2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Parol plus ve parol arasındaki fark, plus olanda farklı olarak cafein var. Sadece parasetamol olanını içmeni tavsiye ederim. Çünkü bu dönemde cafein içeren ürünler yasak oluyor.
Bana doktorum neden verdi acaba iyikide doktorumu degistirmisim ben

Hangi mrrkez cnm bana yas kucuk tek embriyo dediler 2 merkezde
Ben 24 yaşımdayım canım ilk tedavimdeki doktorum tek emriyo transfer etti
35 yaş altına 2 tane koymak yasak dedi

Şimdi 2.tedavimde 2 tane koyucak anlaştık

Bazı özeller kabul ediyor çok istekliysen

Hakkimizda hayirli neyse onu yasicaz Allah vermedikden sonra 10 tane koysalar ne fayda bunlarin hepsi bir araci degilmi rabbimle aramizda o ol demeden olurmu olmaz. Dilerim Allah hepimiz icin ol der tek duam istegim bu anne olmak o duyguyu hayirlisiyla yasamak yuvami senlendirmek mutlulugumuza mutluluk katmak bazen dusunuyorum soyle bir diyorum bazi insanin kocasi iyi olmaz mutsuzdur bazisi esinin ailesiyle ansamaz surekli huzursuzdur cok sukur hepsinden yana ee diyorum rabbim senide demekki bununla imtihan edicekdi sabır diyorum kendime sabır cıkmamis candan umit kesilmez. Ama size anlatamam icimde ne firtinalar koptugunu cevremdeki butun yakinlarim suan hamile yada yeni dogurdu onlari severken icime sokasm geliyor o kdr seviyorim ki kim bilir insan kndi canini kanini nasil sever artk birinin hamile lafini duydugumda gzlerim doluyor zaten duygusal biriyim sanirim bu konu beni dahada duygusal etti insallah Allah bizi bu duggudan mahrum birakmaz insallah evlerimizi neselendirir bizide tam bir aile yapar. Bazen annemin sozu geliyor aklima hep anne olunca anlarsn seni ne kdr sevdigimi... Birgun insallah hepimiz anlariz annemizi. Hepimiz icin hayirlisini diliyorum mevlamdan...

Bu aksam yine duygularimin patlama noktasini yasiyorim sanirim. Arada bir oluyor saatlerce agliyorum basim catliyana kdr somra toparlaniyrm butun duygularimi bastriyorum ama unutmuyrm hergun kafamda orda duruyor. Esimi uzmekden incitmekden de korkuyorum kndi kndime yasiyorum tum duygularimi kadin olmak zor sizinde moralinizindaha fazla bozmim en iyisi susmak.

Canim tabiki allahın dediği olur ama

Hiç bişey yapmayip ta herseyi oluruna bırakıp allah ne derse o olur dememek lazım
ozaman hiç tedavi olmayalım allah isterse normal yollada verir diyelim

Ben buna katılmıyorum sonuna kadar her yolu deneyip ikişer ,üçer denemek gerek bence

ne guzel yazmissin. Aynen canim bu konuda yalniz degilsin. Bizler de zaman zaman ayni duygular icine giriyoruz. Ama hep bastiriyoruz duygularimizi. Her kadin annelik duygusunu tatmak ister. Icinde yasamak ister. Demek ki herseyin bir zamani var ve o zaman gelmeyene kadar da olmuyor bazi seyler. Oncelikle saglik isteyelim ve herseyin hayirlisini dileyelim allahtan ki oyle yapiyoruz. Hakkimizda hayirlisi canim. Insallah burda guzel haberlerimizi de paylasiriz

Hayırlısı bakalım korkuyorum bende. Sen simdi hangi aşamadasın canımm
İlk tedavim tutmayinca o hastaneden dondurulmuslarimi alıp başka bi hastanede yaptırmaya karar verdim

Adet olmayı bekliyorum ocak 20 gibi olurum sanırım
2.tedaviye öyle baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…