- Konu Sahibi Bal10cukkk
İnsallah tutunur insallah hepimiz bebeklerimizekavuşuruz ben 2 senedir istiyorum ve doktora gitmeye başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun kim canim orada tedavi gorup hamile kalan arkadaslar vardi doktorlari gogsen beydi insallah sende kalirsinBen Ankara'dayım başkent üniversitesi hastanesineü gidiyorum 1 tane bölünen vardı başka yoktu embriyo o yüzden
Kaç yumurta görünüyor şimdilik canımKizlar benim de cuma gunu toplanacak yumurtalar. Bakalim kaci bana kalacak merak ediyorum
Neden okadar çok ağrın var canımGeç oldu kuzum biraz ama dinlenmeye çalşıyorum ben. Ağrılarım çok sen nasılsın?
Ben 27 yaşındayım dün 2 tane transfer yapıldı. Kendine güvenip güvenmemekle ilgili olmadığını sanmıyorum canımKizlar 30 yas altı 2 embriyo transferi yapilmiyor ama bildigim kadariyla. Bana doktor kendine guvenmeyen merkez cift transfer yapar dedi ben bunuda sorucam tekrar siz surekli 2 tane degince
Neden okadar çok ağrın var canım
Ben iyyim çok şükür .
Anlamadım ki kuzum aynı adet olmadan önceki gibi bi ağrı. Ama adet tarihimin geçeli 3. Gün sürekli bi alt karın ve kasık ağrısı.Neden okadar çok ağrın var canım
Ben iyyim çok şükür .
Anladım canım çok geçmiş olsun parol icince geçmiyor muAnlamadım ki kuzum aynı adet olmadan önceki gibi bi ağrı. Ama adet tarihimin geçeli 3. Gün sürekli bi alt karın ve kasık ağrısı.
İşte boyle yapınca da insanı korkutuyorlar yaBenim doktorum çok karşı çift emriyo ya ikiz olursa hamile kalırsam allah korusun kesin erken doğum olur iki bebegide kaybederim ölür gözüyle bakıyor.
Bende ayrıldım ordan başka klinik yok sanki
Aynen canım çok korkutuyorlar tabi ogün bana bunları uzun uzun anlatınca hep aglatti beniİşte boyle yapınca da insanı korkutuyorlar ya
İçmedim ama içmelimiyim acaba?Anladım canım çok geçmiş olsun parol icince geçmiyor mu
İç benceİçmedim ama içmelimiyim acaba?
Yarın alayım kuzum ozamanİç bence
parolu doktor veriyor çünkü bi zararı yok
Doktor bana parol plus vermişti zatenParol plus varmş bende o ne demek? Biliyomusunuz
Farklı şeyler mi
Parol plus ve parol arasındaki fark, plus olanda farklı olarak cafein var. Sadece parasetamol olanını içmeni tavsiye ederim. Çünkü bu dönemde cafein içeren ürünler yasak oluyor.Parol plus varmş bende o ne demek? Biliyomusunuz
Farklı şeyler mi