• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar 30 yas altı 2 embriyo transferi yapilmiyor ama bildigim kadariyla. Bana doktor kendine guvenmeyen merkez cift transfer yapar dedi ben bunuda sorucam tekrar siz surekli 2 tane degince
Ben 27 yaşındayım dün 2 tane transfer yapıldı. Kendine güvenip güvenmemekle ilgili olmadığını sanmıyorum canım

Selam arkadaşlar ben de iğnelere başladım 7. Günümdeyim sanırım.kafam çok karışık.çok sıkıntılıyım nedense.normalde çok soğuk kanlı biriyim ama bu sefer çok sıkıntılıyım.aslında problemimiz yeni ortaya çıktı.bir kere tüp bebek denedik iki yıl önce ama boşa denemişiz.eşimde translokasyon olduğunu yeni öğrendik.pgt olmadan yapılan tüp bebeğin normal denemekten bir farkı yokmuş meğerse.bu arada sağlıklı 11 yaşında bir kızım var şükürler olsun.biröncesinde bir de sonrasında düşüğüm var. Son 6 7 yıldır da hamile kalamıyorum hiç.en sonunda sorun bulundu ancak şuanda ne olacak bilemiyorum.drumu bir kez gördüm başka delar bakıyor ge hiç bilgi vermiyolar malesef.benim dırumumda olan var mı?

Parol plus varmş bende o ne demek? Biliyomusunuz
Farklı şeyler mi
Parol plus ve parol arasındaki fark, plus olanda farklı olarak cafein var. Sadece parasetamol olanını içmeni tavsiye ederim. Çünkü bu dönemde cafein içeren ürünler yasak oluyor.

Back