- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Amin canım inşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın o zamanBende tam tersi saglik ikiz bebeklerim olmasini cok istiyorum 8..ayda doguyor cokda erken deil bence :) benim kuzenim normal yolla hamile.kaldi ikize suan 2 bucuuk yasindalar onlarla cok sık ilgileniyrm onlara asigim resmen insana kndini bu kd rmuhtesem hissettren bska bsey varmodir acaba bnde cok ikiz istyrm onlari gordukce. Rabbim hayirlisini versn cumlemize bacilarim
Balım dün giremedim kk ya. İyiym hamdolsun bebeklerimi alddım dün. Bundan sonrası dinlenme ve bol dua. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler verebilirim
İnşallah canım benim inşallahhhaadi inşallah güzel haberler paylaşırsın böyle olanları görmek bile insanın içine su serpiyor.
Kuzum yerleşmedir kahverengiyse korkma uzan dinlen.. Bazen kahve akıntı iyi kabul ediliyor..Kızlar bu sabah peçeteye kahverengi lekelenmem geldi bikaç tuvalete daha Çıktım bidaha gelmedi. Şu günler bir an önce geçse ne güzel olur ya
Balım dün giremedim kk ya. İyiym hamdolsun bebeklerimi alddım dün. Bundan sonrası dinlenme ve bol dua. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler verebilirimtest günüm 13 ocak..
Canım mesajını yeni gördüm. Transfer güzel geçti tek embriyo transfer edildi 5.gün blast. Olur mu bilmem artık allahın takdiri. Ama grip oldum hapşırıp duruyorum
Doktorda öyle dedi kuzum ama inş öyledirKuzum yerleşmedir kahverengiyse korkma uzan dinlen.. Bazen kahve akıntı iyi kabul ediliyor..
Canım mesajını yeni gördüm. Transfer güzel geçti tek embriyo transfer edildi 5.gün blast. Olur mu bilmem artık allahın takdiri. Ama grip oldum hapşırıp duruyorum
Doktoruna güven balım kahverengilerin sonu çift çizgi olsun inşallahDoktorda öyle dedi kuzum ama inş öyledir
CanımsınnnGelsin ikizleryazmayinca seni merakettim hadi gelsin 13 ocak kendine dikkat et canim
Amin balim aminCanımsınnninşallah kuzucum inşallahh ikiz tekiz farketmez sağlıkla tutunsunlar da
Uygunmus bizde muayene 450 lira toplam.maliyet 10 bini geciyor para onemli deil bi sekilde tamamliyoruz keske olsa ama iste ikinciye ayni parayi insan hemen toparliyamiyor ins. Hic birimiz gerek duymyiz
Canim yanında kalıcak sana yardimci olabilecek biri var mı tek misin? Transferden sonraki süreçteBalım dün giremedim kk ya. İyiym hamdolsun bebeklerimi alddım dün. Bundan sonrası dinlenme ve bol dua. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler verebilirimtest günüm 13 ocak..
Sağol canım dikkat ediyorum. Sen ne alemdesin?Hapsir bisey olmazhadi bakim cok yorma kendini dinlen eigilip kalkma kabak cekirdegi ananas ye bol su ic
Kuzum naber? Benim de transferim dündü yazdım mı sana bilemiyorum hatlar iyice karıştı hayırlı olsun transferinCanımsınnninşallah kuzucum inşallahh ikiz tekiz farketmez sağlıkla tutunsunlar da
Canim bende adeti bekliyorum ama dkh kullandiracak sonra adet olacam yani anlayacagin benim transfer şubat ayinda olacak daha varSağol canım dikkat ediyorum. Sen ne alemdesin?
Yazmadık galiba balım birbirimizeKuzum naber? Benim de transferim dündü yazdım mı sana bilemiyorum hatlar iyice karıştı hayırlı olsun transferinnasıl var mı bir şeyler hissediyor musun yani karın ağrısı falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?