2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amin canım inşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın o zaman

Kızlar bu sabah peçeteye kahverengi lekelenmem geldi bikaç tuvalete daha Çıktım bidaha gelmedi. Şu günler bir an önce geçse ne güzel olur ya

Gelsin ikizler yazmayinca seni merakettim hadi gelsin 13 ocak kendine dikkat et canim
Balım dün giremedim kk ya. İyiym hamdolsun bebeklerimi alddım dün. Bundan sonrası dinlenme ve bol dua. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler verebilirim test günüm 13 ocak..

Hapsir bisey olmaz hadi bakim cok yorma kendini dinlen eigilip kalkma kabak cekirdegi ananas ye bol su ic
Canım mesajını yeni gördüm. Transfer güzel geçti tek embriyo transfer edildi 5.gün blast. Olur mu bilmem artık allahın takdiri. Ama grip oldum hapşırıp duruyorum

Balım dün giremedim kk ya. İyiym hamdolsun bebeklerimi alddım dün. Bundan sonrası dinlenme ve bol dua. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler verebilirim test günüm 13 ocak..
Canim yanında kalıcak sana yardimci olabilecek biri var mı tek misin? Transferden sonraki süreçte

Canımsınnn inşallah kuzucum inşallahh ikiz tekiz farketmez sağlıkla tutunsunlar da
Kuzum naber? Benim de transferim dündü yazdım mı sana bilemiyorum hatlar iyice karıştı hayırlı olsun transferin nasıl var mı bir şeyler hissediyor musun yani karın ağrısı falan?

Kuzum naber? Benim de transferim dündü yazdım mı sana bilemiyorum hatlar iyice karıştı hayırlı olsun transferin nasıl var mı bir şeyler hissediyor musun yani karın ağrısı falan?
Yazmadık galiba balım birbirimize bişey hissetmiyorum kuzum. Sadece progestan iğnenin yeri ağrıyo. Sende var mı ağrı sızı? Senin de hayırlı olsun canım benim transferin. İnşallahh güzel haberler paylaşırız hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…