• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Pozitif canim. Bahcecide yaptirdim doktorumda mustecep kavrut .

Siz hangi merkeze gdiyorsunuz ? Yasiniz sorununuz ney? Ilk denemenjzmi
Yaşım 24
eşimde morfoloji, sayı ,hız sorunu var
İlk tedavim Beylikdüzü medicana da negatif oldu

Medicanada 5 tane dondurulmuşum var
2.tedavimde dondurulmuş larimi alıp başka bi hastaneye gidicem

Medicananin ilgisi güzel ama para göz geldi bana

Yaşım 24
eşimde morfoloji, sayı ,hız sorunu var
İlk tedavim Beylikdüzü medicana da negatif oldu

Medicanada 5 tane dondurulmuşum var
2.tedavimde dondurulmuş larimi alıp başka bi hastaneye gidicem

Medicananin ilgisi güzel ama para göz geldi bana
Medicanadaki doktorum tek embriyo transferi yapıyor sadece

Biz iki tane olsun istiyoruz

Şimdi 2. Tedavideki doktorum 2 embriyo yapıcak inşallah

Medicanadaki doktorum tek embriyo transferi yapıyor sadece

Biz iki tane olsun istiyoruz

Şimdi 2. Tedavideki doktorum 2 embriyo yapıcak inşallah
Nerde yaptiricaksn peki. Benimde esimde sperm dusuklugu ve hareketi yari yariya suan morfolosi duzgun bnde duzensiz adet gorme var rahim filmi istediler fakat hala hasta olamadm icin cektitemedm adet sokdurucu kullaniyrm suan 11 gun gecdi

Nerde yaptiricaksn peki. Benimde esimde sperm dusuklugu ve hareketi yari yariya suan morfolosi duzgun bnde duzensiz adet gorme var rahim filmi istediler fakat hala hasta olamadm icin cektitemedm adet sokdurucu kullaniyrm suan 11 gun gecdi
Mecidiyeköyde çevre Hastanesi var orda yaptırıcaz bakalım

Allah yardımcınız olsun sizinde
hangi hastanede başladınız

Siz kaç yaşinizdasiniz

Mecidiyeköyde çevre Hastanesi var orda yaptırıcaz bakalım

Allah yardımcınız olsun sizinde
hangi hastanede başladınız

Siz kaç yaşinizdasiniz
Bende bahceci umutta yaptiricm Allah izin verirse iste rahim filmi istediler sizin varmi rahim filminiz nasil cekimi zormu

Bende bahceci umutta yaptiricm Allah izin verirse iste rahim filmi istediler sizin varmi rahim filminiz nasil cekimi zormu
3 kere cektirdim ben

Çok ćok ağrılı bi işlem değil
çok kormuştum ben hiç korkulacak bişey değilmiş

Zaten 10 saniye anca sürüyor
Bazı kişiler anestezili yaptiriyormuş bence hiç gerek yok

İlacı verdiği an adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor sadece

Ne guzel Az kalmış canım
inşallah allah yüzümüzü güldürsün bu sefer

bende 20 ocağı bekliyorum
inşallah seninde bu sefer olur buradan güzel haberler paylaşmak çok güzel olur.bnm donmuşlarım olmadığı için ilaç sürecini baştan alacağım ama 8 gün kısa protokolde bitiyor inş su gibi geçer. transferimiz arasında 4-5 gün olur sanırım yakın olacak.

yok bnde çektirdim dayanılmayacak birşey değil. sadece sıvı gönderiyorlar oda birz sancı yapıyor o kdr. hemen bitiyor

Her süreç okadar zor ki. Yumurtaları bekle opuyu bekle transferi bekle transfer sonrasını bekle, hep bi sıra. Allah inş beklediklerimizi hayırlısyla verir.
en çok zorlandığım bekleme dönemi embriyoları takip ederkendi her gün aynı saatte telefonun başında bekleyip duruyordum çok zor günlerdi.

3 kere cektirdim ben

Çok ćok ağrılı bi işlem değil
çok kormuştum ben hiç korkulacak bişey değilmiş

Zaten 10 saniye anca sürüyor
Bazı kişiler anestezili yaptiriyormuş bence hiç gerek yok

İlacı verdiği an adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor sadece
Bir alwt takiyormus onu takarken acimiyormu

Hayirli ugurlu olsun Allah bizlere de nasip eder insallah. Bahceci fulyada sanirim o doktoru duymadm bende bahceci umut ebru hanima gttom ama kararszm sizin sorunlariniz neyfi cnm
Canim benim normal yolla tekrarlayan dusuklerim vardi esimde sikinti yoktu. Cocuk tutunamiyordu. Pgt ye filan yolladik embriyoyu oyle yani. Sizin sorun ne peki

Canim benim normal yolla tekrarlayan dusuklerim vardi esimde sikinti yoktu. Cocuk tutunamiyordu. Pgt ye filan yolladik embriyoyu oyle yani. Sizin sorun ne peki
Benim esimin spermi dusuk hareketide ne iyi ne kotu bnde suan adet duzensizligi var rahim filmi istediler bakalim neler olacak rahim filminden cok kprkuyrm dua et rabbim banada nasip etsn bu duyguyu hamilelerin duasi gecermiş

Benim esimin spermi dusuk hareketide ne iyi ne kotu bnde suan adet duzensizligi var rahim filmi istediler bakalim neler olacak rahim filminden cok kprkuyrm dua et rabbim banada nasip etsn bu duyguyu hamilelerin duasi gecermiş
Insallah canm benim Rabbim sana da isteyenlerede en kisa zamanda nasip etsin. Rahim filminden hic korkma adet acisi gibi hafif bir agri

Back