2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Insallah iyi plur sonuclar cok heyecanliym stresliyim adetimde gecikdi yine baslayamadik hakkimizda hayirlisi boyle demekki

Test günüm 14 ocakkk kızlar

Canim test sonucun ne oldu müjdeli haberlerini bekliyoruz

maalesef olmadı yıkıldım resmen.. yeniden başa dönüyorum ((((( çok üzgünüm..
kalitesi çok iyi dediler 5.gün dondurulmuş embriyodu bende mi problem herşey bukadar iyiyken neden olmadı anlam veremiyorum..

Balim anestezilindaha iyi cunku tupler kapali olunca inanilmaz aci oluyormus ne olur ne olmaz ben anestezili cektirmistim ki tupler kapali cikmisti iyikinoyle yapmisim doktorumda demisti

maalesef olmadı yıkıldım resmen.. yeniden başa dönüyorum ((((( çok üzgünüm..
kalitesi çok iyi dediler 5.gün dondurulmuş embriyodu bende mi problem herşey bukadar iyiyken neden olmadı anlam veremiyorum..
Rabbim yardimcin olsun canim belki zamani degilmis oyle düşün ilk denemenmi bilmiyorum ama seni cok iyi anliyorum bende ilk o kotu haberi aldigimda cok agladim cok yikilmistim ama simdi yeni tedaviye hazirlaniyorum daha dogrusu transferimi bekliyorum daha umutluyum sizin dondurulmus Embriyonuz varmi varsa bi genetigine baktirin yada histeroskopi bi yaptirin rahime bi baksin doktor 5.gun embriyosu bazen kaliteli gibi gorunur ama genetikte sikinti cikabiliyor bi arastir derim sana

Benimde bugün 7. Gnüm idrr testi yaptm negatif çıktı. Hamile olanların hepsini okudum 7. 8. Günde çıkmış sanırım benimde tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…