- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Bana doktorum neden verdi acabaParol plus ve parol arasındaki fark, plus olanda farklı olarak cafein var. Sadece parasetamol olanını içmeni tavsiye ederim. Çünkü bu dönemde cafein içeren ürünler yasak oluyor.
Hangi mrrkez cnm bana yas kucuk tek embriyo dediler 2 merkezdeBen 27 yaşındayım dün 2 tane transfer yapıldı. Kendine güvenip güvenmemekle ilgili olmadığını sanmıyorum canım
Ben 24 yaşımdayım canım ilk tedavimdeki doktorum tek emriyo transfer ettiHangi mrrkez cnm bana yas kucuk tek embriyo dediler 2 merkezde
Mecidiyeköy çevre hastanesi benim hastanemHangi mrrkez cnm bana yas kucuk tek embriyo dediler 2 merkezde
Ben 27 yaşındayım canımHangi mrrkez cnm bana yas kucuk tek embriyo dediler 2 merkezde
Şişli kolan hastanesiHangi mrrkez cnm bana yas kucuk tek embriyo dediler 2 merkezde
Kaç yumurta görünüyor şimdilik canım
Canim 9 tane yumurtam var.Kaç yumurta görünüyor şimdilik canım
Canim tabiki allahın dediği olur amaHakkimizda hayirli neyse onu yasicaz Allah vermedikden sonra 10 tane koysalar ne fayda bunlarin hepsi bir araci degilmi rabbimle aramizda o ol demeden olurmu olmaz. Dilerim Allah hepimiz icin ol der tek duam istegim bu anne olmak o duyguyu hayirlisiyla yasamak yuvami senlendirmek mutlulugumuza mutluluk katmak bazen dusunuyorum soyle bir diyorum bazi insanin kocasi iyi olmaz mutsuzdur bazisi esinin ailesiyle ansamaz surekli huzursuzdur cok sukur hepsinden yana ee diyorum rabbim senide demekki bununla imtihan edicekdi sabır diyorum kendime sabır cıkmamis candan umit kesilmez. Ama size anlatamam icimde ne firtinalar koptugunu cevremdeki butun yakinlarim suan hamile yada yeni dogurdu onlari severken icime sokasm geliyor o kdr seviyorim ki kim bilir insan kndi canini kanini nasil sever artk birinin hamile lafini duydugumda gzlerim doluyor zaten duygusal biriyim sanirim bu konu beni dahada duygusal etti insallah Allah bizi bu duggudan mahrum birakmaz insallah evlerimizi neselendirir bizide tam bir aile yapar. Bazen annemin sozu geliyor aklima hep anne olunca anlarsn seni ne kdr sevdigimi... Birgun insallah hepimiz anlariz annemizi. Hepimiz icin hayirlisini diliyorum mevlamdan...
Bu aksam yine duygularimin patlama noktasini yasiyorim sanirim. Arada bir oluyor saatlerce agliyorum basim catliyana kdr somra toparlaniyrm butun duygularimi bastriyorum ama unutmuyrm hergun kafamda orda duruyor. Esimi uzmekden incitmekden de korkuyorum kndi kndime yasiyorum tum duygularimi kadin olmak zor sizinde moralinizindaha fazla bozmim en iyisi susmak.
Duduş nasıl oldun ablam, haber bekledik senden?Slm kızlar maglesef geceden belli hastanedeyim toplama sonrası agrım arttı
Cok gecmis olsun.Yok şükür tek sıvı kalmış karnımda toplama esnasında oda Ağrı yapıyormuş ...
Sağol canım hepinizden allah razı olsunCok gecmis olsun.
Hayırlısı bakalım korkuyorum bende. Sen simdi hangi aşamadasın canımmAynen canım çok korkutuyorlar tabi ogün bana bunları uzun uzun anlatınca hep aglatti beni
Şimdi değiştirdim o merkezi
İlk tedavim tutmayinca o hastaneden dondurulmuslarimi alıp başka bi hastanede yaptırmaya karar verdimHayırlısı bakalım korkuyorum bende. Sen simdi hangi aşamadasın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?