- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Yok canım hiç acımiyor gerçekten biraz sızı oluyor sadeceBir alwt takiyormus onu takarken acimiyormu
Hiç stres yapma kendine boşuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım hiç acımiyor gerçekten biraz sızı oluyor sadeceBir alwt takiyormus onu takarken acimiyormu
evet aynen aşılamadada takılan gibi bir alet bişi değil yani . bnde çok stres yapmıştım boşunaymış dedim sonra.Yok canım hiç acımiyor gerçekten biraz sızı oluyor sadece
Hiç stres yapma kendine boşuna
Allah yardımcın olsun. bu aşama en güzeli tadını çıkarmaya bak. bundan sonraki süreç geçmek bilmiyor çünkü.Merhabalar kuzular :) yarın saat 10.30 da transferim var. Çok heycanlıyımmm
inş tutunur. Kaçıncı gün embriyosu transfer oluyor. en güzel aşama gerçekten.Merhabalar kuzular :) yarın saat 10.30 da transferim var. Çok heycanlıyımmm
2 tane canımKaç emriyo transferi oldu canım
Test günüm 14 ocakkk kızlar24 yasindayim
2 başarısız aşılamam
Tek emriyo transferi ile 1 başarız tüp bebek denemem var
Dondurulmuşlarim ile ocak reglisiyle ikinci tedaviye başlıcaz heyecanla bekliyoruz
SİZDE YAŞINIZI, İLİNİZİ, KAÇ EMRIYO TRANSFERI OLDUGUNUZU, DENEME SAYINIZI ,TANSFERDEN SONRA BEKLEMEDE OLDUGUNUZU VE İNŞALLAH HAMİLE KALDIĞINIZI YAZARSANIZ
sıraya ekliycegim
KISACA YAZIN HANIMLAR
Bekliyorum
- Bal10cukkk istanbul medicana Yaş24 Tek emriyo transferi ile 1 başarısiz tüp bebek denemesi oldu dondurulmuş embriyo ile ocak ayını bekliyor
- @Mucizeolsakeske istanbul yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi oldu HAMİLE
- @kuzununannesi Antalyamemorial Yaş 29 6.tedavisi aralıkts 2tane taze embriyo transferi oldu ve HAMİLE
- @Galapyu bursa yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi yapıldı. HAMİLE
- @Jasmen istanbul yaş 29 ilk tüp bebek denemesi başarısız oldu. Ocakta 2.tüp bebek tedavisine başlıcak (sebepsiz infertilite)
- gunes0101 adana yaş 33 ilk denemede tek embriyo transferi ile negatif oldu. 2. tedaviye başlandı dondurulmuşları ile şubat ayinda transfer olmayı bekliyor.
- @Suzan123 istanbul umut tüp bebek 2017de rahim dinlendirme yapıldı ocak da transfer olmayı bekliyor
- @Melike49 bursa soranus tüp bebek merkezi Yaş 28 İlk tüp bebek tedavisi transferi oldu şuan beklemede 26 aralık test günü
- @sus_panda istanbul
Yaş29
4.tüp bebek tedavisi
5.transferini oldu HAMİLE- Dykdyk istanbulYaş 27 ilk tüp bebek tedavisi dondurulmuş embriyoları var 2 ocakta transfer olucak
- @limonlutarcinlikek yaş31 ilk tüp bebek denemesi düşükle sonuçlandı ocakta 2.tüp bebek tedavisine başlıcak
- @glmserser Diyarbakır yaş 27 ocakta ilk tüp bebek tedavisine başlıcak
- @Dudus50 almanya yaş 28 ilk tup bebek tedavisine başladı transfer olmayı bekliyor
- @nisan06 bursa yaş 40 1 Başarısız aşılama1 başarısız tüp bebek tedavisi oldu
Ocak ayında 2.tedavisine başlıcak- @hilal1907 ankara Gürgan clinic
Yaş 32
3basarisiz tup bebek tadevisi oldu 1i kimyasalla sonuçlandı
Ocakta 4.tüp bebek tedavisine başlıcak- @Prensss2015 Antalya yaş 28 ilk tüp bebek tedavisi başarısız 2.tedavisi dondurulmuşları ile ocakta olucak
- @leylaorhan istanbul Bahçeci umut yaş26 ilk tüp bebek tedavisine şubatta başlıcak
- @Vatanimsensin istanbul medical park yaş23 2 başarısız aşılaması oldu ilk tüp bebek tadavisine şubat ayında başlıcak
- @Meleekk3 yaş 30 4.tüp bebek denemesinden 5 yasında 1oğlu var 2.çocuk için ilk tüp bebek tadevisi başarısız oldu şubatta tekrar başlıcak
- @askininaskisi Adana İlk tüp bebek tedavisi 3 ocakta dondurulmus emriyo transferi olucak.
