfer güzel geçti tek embriyo transfer edildi 5.gün blast. Olur mu bilmem artık allahın takdiri. Ama grip oldum hapşırıp duruyorum
hayırlısı olsun canım. hapşırıktan korkma inşallah bişey olmaz. tutman daha kötü sal gitsin. ben transferden sonra baya bi kahkaha atmıştımda yinede tutmuştu :9

Toprağım dün aldım bebişlerimi annemdeyim şimdi dinleniyorum sen annişsin sen duan kabul olur. duanı eksik etme nolur arkandan bizlerde geliriz inşallah anneler kervanına

ayy hadi maşallah bebeğim ya, tabiki dualarım sizinle, allahım inşallah tüm buradaki kızlarla hamiş toplantısı yaparız yarraabbimmmmmmm amin

kız 2 bebiş mi koyuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…