- @mmssll yaş 30 ilk tüp bebek tedavisi başarısız şuan 2.tedavisine başladı
- @kortopcu yaş 34 ilk tüp bebek denemesi transferi oldu şuan beklemede
- E edatemel Antalya İlk tüp bebek denemesi transferi oldu şuan beklemede test günü 31 aralık
- @fatoceren8888 istanbul Bahçeci Fulya Yaş 29 3.tüp bebek Denemesi 3 ocakta 1 tane blastokist transferi olucak
- @aziz misafir hatay Yaş 24 ilk tüp bebek denemesi 1 başarısız aşılaması oldu Erkek faktörü+pko.tedaviye başladı bu ay yumurta toplanıp şubatta transfer edilcek.
- E esra1988esra yaş 29 1 olumsuz aşılama ve 1 olumsuz tup bebek tadavisi var 2.tüp bebek tedavisi transfer oldu şuan beklemede test günü 8 OCAK
- @ucgendortgen yaş 32 1 olumsuz aşilama ve 1 olumsuz tup bebek tedavisi oldu ocakta dondurulmus emriyo transferi olucak şuan beklemede
Banada bu sefer 2 tane olucak inşallah
Aynen canım haklısın dua edelim bol bol
Diğer türlü insan sadece strese giriyor
Canim test sonucun ne oldu müjdeli haberlerini bekliyoruz
Hadi hayirlisi senden guzel haber bekliyoruzTransferim okdu kızlarrr
İnşallahhh canım cok sağolllHadi hayirlisi senden guzel haber bekliyoruz
Balim anestezilindaha iyi cunku tupler kapali olunca inanilmaz aci oluyormus ne olur ne olmaz ben anestezili cektirmistim ki tupler kapali cikmisti iyikinoyle yapmisim doktorumda demisti3 kere cektirdim ben
Çok ćok ağrılı bi işlem değil
çok kormuştum ben hiç korkulacak bişey değilmiş
Zaten 10 saniye anca sürüyor
Bazı kişiler anestezili yaptiriyormuş bence hiç gerek yok
İlacı verdiği an adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor sadece
Merhabalar kuzular :) yarın saat 10.30 da transferim var. Çok heycanlıyımmm
Ben 2 kere çektirdim 1ini fulya açık emarda diğerini echomarda canımKzlar rahim filminizi nerde cekdrdniz pekiii ?
İnşallahhh canım cok sağolll
Rabbim yardimcin olsun canim belki zamani degilmis oyle düşün ilk denemenmi bilmiyorum ama seni cok iyi anliyorum bende ilk o kotu haberi aldigimda cok agladim cok yikilmistim ama simdi yeni tedaviye hazirlaniyorum daha dogrusu transferimi bekliyorum daha umutluyum sizin dondurulmus Embriyonuz varmi varsa bi genetigine baktirin yada histeroskopi bi yaptirin rahime bi baksin doktor 5.gun embriyosu bazen kaliteli gibi gorunur ama genetikte sikinti cikabiliyor bi arastir derim sanamaalesef olmadı yıkıldım resmen.. yeniden başa dönüyorum ((((( çok üzgünüm..
kalitesi çok iyi dediler 5.gün dondurulmuş embriyodu bende mi problem herşey bukadar iyiyken neden olmadı anlam veremiyorum..
Allah razı olsun balım... Bekleme sürecindesin sanırım. Senin kaçıncı günün bugün?Allah yardımcın olsun. bu aşama en güzeli tadını çıkarmaya bak. bundan sonraki süreç geçmek bilmiyor çünkü.